- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Bende ayri uyumadim hic hatta cogu zaman o uyuttu sonucta babasi hem oyle yaparsanız sogukluk girebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadarcık bebeğe bakıcı mı ewe kamera koy lütfen. O hçbşi bilmez yavrucaksahsen bizde su siralar ayri yatiyoruz,esim dogu gorevini yeni bitirdi bende 24 gun once dogum yaptim ve ise bu pazartesi basladi saat 6da kalkiyor diye bende kiyamiyorum!maglum oglum her 2 bilemedin 3 saate uyaniyor.bizde bir sure boyle idate edicez artik en azindan 40ini cikarincaya benim lohusalik donemim bitinceye kadar!bakicimizda eylulun 1inde baslicak,dolayisiyla her ne kadar ayri yatmak,hosuma gitmesede fedalarlik yapmak zoruydaymisim gibi hissediyorum kendimi ve bu cok yorucu!
O kadarcık bebeğe bakıcı mı ewe kamera koy lütfen. O hçbşi bilmez yavrucak
bakiciyi oncesinden taniyorum arkadasimin kizinada bakmisti!O kadarcık bebeğe bakıcı mı ewe kamera koy lütfen. O hçbşi bilmez yavrucak
teşekkür ederim:)Ay yavrum ya temiz kalpli güzel anne, sen onun ağlamasını kalbinle de duyarsın merak etme. Rabbim yuvanızın huzurunu bozmasın. Buradan bile hissettim mutluğunuzu. Kocaman maşallah size.
Uykuları direk düzene girmiş o zaman maşallah, peki gece uyandığında sen onu duyabiliyor musun ?Hiç ayrı yatmadık.
İlk 10 gün izinliydi zaten gece birlikte uykusuzduk. Sonrasında da gece sadece uyaniyordu ben bakiyorum dedigimde geri uyuyordu.
1 aylıkken de odasında yatmaya başladı kızım. İlk 2 hafta onun odasındaki kanepede yine sıkışık da olsa birlikte uyuduk. 40ından veri de biz odamızdayız kızımız kendi odasında, şu an 5 buçuk aylık (odalarımız dip dibe)
Çocukla uyumaya neden karşısın?çocuğu tek başıma yapmadığıma göre o da gerekirse uykusuz kalacak bende.
1 gün bile ayrı uyumadık. ayrı yatmaya özellikle de çocukla uyumaya çok çok karşıyım.