lohusalikta kocasiyla ayri uyuyan var mi

Bende sezeryan oldum kizim annem ben ayni odadayiz. Bugün esimle birlikte yatalim dedik. Bebegin enerjisinden uyuyamiyorum dedi bana sanirim şimdiden baslamis sogukluk. Sabah gelip opuyor öyle gidiyor ise ama farkettim biraz soğuk oldugunu

Ben eşimle lohusalıkta ayrı uyudum cok erken kalkıp işe gidiyor.Annem ben oğlum yattık.Şu an oğlum nerdeyse 7 aylık eşimle bir kaç aydır eskisi gibi birlikte uyuyoruz.Oğlum da odasında.Ben soğukluk girdiğini falan düşünmüyorum. Ama benim annem vardı yanımda.Siz eğer üçünüzseniz evde geceleri mümkünse yalnız kalmayın.Allah korusun tansiyonunuz düşer, acil bir şey lazım olur eşiniz olsun yanınızda kimse yoksa.

Biz ikimiz de çalıştığımız için ayrı yatmadık. Ama ben çalışmıyor olsaydım sanırım onun uykusunun bölünmesine dayanamazdım. Ayrı yatabilirdim belki.

Lohusasınız kendinizi germeyin vay soğukluk girdi vs diye

Yeni duruma uyum sağlamaya çalışıyorsunuz bir de evde anneniz var

Soğukluk vs olmaz bu kadar kısa sürede alışma süreci bunlar

Uyandiginda ağlamıyor oynuyor beşiğinde.
o yüzden ben alarm kuruyorum oyle takip ediyorum. Ama ağlarsa da duyuyorum odalarimiz karşılıklı bi adimda onun odasindayim ona guvenerek koydum bir de...
Daha 1 aylık olur öyle ben de ayirdim.evet ama bazen gece emzirdikten sonra gazini cikarmaya gogsume yatirip sabaha kadar öyle uyudugumuz çok oldu.

Valla ben uykusuzluktan ve surekli annelik hissi tetikte olmaktan uyuyamıyordum dün salonda yattim oglum babasıyla uyudu sütümü sagıp da bıraktm mis gb
Hos insan yine de uyuyamiyor
Insan gercekten eşini seviyorsa ayri yada birlikte sorun olmaz
Sürekli benden soguyacakmı öyle mi oldu gb düsünceler beni çileden çikartir acıkcasi
Eve bir bebek gelmis yardima kimse kalmamıs ustüne bir de benden soguyacak eş varsa bavulunu alsın yallah :)

Ay maşallah inş biz de öyle oluruz. Ben şuan çoğu anneye göre daha rahatım sanırım uykusuz gecem olmadı gibi bir şey, sadece uykum bölünüyor işte emzirmek için. Fakat gece uykusu bozulacak diye çok korkuyorum. Değişebilir sonuçta

Ilk dogumumda annem kaldi yanimda annemle ayni odada yattik. Tecrube sahibi degildik. Ama sadece 3 gun . Sonra bebisimle uyudum 1 ay kadar mecburen kısti ve ev sobaliydi.ikinci dogumumda annem kalsin istemedim . Zaten dogumlarim normaldi. Uc gun falan esim bayagi bi ilgilendi geceleri bebegi bu sefr hep besiginde yatirmaya alistirdim gece cok uyaniyordu 1 ay kadar salonda yatti ben gonderdim cunku butin gun calisiyordu ve sık sık direksyon basinda oluylrdu. Ayri yatmak iyi degil ama mecbur kaliyoruz bazen . lohusalikta oluyor ama fazla uzatmayin araya sogukluk girmesin

Amannn kocalar kacacak korkusundan lohusalikta bile neler dusunuluyor, sezeryan dogum, yeni bebek, lohusalik vs. Bi de bu arada koca dusuncem!! Nerde rahats orda yatarim bunun yuzunden soguyacak, gidecek koca hic durmasin mumknse..bu kadar yuklenmeyin kendinize suan onemli olan sizin rahatiniz..

Ikinizin bebegi icin yeri gelir ikinizinde uykusuz kalmasi gerekir. Yeni dogum yaptigimda esim geceleri bebegimiz aglayinca bana getirirdi emzirirdim sonra o yerine yatirirdi. Bu yasanan telaslar bizim icin ne kadar ozel ve heycanliysa baba icinde oyle olmali bence. Sanki karsi komsuymus gibi soyutlamayin Allah askina. Ayrica da ayri yatmanizin sebebi ne olursa olsun yanlis oldugunu dusunuyorum. Yatakta birbirinize degeceksiniz ve bundan huzur duyacaksiniz daha otesi yok. Bundan da mahrum birakmayin esinizi .Allah anali babali buyutsun

Ben de öyleydim, hala da öyleyiz
Birkaç kere oldu bizim eşim sevmek için uykusunu açtı falan ama ertesi gün aynı düzende uyutunca sorun olmadı.
4. Kez annemlere geldim il degistirip değişmedi düzeni yine. Şmdi de annemdeyim, eşim yanımda degil koyun koyuna yatıyoruz kızımla 10 gündür bakalım dönüşü nasil olacak

Ilk bebeginiz mi?
Esler ilk bebekte baba olma fikrine cabuk alisamaz yani bizim gibi hemen bagrina basma dueumlari olmuyor . Eslere karsi da oyle davranabiliyorlar . Bnim esim yardimci olmasina ragmen biraz afallamisti. Ne oluyoruz gibisinden.bende merak etmistim dogru durust konusmuyordu falan internette okumustum sonra babalik duygulari gelisiyormuss. Ayri bi sorumluluk duygusu . Gecer merak etmeyin

Evet canim kesinlikle sogukluk giriyo araya bizde oyle olmustu erkekler de cocuk gibi aslinda o kdr ilgi bekliyolar ben bunu dogum yapinca anladim bana diyodu ki onceden kiyafetlerimi sen hazirlardin simdi yapmiyosun benle eskisi gibi ilgilenmiyosun ben sezeryan olmusum agridan cocugumu alamiyorum kucagima tek derdim cocuk doydu mu alti pis mi uyudu mu o aralar esim de bunlari dusunuyomus megerse sonradan anladim soguklugunu farketmistim tabii.biraz da kayinvalidenin evde olmasi etkiliyo onun yaninda haliyle cok yakin daveanamiyosun o da oyle derken bi bakmissin sogukluk girmis aaraya canim sen esinle eskisi gibi ilgilen o yuzden artik nasil davraniyodun bilmiyorum aynilarini yapmaya calis derim sonra toparlamasi zor oluyo artik iki cocuk sahibisin benim gibi

Evet canim olk bebegim simdi 16 aylik oldu tabi o durumlari atlattik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…