Lol oynayan erkek arkadaş

Ya gercekten oyle oyun mesela bedava ama tek kostumleri paralı gecen gun yemeğe cıkacagız akşam baya luks bır yerdı yıl donumu yemeği için hazırlandım ettım gıttık sevgılım parasının yarısını lolde kostume vermış tabı ben şok oldum şaka gıbı ya neyse yemek parasını allahtan odedi bana odetmedi ama ne gereksız seydır ya mesela doğum gunundede anne babası buna lolde kostum aldılar aılecek mallar ya
Mal kelimesi hoş olmamış ama böyle hayal ürünü şeyler için de para harcanmamalı bence. Çok rahatsız oluyorsanız -ki nickinizden beli- tedavi olup oyunu bırakmasını aksi takdirde ayrılacağınızı söyleyebilirsiniz. Benim eşimde olsa böyle bir durum şahsen yapacağım bu olurdu. Oyun oynanır ama bütün vaktini ve paranı harcamak çok yanlış.

Eski bir ev arkadaşım(erkek) da lol bağimlisiydi. Onu odasindan çikaran tek şey internetin kopmasiydi. Ayni senin gibi kiz arkadaşi da çok şikayetçiydi durumdan. Ama bi şekilde 2 senedir idare ediyorlar. Bu da farkli bir bağimlilik türü. Senin trip atman, küsmen çok etkilemez yani. Bir şekilde öncelikleri değiştiğinde (iş, para kazanmak gibi) ancak düzelebilir. İşin zor yani..

:KK70: Genelde kısaltmalarla anlatılıyor WOW, LOL gibi. :KK70: Ben de eşimden biliyorum hep bunları hatta dalga geçmeyin bir ara çocuk gibi 30 yaş kuzenimle metin2 oynuyorduk. Yeni server açtı herkes 60 level başlıyordu oyuna falan. :KK70: :KK70:
Valla ben hiç anlamam oyunlardan bi komşu çiftlik vardı sebze yetistirodum inek sagiyordum oda kapandı bi senedir candy curus oynuyorum ne para gidiyo nede başka bişey. Bende bi türlü bi bölümde takıldım gecemedim varsa bi yolu yaziiiiin :KK45:

Valla ben hiç anlamam oyunlardan bi komşu çiftlik vardı sebze yetistirodum inek sagiyordum oda kapandı bi senedir candy curus oynuyorum ne para gidiyo nede başka bişey. Bende bi türlü bi bölümde takıldım gecemedim varsa bi yolu yaziiiiin :KK45:
Hangi bölümdesin.Ben de 55 deyim.:KK45:

Bu lol dediginiz oyun savaş oyunumu her bakkala gittiğimde bakkal oynuyo o kadar kaptirmiski kendini parayı bile bazen eksik bazen fazla veriyo bide sohbet ediyo oyuncularla :63:

Oyun bağımlılığı kötüdür. Uzun zamandır oynamıyorum online oyun ve burnumda tütüyor pvpsi, arenası. Başka oyunlar oynuyordum ben :KK61:Zamanla azalıyor bu oyun sevgisi, abartı noktalara ulaşıp aylarca devam ediyor önce sonra zamanla şiddeti azalıyor. yinede bu tür oyunları seven birinin tamamen uzak kalması oldukça zor. Sevmeyen de hiç oynamıyor, denemek bile zulüm geliyor kimine.

Oyun bağımlılığı kötüdür. Uzun zamandır oynamıyorum online oyun ve burnumda tütüyor pvpsi, arenası. Başka oyunlar oynuyordum ben :KK61:Zamanla azalıyor bu oyun sevgisi, abartı noktalara ulaşıp aylarca devam ediyor önce sonra zamanla şiddeti azalıyor. yinede bu tür oyunları seven birinin tamamen uzak kalması oldukça zor. Sevmeyen de hiç oynamıyor, denemek bile zulüm geliyor kimine.
Bir yıldır bekledim ne azaldı ne bıttı ya çocuk onla aşk yaşıyo

X