- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
-
- Konu Sahibi Loldennefretediyoruummm
Ay hilesi var kiz onun ama hile olunca zevkli olmuyorValla ben hiç anlamam oyunlardan bi komşu çiftlik vardı sebze yetistirodum inek sagiyordum oda kapandı bi senedir candy curus oynuyorum ne para gidiyo nede başka bişey. Bende bi türlü bi bölümde takıldım gecemedim varsa bi yolu yaziiiiin
Candy crushHangı oyun bu bahsettığınız
Bi önceki sayfada arkadaş sordu candy curusHangı oyun bu bahsettığınız
Ahahah konu nerelere geldiAy hilesi var kiz onun ama hile olunca zevkli olmuyor
Tavsiye etmem hiç sonra işede gitmezsiniz,yemek yemek bile istemezsiniz.kocamla böyle bişi oynamak ısterdım ya abov
Ay nasıl oğrendın ya ben ızlerken bile anlamıyorum kımın ne yaptığını
KesinlikleTavsiye etmem hiç sonra işede gitmezsiniz,yemek yemek bile istemezsiniz.
Atlamis bulundum konuyaAhahah konu nerelere geldi
Kümen nebenimki yok uyuycam yok yemek yiycem deyip kayboluyordu ortadan bende indirdim pc ye üyelik açtım yalan soyleyememeye başladı sonra bende deneyeyim dedim çok sevdim bir yıldır oynuyorum günde 3 4 oyunilk başta kolay şampiyonları oyna alışırsın ben birde dereceli oldum düşün o kadar sevdim
Bizimki de age of empires manyagi idi bi zamanlar...kavga cikarmaya basladim surekli...sora birakti..
Varmis evet ama ben yapamıyorum cok karışık anlamadim Amaan neyse gectimiz. yere kadarAy hilesi var kiz onun ama hile olunca zevkli olmuyor
Ne güzel yaBenimki de oyuna düşkündü bir kere onun yuzunden geç cevap verince sinirlendim oynamadı bidaha
Allah Allaah bu neymiş böyle yaaaaYa gercekten oyle oyun mesela bedava ama tek kostumleri paralı gecen gun yemeğe cıkacagız akşam baya luks bır yerdı yıl donumu yemeği için hazırlandım ettım gıttık sevgılım parasının yarısını lolde kostume vermış tabı ben şok oldum şaka gıbı ya neyse yemek parasını allahtan odedi bana odetmedi ama ne gereksız seydır ya mesela doğum gunundede anne babası buna lolde kostum aldılar aılecek mallar ya
Benimde kRdeşim clash of clasha takmış durumda erkkeelrın hepsı çocuk gıbı yaBizim ki Ultima hayranı. Allahtan PC bozuldu da kurtulduk. Şimdide telefondan Clash of kings oynuyor.
oyna da göreyim pc nle başbaşa kalırsın dedim elini sürmediNe güzel ya
Kümen ne