Lol oynayan erkek arkadaş

Ay nasıl oğrendın ya ben ızlerken bile anlamıyorum kımın ne yaptığını

benimki yok uyuycam yok yemek yiycem deyip kayboluyordu ortadan bende indirdim pc ye üyelik açtım yalan soyleyememeye başladı sonra bende deneyeyim dedim çok sevdim bir yıldır oynuyorum günde 3 4 oyun ilk başta kolay şampiyonları oyna alışırsın ben birde dereceli oldum düşün o kadar sevdim

Kümen ne

Allah Allaah bu neymiş böyle yaaaa kusura bakmayın gülüyorum ama çok acaibime gitti. kostümsüz savaşsınlar öyle olmuyormu

Bu oyunu hiç duymadım da ailemin erkekleri (baba,abi,amca.. vs) knight online oynuyordu.Nefret ettirmişlerdi artık , yemeğe çağırırız ,savaştayım çıkamam yok arkadaşlar kızar çıkarsam şimdi bilmem ne...Çok sinir bozucu ya vazgeçirmek için ne yapılır bilemem.Zaten birinden vazgeçseler başka oyuna başlıyolar.Laptopu alırken satıcıya dedim ki içine oyun yüklenemesin hatta varsa onlarıda silelim öyle alacam.

nasil kostummus o
ben çocukken oyle seyler oluyor saniyordum
buyyuncedemi kostum giyiniyormus oyun için
benim çocuklar oyle olmaz ins :s

Benmde kardeşim oynuyo tam uyucam çık odadan kapt bilgsyrı diyrum abla az kaldı az kaldı Allahtan erkk arkdşm bu tarz şeylerle ilgilnmiyor ev iş garibim. Ama sinir bozucu oyun cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…