Siz yaşadınız mı peki depresyon nasıl atlattınız? Bnmki de çok huysuz hep uyusa diyorumEvet merhaba depresyon diyebilirsiniz ben de 3,5 ay önce dogum yaptım..
Öncelikle lütfen sakin ve güclü olun..Meleginizi bolca koklayın onun size ihtiyacı var ve siz artık bir melek annesisiniz..
Su am her sey cok yeni bu hisler inanın cok normal..Benim bebegim kolikti cok zor zamanlar gecirdik inanın aglardım ama bir gülüsü her seyi unutturuyo..
Zor bi sürec sizi bekliyo olabilir ama hep sunu düsünün bitecek ve kuzucuk büyüyüp boynunuza sarılacak..
Degmez mi?
Ne zaman :)lohusa depresyonu benden sorulur. lutfen sakin olun gecicekk
bu kosusturmaya alistiginiz zaman. varsa etrafinizda yeni dogum yapmis kisiler onlarla konuşup vakit gecirmek size iyi gelebilirNe zaman :)
Güzel günler geride felan kalmadı bebeginle yaşayacak harika günlerin olacak paylaşacağın,öğrenecegin yeni şeyler olacak evet eskisi gibi eşle muhabbet olmucak ama sürekli birbirinize a bak napiyor ,bugün noldu vs... muhabbetin merkezi yavrunuz olacakSelam kızlar
Ben bir hafta önce doğum yaptım, şuan sanırım lohusa depresyonundayım. Tüm özgürlüğüm kısıtlanmış gibi uykusuz geceler neredeyse tuvalete bile gidememe uyumayan bir bebek, eşimle olan hoş sohbetlerimiz baş başa geçen huzurlu zamanlarımız geri gelmeyecek hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum. Eşimle birbirimizden uzaklaşıcaz ben çocuğa hapsolucam galiba. Bebek yapmak bana göre değilmiş diyorum. Sizce bu sadece geçici bir durum mu yoksa gerçekten güzel günlerim geride mi kaldı, bu durumu yaşamış olanlar var mı, neler yaptınız?
Katılıyorum size ne güzel söylediniz buna alıştıgınız da gececek hepsi.yani siz alılacaksınız bünyenız alısacak. Yapacak baska bişey yok.sevgileri olmasa dayanılmaz bu yorgunluklara ama annesi bebeğini senden baska bakacak olan yok sen iyi ol ki bebek te düzelsin büyüsünbu kosusturmaya alistiginiz zaman. varsa etrafinizda yeni dogum yapmis kisiler onlarla konuşup vakit gecirmek size iyi gelebilir
Evet cidden cok guzel söylemiş. Ayni seyleri cogumuz yasadik aslinda once cok mantiksiz gelmisti 40indan sonra duzelir diyodu herkes.Biseyler duzelmiyodu aslinda alismaya basliyoduk yeni duzene ve zaman gerek gercekten.oglum 1yasina 2hafta once girdi aklima ilk gunleri geldikce cok sukur diyorum.onun gulusu bile yetiyo.iyi olsunda diyorum.Katılıyorum size ne güzel söylediniz buna alıştıgınız da gececek hepsi.yani siz alılacaksınız bünyenız alısacak. Yapacak baska bişey yok.sevgileri olmasa dayanılmaz bu yorgunluklara ama annesi bebeğini senden baska bakacak olan yok sen iyi ol ki bebek te düzelsin büyüsün
Aynen öyle ben ilk kızımda anlamadım bişey iyi bir bekti yani yer içer uyurdu.ama ikincisi tam bir cadıydı.ne uyku ne bişey mama almazdı sütüm de yoktu biberon almadı 6 ay ağladı yeminle hiçbişey fayda etmedi günlerdir uyumadıgım bilirim ha cok kötüydüm evet sinirli yorgun ama alıştım.şimdi de 2 si kavga ediyor aglıyor uyumuyorlar odalarında alıstırmaya calısıyorum yani hep bişeyler var ve bunlar hiiiiççç bitmiyor.annem hep der ki kızım büyüdükçe dertleri de büyürEvet cidden cok guzel söylemiş. Ayni seyleri cogumuz yasadik aslinda once cok mantiksiz gelmisti 40indan sonra duzelir diyodu herkes.Biseyler duzelmiyodu aslinda alismaya basliyoduk yeni duzene ve zaman gerek gercekten.oglum 1yasina 2hafta once girdi aklima ilk gunleri geldikce cok sukur diyorum.onun gulusu bile yetiyo.iyi olsunda diyorum.
Allah analı babalı büyüsün canım her şey olmuş bitmiş bebeğin doğmuş her şey daha güzel olacak bu durumun geçecek emin ol kırkın çıksın bu psikolojide geçecek bebekle çok yalnız kalmamaya bakSelam kızlar
Ben bir hafta önce doğum yaptım, şuan sanırım lohusa depresyonundayım. Tüm özgürlüğüm kısıtlanmış gibi uykusuz geceler neredeyse tuvalete bile gidememe uyumayan bir bebek, eşimle olan hoş sohbetlerimiz baş başa geçen huzurlu zamanlarımız geri gelmeyecek hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum. Eşimle birbirimizden uzaklaşıcaz ben çocuğa hapsolucam galiba. Bebek yapmak bana göre değilmiş diyorum. Sizce bu sadece geçici bir durum mu yoksa gerçekten güzel günlerim geride mi kaldı, bu durumu yaşamış olanlar var mı, neler yaptınız?
Yasadım canım belki ileri derece degil cünkü melegim hastalandı hastanede yattı falan onu düsünmekten deprasyona zamanım olmadı diyebilirim..Siz yaşadınız mı peki depresyon nasıl atlattınız? Bnmki de çok huysuz hep uyusa diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?