- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi Loldennefretediyoruummm
Ben hilesiz 190lara geldim hileyle 280e geldim biraktimVarmis evet ama ben yapamıyorum cok karışık anlamadim Amaan neyse gectimiz. yere kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hilesiz 190lara geldim hileyle 280e geldim biraktimVarmis evet ama ben yapamıyorum cok karışık anlamadim Amaan neyse gectimiz. yere kadar
Bende biraz sıkılınca birakiyorumBen hilesiz 190lara geldim hileyle 280e geldim biraktim
Çıplak kalıyor galıbaAllah Allaah bu neymiş böyle yaaaa kusura bakmayın gülüyorum ama çok acaibime gitti. kostümsüz savaşsınlar öyle olmuyormu
Bu oyunu hiç duymadım da ailemin erkekleri (baba,abi,amca.. vs) knight online oynuyordu.Nefret ettirmişlerdi artık , yemeğe çağırırız ,savaştayım çıkamam yok arkadaşlar kızar çıkarsam şimdi bilmem ne...Çok sinir bozucu ya vazgeçirmek için ne yapılır bilemem.Zaten birinden vazgeçseler başka oyuna başlıyolar.Laptopu alırken satıcıya dedim ki içine oyun yüklenemesin hatta varsa onlarıda silelim öyle alacam.
Bende bıraktım ya pek oyun oynamiyorum 101e takmistim bi ara oda geçtiBende biraz sıkılınca birakiyorum
Ahahhaha ay kınamayın başınıza gelırAhahahah ne güldüm ya. babanda mı oynuyordu?? Aynen eşime diyorum sofra hazır gel yok ruslar savaş açtı bekle gelicem diyor.
Erkeklerde bu yok işte taktılarmı tam takıyorlarBende bıraktım ya pek oyun oynamiyorum 101e takmistim bi ara oda geçti
CaniBıktım ben bu oyundan ya bıktım kaç kez erkek arkadaşıma rest cektım bu oyun yuuznden ılişkimizde tek sorun bu lol oynaması kıyamıyorumda ayrılmaya ama mesela bırsey oluyor anlatıcam cevap aşkım loldeyım buluşucaz hadı hazır mısın dıyorum aşkım son elıme gırdım bıtsın cıkıcaz sınemaya gıdecez mesela askım yarın degıl bu gun gıdelım yarın lol turnuvası var dıyor ya bıktım bakıyorum cevreme kız arkadaslarımında sevgılısı hep böyle ne lol bu oynayan falan var mı aranızda ya bu erkekler nasıl bu kadar duşkun olabılıyor bu oyuna bazen dıyorum benı sevmedığı için mi böyle diye ayrılmak isteyıncede çok yalvarıyor guvenımıde sarsacak bırsey yapmadı ama çok sınır edıyor bu durum benı geçen gun mesela onlara gıttım lolde beyefendı serı maçı varmış ıkı saat oyndı yemek soylettık falan yedık fılm ızlıyoruz arkadasları ıkıde bır arıyor edıyor lan lole gır dıye bılmem ne huzurum klmadı bu oyun yuzunden ben mı abartıyorum acaba defalarca sakıncede konuştum bırak bu oyunu dıye yok resmen bebek gıbı bırakmıyorda uyuşturucu bağımlısı gıbı olup çıkmışlar ya yakın arkadaşlarımın sevgılsııde aynı durumda valla ben bıktım kızlar ya son care burayı açıım dedim napıcagımı sasırdım bıktım lanet olsun bu oyuna
Tam bagımlılık yapan oyun. Bulaşan için vazgecmesi çok zor. Malesef ki benim abim de öyle. Ya o oyunu tamamen ortadan kaldırcaksn ki sonra nolur bilemem ya da başka çözüm yok gibi canım. Resmen gençleri sosyal hayattan alıkoyan asosyallestirmeyi hedefleyen oyunlar.Bıktım ben bu oyundan ya bıktım kaç kez erkek arkadaşıma rest cektım bu oyun yuuznden ılişkimizde tek sorun bu lol oynaması kıyamıyorumda ayrılmaya ama mesela bırsey oluyor anlatıcam cevap aşkım loldeyım buluşucaz hadı hazır mısın dıyorum aşkım son elıme gırdım bıtsın cıkıcaz sınemaya gıdecez mesela askım yarın degıl bu gun gıdelım yarın lol turnuvası var dıyor ya bıktım bakıyorum cevreme kız arkadaslarımında sevgılısı hep böyle ne lol bu oynayan falan var mı aranızda ya bu erkekler nasıl bu kadar duşkun olabılıyor bu oyuna bazen dıyorum benı sevmedığı için mi böyle diye ayrılmak isteyıncede çok yalvarıyor guvenımıde sarsacak bırsey yapmadı ama çok sınır edıyor bu durum benı geçen gun mesela onlara gıttım lolde beyefendı serı maçı varmış ıkı saat oyndı yemek soylettık falan yedık fılm ızlıyoruz arkadasları ıkıde bır arıyor edıyor lan lole gır dıye bılmem ne huzurum klmadı bu oyun yuzunden ben mı abartıyorum acaba defalarca sakıncede konuştum bırak bu oyunu dıye yok resmen bebek gıbı bırakmıyorda uyuşturucu bağımlısı gıbı olup çıkmışlar ya yakın arkadaşlarımın sevgılsııde aynı durumda valla ben bıktım kızlar ya son care burayı açıım dedim napıcagımı sasırdım bıktım lanet olsun bu oyuna
Aynen mesela geçen yıl lısedeyken sınıftakı erkekelr hep kaçar lole falan gıderdı aıllerı aranırdı bonzai gubı bırseybağımlı olmuş belli ki, sen ne dersen de hevesini almadan bırakması zor gibi
Bırde ust uste oyunda kaybedınce kopek gıbı saldırgan oluyorlarCani
Tam bagımlılık yapan oyun. Bulaşan için vazgecmesi çok zor. Malesef ki benim abim de öyle. Ya o oyunu tamamen ortadan kaldırcaksn ki sonra nolur bilemem ya da başka çözüm yok gibi canım. Resmen gençleri sosyal hayattan alıkoyan asosyallestirmeyi hedefleyen oyunlar.
ne anlarlar bu boş işlerden yaaaÇıplak kalıyor galıba
çok güldüm cevaplara yaaaaAhahahah ne güldüm ya. babanda mı oynuyordu?? Aynen eşime diyorum sofra hazır gel yok ruslar savaş açtı bekle gelicem diyor.
Çocuk haftalık sıgara parasını ve lolde kostum parasını ayırıyor gerı kalanını harcıyor saat 10 da ınterrnet cake arayıp rp cekmeye çalıştığımızı bılırımne anlarlar bu boş işlerden yaaa
Sadece babam olsa neyse çok komik ama amcamın eşide oynuyodu sonra bunun oyuncusu soyuldu baya para ediyormuş 5-6 bin falan gidip karakola şikayet ettilerAhahahah ne güldüm ya. babanda mı oynuyordu?? Aynen eşime diyorum sofra hazır gel yok ruslar savaş açtı bekle gelicem diyor.
Gülme bak başına gelırçok güldüm cevaplara yaaaa
Sevgililerine baglanmiyolar oyuna baglandiklari kdarErkeklerde bu yok işte taktılarmı tam takıyorlar
Benimde sevgilimin kuzenı babasının kartından gızlıce 500 tl cekmış lole babsıda o gun kartını kaybettığı için kapattırmış ve cocuk lole borçlandı odedıler 500 tlyi yazık ya ben hemen beymene koşardımSadece babam olsa neyse çok komik ama amcamın eşide oynuyodu sonra bunun oyuncusu soyuldu baya para ediyormuş 5-6 bin falan gidip karakola şikayet ettiler
Aynen ya çocuğun karsısına çıplak rus getırsem oyundayım der o kadar bagımlıSevgililerine baglanmiyolar oyuna baglandiklari kdar
Çok sinir bozucu ya 10 yıla yakındır böyle bide gerçek para ile oynadılar mı daha kötü.Benimde sevgilimin kuzenı babasının kartından gızlıce 500 tl cekmış lole babsıda o gun kartını kaybettığı için kapattırmış ve cocuk lole borçlandı odedıler 500 tlyi yazık ya ben hemen beymene koşardım