- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
E onun da çocuğu gerekirse uykusuz kalacak tabi ki, bu kadar soyutlama bebek bakımından, ben bir gün boşanma kararı alırsam ancak o zaman ayrı yatarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım onun bile faydası olur :)Eşim nöbetçiyken yalnız kalıyorduk mecburen kızımla, eşinin kokusu olan bir seyi(ceketi, tişörtü vs) yaniniza alın demişti bazı komsular aynı sebeplerden
Ben es ile bebek için ayrı yatmayi bir çok açıdan doğru bulmuyorum.tabii bu benim görüşüm.
Merhabalar
1 hafta önce doğum yaptim ve kocamla ayri uyumaya basladik. Özlüyorum boyle ama minigimizde gece agliyor.Bu yüzden kiyamiyorum onada uykusuz kalir diye. Bu durum ne kadar devam eder onuda bilmiyorum. Siz bu donemde ne yaptiniz ?
ben iki doğum yaptım.. biz de de böyle oldu.. ben yatmasını istediğim halde eşim çok sık uyandığı için ayrı yatardı..kızım 11 aylık şimdi de sıcaktan ayrı yatıyoruz.. çocuğun odasını ayırınca sorun çözülüyor.. ama daha çok yenisin biraz zaman tanı kendine de eşine de..çok da uzamasın alışkanlık haline gelebiliyor bir süre sonra..Merhabalar
1 hafta önce doğum yaptim ve kocamla ayri uyumaya basladik. Özlüyorum boyle ama minigimizde gece agliyor.Bu yüzden kiyamiyorum onada uykusuz kalir diye. Bu durum ne kadar devam eder onuda bilmiyorum. Siz bu donemde ne yaptiniz ?