lohusalikta kocasiyla ayri uyuyan var mi

m
Gündüz uyuyor hep gece 8 kez rahat uyaniyor gözler hep acik. Gündüz uyandırmak için ayaklarini gidikliyorum banamisin demiyor 3 saat öyle ac ac uyuyor

Nedrn ayri yatiyorsunuz? Biz bebegin besigini odamiza koyacagiz. Esimin sikayetci olmaz. Sikayetci olsa bile gidin baska odada yatin,beni rahatsiz etmeyin demez.

Bence cok sacma.

m

Gündüz uyuyor hep gece 8 kez rahat uyaniyor gözler hep acik. Gündüz uyandırmak için ayaklarini gidikliyorum banamisin demiyor 3 saat öyle ac ac uyuyor

Daha cok kucuk annesi. Normal. Su anda hep uyumasi lazim, gunduz uykusunu da alamazsa gece hic uyumaz, zamanla duzelcek. Ondan sonra da dedigim gibi uyku duzeni olusturman lazim. Allah anali babali buyutsun bu arada.

Canım ben sezeryan doğum yaptım dikişim vardı 10-12 gün ayrı yattım çünkü eşim çok deli yatar dikişe zarar gelir diye korktuk. 12 gün falan sonra döndüm hemen yanına. Ayrı yatmaya dayanamam hiç

Nedrn ayri yatiyorsunuz? Biz bebegin besigini odamiza koyacagiz. Esimin sikayetci olmaz. Sikayetci olsa bile gidin baska odada yatin,beni rahatsiz etmeyin demez.

Bence cok sacma.

Her erkek o kadar anlayisli olamayabiliyor. Sabah erken kalkip ise gittikleri icin, bebek aglamsindan uyuyamamak onlari cok etkikiyor. Esim araba kullandigi icin ben uyumasini istiyorum. O yuzden bebeklerim kucukken ayri odada uyutup sonra odamizdaki besige.koyup esimin yanina yatardim, gece uyandiginda da emip uyurdu, uyumayacak gbiyse odadan.cikar.disarda sakinlestirip geri getirirdim. Ama cok sukur uyku sorunlari cok olmadi. Uzun sure.boyle.yapmam gerekmedi yani.

6 aylık bebeğimiz var doğum yaptığım günden beri kesinlikle ayrı yatmadık yatmayı da düşünmüyoruz.. öncelikle karı kocalık kurumu gereği ayrı yatmamak gerekir sonra da çocukların yerini bilmesi lazım..
ben 3 aylıktan sonra işe başladığım için gece 5 gibi uyandığında 2-3 saatliğine beraber uyuyalım ben de uykumu alayım bebek de emerek uyusun diye aramıza alıyordum son günlerde adam akıllandı aramıza gelmek için gece daha erken uyanır oldu.. birkaç hafta içerisinde kesinlikle gece ayakta kalmayı göze alacağım ve odamızı bile ayırıp kendi odasında yatıracağım.. çocuğumuz da olsa ana baba hayatına saygı göstermeyi öğrenmeli..
karı koca da birbirinin kokusu ile uyumalı..

Bence ayri yatmaya alismayin, arkadasim 2 yildir bebegiyle uyuyor, adam salonda. Benim cok tuhafima gitti mesela bu durum. Bence bir an once bu duruma bir son verin.
Bir de bebegin bakimi ile ilgili esinize de sorumluluk vermenizi oneririm, sonucta onun da cocugu ve bakiminda o da bir seyler ustlenmeli.

Benim oldugu kadar esiminde bebegi en az benim kadar uykusuz kaldi esim hic ayrilmadik sacma geliyor auri uyumak boyle yaparak sorumluluklarindan uzaklastiriyosunuz tabi onun da isine geliyor

ben ne yapım o zaman havalar çok sıcak adam 1 aydır balkonda yatıyor içerde uyuyamıyor dün biraz nazlandım yanımda yattı ama gece yarısı uyanıp yine taşındı balkona
içerde yattığı gün ise çok çok terliyor rahat edemiyor
bir süre eşler idare edebilmeli birbirini

Her bebek aynı olmuyor ne yazık ki. Bende çok karşıydım ayrı yatmaya ama bebeğim kolikti sabah 7-8 e kadar hiç susmadan ağlardı gaz sancılarından dolayı. Yaklaşık 3 ay kadar ayrı yattık eşime kıyamadım çünkü işe gidiyordu. Bebeğim gündüz uyurken bende gündüz uyurdum. Allaha şükür şimdi bi sıkıntı yok :) çok uzun sürmeden geçecek bu günler :)

ha ha benim annemle kayınvalide bırakmadılar ki kocamla yatayım :)
bana yardımcı olacaklarmış... falan benle aynı odada yatmak istediler. E dedim bari biriniz yatsın :)
neyse bir haftalık ayrılıktan sonra kaçtım onlardan, eşimin yanına :)

Ondan sonra da eşim çok yorgunsa başka odaya kendisi geçti, ki o da 2-3 ayda birdir.

Bence yalnız yatmayın, sizin için çok zor olur, ne kadar gündüz dinlenseniz de gece ayrı zorluğu oluyor. Eşiniz de yardımcı olsun.

lütfewn kesinlikle ayrı yatmayın
siz bir ailesiniz artık beraber cucuk yaparak aıle olmayı sectınız
gecelerı o uyanmasın dıye anne baba rolu ustlenmenıze gerek yok
arkadasım kendı aralarında yatırıyor cocugunu ustelık esı cok yogun calısıyor
bır gun bıle sıkayet etmemıs eşi

m

Gece uyanmaması için bazı tavsiyeler var, ben uygulamaya çalıştım, hiç deliksiz uyuduğu dönem olmadı ama sizinki kadar da sık kalkmıyordu.

Aklıma gelenler;
-Gece hiçbir koşulda lamba yakmayın
-Kaka yapmadığı sürece bezini değiştirmeyin, hatta kakalı bezi bile değiştirmeyin diyen olmuş da, o bizraz zor:)
-Konuşmayın, oyun oynamayın
...

Kesinlikle ayrı yatmadık iki çocuğumuz var ikisinde de bi ara bizim yatak Odasında iki Beşik vardıevde üç oda var biz 4 kişi bi odada uyuduk 5 ay kadarhemen bu gece odanıza geçin

kesinlikle ama kesinlikle ayrı yatmaya karşıyım. evlenmeden eşimle yeminimizdi. küsülse bile ayrı yatılmaz. ne demiş Sıla "sevişmeden uyumayalım, anlaşmadan ölmeyelim"
şaka bir yana onun uykusu bölünmesin diye yaptığınız şey evliliğiniz için çok yanlış, baba ile çocuk arasına da duvar örüyorsunuz. siz emzirirsiniz o tekrar uyur.

Ay yavrum ya temiz kalpli güzel anne, sen onun ağlamasını kalbinle de duyarsın merak etme. Rabbim yuvanızın huzurunu bozmasın. Buradan bile hissettim mutluğunuzu. Kocaman maşallah size.

Canim ayri yatma derim ben. Ben lohusayken annem 15gun yanimda kalmisti biz onunla cocugum 3muz ayni odada kalmistik bana yardimci oluyodu geceleri sezeryan olmustu dogumum annem besikten alip veriyodu geceleri oglum emmek icin uyandiginda o 15 gun esim benden sogudu yaninda yatmadigim icin sonra annem gitti biz birlikte uyuduk birlikte uyandik oglumuza esim kalkti bazen o uyuttu gazini cikardi bana cok yardimci oldu benim gorusum esinizin yaninda yatmaniz ve onun size yardimci olmasi sizin ondan ayri yatmanizdan rahat uyumasindan daha cok memnun edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…