lohusalikta kocasiyla ayri uyuyan var mi

Ben sen uyanıyorsun o da uyansın mantığını anlamıyorum

Konu sahibi ve çoğu kişi yeni doğum yapınca işe gitmiyor eşler işe gidiyor bir kişi yeterli ise neden iki kişi kalksın ki

Sezeryan doğumda ilk günler bebeği alamazsın tabii ki eşin kalkmalı ve bebeği kucağına vermeli ama 5 aylık sadece meme emen bebekte eşim niye kalksın ki alırım emer uyur

Mama ile besleniyorsa birer kez dönüşümü kalkılabilir ya da biri mamayı yapar biri bebeği tutar vs

Fakat bana sorarlardı eşin bebek gece emerken kalkıyor mu diye hayır kalkmıyor zira bebek ağlamadan daha mızıldanırken emzirip uyutur eşimden de erken kalkar işe giderdim

Bebek hasta ise başında bekler yahut herhangi bir sebeple ağlarsa kalkar ilgilendirdi ama tek kişinin yeteceği bakım için toplu kalkmayı gereksiz buldum hep

sahsen bizde su siralar ayri yatiyoruz,esim dogu gorevini yeni bitirdi bende 24 gun once dogum yaptim ve ise bu pazartesi basladi saat 6da kalkiyor diye bende kiyamiyorum!maglum oglum her 2 bilemedin 3 saate uyaniyor.bizde bir sure boyle idate edicez artik en azindan 40ini cikarincaya benim lohusalik donemim bitinceye kadar!bakicimizda eylulun 1inde baslicak,dolayisiyla her ne kadar ayri yatmak,hosuma gitmesede fedalarlik yapmak zoruydaymisim gibi hissediyorum kendimi ve bu cok yorucu!

Ben bu soğukluk girer aranıza olayını anlamıyorum. Bu kadar pamuk ipliğine mi bağlı evlilikler? Aynı yatakta yatmayınca bir Şeyler mi eksiliyor?(Cinsellikten bahsetmiyorum )

Oğlumun uyku problemi vardı. Geceleri Çığlık çığlığa uyanır asla tek yatmazdı. 1,5 yıl benimle yattı. Eşim de salonda tabi. Ilişkimizde en ufak bir pürüz olmadı. Geçici bir dönemdi bitti gitti çok şükür. Rutinimize döndük.

Çocuk büyütmek kolay iş değil. Hem çocuğa yetişeyim,hem evim Pırıl Pırıl olsun hem de aman kocamı kendimden soğutmayayım derseniz siz yıpranırsınız.

Bu süreçlerde anlayışlı olunmalı diye düşünüyorum.

Bir ay sürmüştü bnmkii. Hafta sonunu iple çekiyodum :KK30: erken kalkmadığı içn yanmda yatıyordu. Bi bi buçk aydan sonrada oğluşumun gece uykusu düzene girdi maşallah.. Gece uyyoken karnını doyurdum uyumaya dewam etti kuzum

sahsen bizde su siralar ayri yatiyoruz,esim dogu gorevini yeni bitirdi bende 24 gun once dogum yaptim ve ise bu pazartesi basladi saat 6da kalkiyor diye bende kiyamiyorum!maglum oglum her 2 bilemedin 3 saate uyaniyor.bizde bir sure boyle idate edicez artik en azindan 40ini cikarincaya benim lohusalik donemim bitinceye kadar!bakicimizda eylulun 1inde baslicak,dolayisiyla her ne kadar ayri yatmak,hosuma gitmesede fedalarlik yapmak zoruydaymisim gibi hissediyorum kendimi ve bu cok yorucu!
O kadarcık bebeğe bakıcı mı :KK61: ewe kamera koy lütfen. O hçbşi bilmez yavrucak

Ayrı yatmak bence çok saçma. Evli değilim ama evlendiğim de ne olursa olsun yatakları ayırmamaya çalışıcam. Çünkü en yakınımdan çok kötü olaylara tanık oldum. Kadın sırf çocukları için eşiyle ayrı yatıyordu. Sonunda hem kocası aldattı hemde çocukları özgüvensiz oldu. Lousalıkta cinsellik olmasa da yan yana yatmak dokunmak çok güzel bir şeydir bence. Bu zamanı iyi değerlendirin.

O kadarcık bebeğe bakıcı mı :KK61: ewe kamera koy lütfen. O hçbşi bilmez yavrucak

Bütün bakıcılar lanet değil , iyi araştırılır ise güvenebileceğin çok iyi bakıcılar var. Bakıcıda büyüyenler de gayet iyi büyüyor .

Mesaj sahibi öğretmendir büyük ihtimal zaten . Uzun çalışma süresi de yoktur . Dramatileştirmeyin olayı .

Siz eslerinize kiyamiyorsunuz ama onlar kiymis :)

Ben agri sizi icinde ilk gunler yatakdan kalkamiyoken esim bebegimizi alir kucagima verir oturarak emzirirdim..

Cunku bebek bu yeni dogum yapmisim tabi ki kalkip ilgilenecek.. oda sabah 6bucukda uyaniyordu bi kere sikayet etmedi..

Agrilar gecince de kalkiyosam o duymadan emzirirdim ama agliyosa mutlaka kalkip ne oldu vs yada gazini cikarirdi sagolsun..
esim bitanedir bana kiyamadi :)
40dan sonra gerek bile kalmadi.. :)

Bence yatak ayirmak iyi bi fikir degil korkma olmez uykusuzluktan sonucta evde bebek var ve o bebek sadece senin deil aglicakta uykusuzda kalcaniz ama birlikte o yatak bi kere ayrildimi zor birlesir cunku 2 yasina kadar gece aglama uyanma devam ediyo sen hiccc yatak filan ayirma

ben esımle asla ayrı uyuyamam valla hıc uyuyamam kı oyle nefesını duymalıyım ılla
bebegı bırlıkte yaptık o ıste calısıyorsa bende hem evde calısıyorum hem bıde bebege bakıcam sonucta ıkımızınde aynı uykuya ıhtıyacı var
aglaması gazı herseyı ıkımıze aıt olmalı
gerekırse o an uyansın? nasılsa gecıcek o gunler...
ayrı yatmak daha cok yalnızlıga alısmasına ve sogukluga neden olur bence...

Bu kıyamıyorum diyenler bir iki yıl sonra beden tüm sorumluluk bende diye sızlanan grup oluyor genelde.
Bırakın oda görsün yaşadığınızı. Bebeğinizi hissetsin.
Zaten gece uyanmaları dışında farkına varmıyorlar ne kadar zor büyüdüklerini.

Hiç ayrı yatmadık.
İlk 10 gün izinliydi zaten gece birlikte uykusuzduk. Sonrasında da gece sadece uyaniyordu ben bakiyorum dedigimde geri uyuyordu.
1 aylıkken de odasında yatmaya başladı kızım. İlk 2 hafta onun odasındaki kanepede yine sıkışık da olsa birlikte uyuduk. 40ından veri de biz odamızdayız kızımız kendi odasında, şu an 5 buçuk aylık (odalarımız dip dibe)
Uykuları direk düzene girmiş o zaman maşallah, peki gece uyandığında sen onu duyabiliyor musun ?
Benim de oğlum 1 aylık oldu, hep yanımda yatıyordu artık beşiğini kullanmaya başladım ama gece uyandığında yine yanıma alıyorum :KK43:

X