- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
-
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Gündüz uyuyor hep gece 8 kez rahat uyaniyor gözler hep acik. Gündüz uyandırmak için ayaklarini gidikliyorum banamisin demiyor 3 saat öyle ac ac uyuyorDaha bebegin cok kucuk, simdiden yavas yavas uyku duzeni oturtmaya basla, kararli ol, mesela 40i ciktiktan sonra her gun ayni saatte bir rutin uygulayarak uyutacaksin, ama hic taviz vermeden, yani mesela yemek gecikti o saate kaldi, dur bi yemegimi yiyim uyuturum demiyceksin, bunu bu sekilde uygularsan bir sure, cocuk ayni saatte uyumaya baslar, gece uyanmalarinda da emzirip uyuyolar alisinca, insaallah en.azindan 3. Aydan sonra bu boyle. Kesinlikle ayri yatma. Bebegi baska odada uyutsan bile uyuyunca yaniniza getir sen de esinin yaninda yat. Bu cocuk buyuyecek sonra belki ikinci falan derken iyice uzak kalirsiniz. Ilk zamanlat olur boyle seyler.
m
Gündüz uyuyor hep gece 8 kez rahat uyaniyor gözler hep acik. Gündüz uyandırmak için ayaklarini gidikliyorum banamisin demiyor 3 saat öyle ac ac uyuyor
Canım ben sezeryan doğum yaptım dikişim vardı 10-12 gün ayrı yattım çünkü eşim çok deli yatar dikişe zarar gelir diye korktuk. 12 gün falan sonra döndüm hemen yanına. Ayrı yatmaya dayanamam hiçMerhabalar
1 hafta önce doğum yaptim ve kocamla ayri uyumaya basladik. Özlüyorum boyle ama minigimizde gece agliyor.Bu yüzden kiyamiyorum onada uykusuz kalir diye. Bu durum ne kadar devam eder onuda bilmiyorum. Siz bu donemde ne yaptiniz ?
Nedrn ayri yatiyorsunuz? Biz bebegin besigini odamiza koyacagiz. Esimin sikayetci olmaz. Sikayetci olsa bile gidin baska odada yatin,beni rahatsiz etmeyin demez.
Bence cok sacma.
Teşekkürler aminDaha cok kucuk annesi. Normal. Su anda hep uyumasi lazim, gunduz uykusunu da alamazsa gece hic uyumaz, zamanla duzelcek. Ondan sonra da dedigim gibi uyku duzeni olusturman lazim. Allah anali babali buyutsun bu arada.
m
Gündüz uyuyor hep gece 8 kez rahat uyaniyor gözler hep acik. Gündüz uyandırmak için ayaklarini gidikliyorum banamisin demiyor 3 saat öyle ac ac uyuyor
Ay yavrum ya temiz kalpli güzel anne, sen onun ağlamasını kalbinle de duyarsın merak etme. Rabbim yuvanızın huzurunu bozmasın. Buradan bile hissettim mutluğunuzu. Kocaman maşallah size.hamileyim kocamada dedim ayrı yatalim mi diye oda ben sensiz uyuyamam diyo. çekyat aldik miniğimin odasina koyacaz beraber bakicaz gece beni uyandircak kocam ben gece ağlarken duyamam. çocuğumun işitme engelli annesi olacagim çünkü. kocam normal..