- 30 Nisan 2016
- 3.480
- 7.639
- 158
- Konu Sahibi askolottammm
-
Ee gürültüyü mecbur çekeceksin. Veya biri yazmış, klima taktırın, rahat et.Grupta yokum odamı değiştiremem bütün işim orda kışın hiç kalmadım bilmiyorum
Kim size elitlikten elit olmaktan bahsetti iletişim kuracağımm insanlara ben karar veriyorm doğal olarak muhatap olma zorunluluğum yok eşime söyleyeceğim dedim aynı zamanda eşim lojman sorumlusu onun muhatap olması daha yakışık alırEv almışsınız yeni, taşınabilirsiniz
Sorununuz üslup ve yaklaşım bence
Yoksa rica etseniz komşularınız birazda olsa dikkat ederler
Siz muhatap bile almıyorsunuz kimseyi, konularınızdan anlaşılıyorki hiçbi konuda hiçkimseyi
Iletişim kurmadan yargı dağıtıyorsunuz
Bu elitlik değil yalnız siz öyle sanıyorsunuz
Eşiniz ömür boyu yardımcı olmaz olamaz tüm diyalog sorunlarınızda
Ki arkadaşlarında dediği gibi sitede de mahallede de otursanız bu aylarda her yer aynı
Benimki de ergen ya nasıl zor oluyor dimiYok ne uyuması, ergen benimkiler
Senin için kimse dışarı çıkmasın bu sıcakta çocuklar eve tıkılıp kalsın bence siz memnuniyetsizsinizBu nedir ya daha taşınalı az bir zaman oldu hiçbirisyle iletişimim yok bıktım seslerinden hepsi evde akşama kadar saat beş oldu mu bahçeye çıkıyorlar etraf oyun alanı ses gürültü bağırma kahkaha çocuklar bir taraftan kendileri bir taraftan malum ben çalışıyorm beşte eve geliyorum yemek şu bu derken gürültülerini bir şekilde göz ardı ediyorum yaz mevsimi canlar açık az bi dinleneyim diyorum sesten dinleyemiyorum hadi bunları da geçtim akşam oluyor evlerine girecekler on dakikada öyle sesler paldır küldür brde karsı komşu belası var yarm saat çocuğuyla eve girme münakaşası içinde kapılar eski kapı lojmanda oturanlar bilir hapşırsan duyuluyor o cocuk ağlaması kadının bağırması beni iyice sinir etmeye başladi saat 9 da ancak bitiyor gürültüleri ya ben duymak zorundamuyım eşim oranın amiri ona söylesem de söylesemi eşlerine yada ben mi uyarsam bir değl iki değil apartman mı oyun parkı mı belli değil siz benim yerimde olsanz napardnz
Evet ya, iki yaş var aralarında ve sürekli kavga halindeler. Okulların açılması için gün sayıyorumBenimki de ergen ya nasıl zor oluyor dimi
Dur öğretmen olan üyeler kızacak bizeEvet ya, iki yaş var aralarında ve sürekli kavga halindeler. Okulların açılması için gün sayıyorum
Canım benim kendi vasfım var eşimin vasfına ihtiyacım yok işten yorgun argın gelip brde saatlerce milletin keyfi gürültüsünü çekmek zorunda değilim burası köy değil oyun parkı da değil herkes kendine çeki düzen verse sorun kalmaz zatenEşinin amir olması dışında gerisi çok dikkatimi çekmedi
esiniz amir sizde amir eşi
Lojmana sıkıyönetim getirin .. yaz günü yaz akşamı kış gibi eve tikilsin kalsın...dışarı çıkma yasagi en uygun olan
Kelleyi çıkarana verin cezayı
Milletin boş lakırtısını saatlerce hep bir ağızdan dinlemek mecburiyetindrmiymSenin için kimse dışarı çıkmasın bu sıcakta çocuklar eve tıkılıp kalsın bence siz memnuniyetsizsiniz
Camını kapatCanım benim kendi vasfım var eşimin vasfına ihtiyacım yok işten yorgun argın gelip brde saatlerce milletin keyfi gürültüsünü çekmek zorunda değilim burası köy değil oyun parkı da değil herkes kendine çeki düzen verse sorun kalmaz zaten
Onların hakkı ödenmez yaDur öğretmen olan üyeler kızacak bize
Lojmana kim klima taktırmışta ben taktıraym ayrıca bunun elektrği var çarpıntısı var bunlar çözüm mü millet oturmasn ses çıkarmasn demiyoruz az daha sakın olsnlar gerektiği yerde çocuklarla ilgilensin ler bunlar zor bir şey değil saldım çayıra mevlam kayıra olduEe gürültüyü mecbur çekeceksin. Veya biri yazmış, klima taktırın, rahat et.
Saat zaten akşam 9 da ancak kararıyor. Akşam 9 dan sonra ses olmaması güzel şey. Çünkü normalde şimdi yaz diye gece 12- 1 e kadar bahçede, balkonda sesli konuşup kahkaha atanlar çok oluyor.
Ah ben oturduğum yerin ses kaydını atsam ağzınız açık kalır ama maalesef yaşamak zorundayız başta lojmana taşınmanız hata ya çekeceksiniz ya da başka yere taşınacaksınız eşinize söylemenizde fayda etmiycek küçük çocuğa kim söz geçirebilir ki dışarı çıkınca dünyalar onların oluyor netice de hepimiz öyle büyüdükMilletin boş lakırtısını saatlerce hep bir ağızdan dinlemek mecburiyetindrmiym
Napalım kredi ödüyoruz ekonomik şartlar kazanılmış hak yani ucuz diye ahır gibi kullanmak mı lazımHerkese, her şeye çemkirmişsiniz ama lojmana taşınırken ne bekliyordunuz acaba? Bu kadar nezakete ve görgü kurallarına önem veren biriydiniz madem -ki bu en doğal hakkınız, ben de öyle olsun isterim- parasını verip nezih bir semtten ev tutsaydınız kendinize. Lojmanlar genelde eski ve kim kime dum dumadır. Bizim okulun da lojmanı vardı. Bir kere gezip görmem yetti taşınmamam için.
Sen işten geldin yorgunsun diye millet senin keyfini mi bekliyecek yok böyle bir dünyaCanım benim kendi vasfım var eşimin vasfına ihtiyacım yok işten yorgun argın gelip brde saatlerce milletin keyfi gürültüsünü çekmek zorunda değilim burası köy değil oyun parkı da değil herkes kendine çeki düzen verse sorun kalmaz zaten
Kim size elitlikten elit olmaktan bahsetti iletişim kuracağımm insanlara ben karar veriyorm doğal olarak muhatap olma zorunluluğum yok eşime söyleyeceğim dedim aynı zamanda eşim lojman sorumlusu onun muhatap olması daha yakışık alır
Ahahaha onlarsız da olmuyor yaOnların hakkı ödenmez ya, ama benimkiler okulda ne kadar uslu ve sessizce evde o kadar azgınlar
Ayy hiçbir öneriye beğenmiyorsun. Ne kadar şikayetçisin böyle. Bir insan bu kadar mı memnuniyetsiz olur.Lojmana kim klima taktırmışta ben taktıraym ayrıca bunun elektrği var çarpıntısı var bunlar çözüm mü millet oturmasn ses çıkarmasn demiyoruz az daha sakın olsnlar gerektiği yerde çocuklarla ilgilensin ler bunlar zor bir şey değil saldım çayıra mevlam kayıra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?