gypsyesra benim de bundan başım ağrıdı zaten kaynanayla papaz oldum. Annem ve kaynanam birlikte 1 ay kaldılar bende ben istedim annemin kalmasını kaynanamla ne kadar olsa rahat edemem dedim devamlı iş buyuramam kaynanama anneme olduğu gibi, sonra kızınca anneme söyleniyodum bazen kaynanaya bişey diyemezsin, batar, gece çocuk durmuyodu 3 te kalkıyodu annemin yanına gidiyodum 3-4 saat uğraşıyoduk gazını çıkarmak için kaynanamı kocasının yanından nasıl uyandırayım hem zaten annem salonda yatıyodu direk salona geçiyodum bunlar falan hep batmış kaynanama annemi kıskanmış resmen yok o yokmuş gibi davranmışım sanki o evde bi tek anam varmış bilmem ne sen benim için öldün artık falan diye tutturdu, ne acayip bi kadın ya koyun can derdinde kasap et, ben hastalıktan ayağa kalkamadım 1,5 ay o nelerin hesabını yapmış yazıklar olsun
or kızlar ya bugün kabusum yani kaynanam geldi yine her zamanki gibi sigara kokulu elleriyle bebeği uyandırmaya çalıştı bende gece hiç uyumuyo bırak uyusun yazık çocuğa hem ellerini yıkayıp dokun mikrop alıcak yazık dedim hiç bişey yok gibi davrandı yarım saat sonrada gitti..
biraz önce eşimi aradı beni şikayet etmiş yok çocuğu bana sevdirmedi bile surat yapıyo yemek koymadı önüme vs...
canım sıkıldı...
canım benim eşimde çocuk konusunda böyle bebeği onlardan kıskandığımı söylüyor ama benimki kıskanmak değil güvensizlik çok cahilce şeyler yapıyorlar doğrusunu söylediğimde ise beni eleştiriyorlar bebeğe bakışımla dalga geçiyorlar herşey onların bildiği gibi olsun istiyorlar mesela benim kayınvaldem bebeğin altını ıslak mendille silme o ıslak bırakıyo peçeteyle sil diyo pişik kremi bebek yağ kullanıyorum onlar olmaz pudra kullanacaksın diyo bebek ağlayınca beşiği sallamak yerine yastığından battaniyesinden tutup sallıyo biraz ağlasa bana söylenip duruyo sütün yetmiyo mama verelim diyo ki fazlaca sütüm var ee bunları bile bilede bebeğime onların bakmasını istemiyorum güvenemiyorum çünkü düşün yirmi yaşında bekar kaynım var onu yanıma bırakıyor bebeğe baksın diye o ne anlar bebek bakımından sırf herşeyden haberdar olmak ellerini üzerimizden çekmemek için valla keşke 1000km uzakta olsalar çok sıktılar artık
Canım hiç sıkıntı yapma sen en doğrusunu yapmışsın biraz düşünceli olsunlar.Onların hayatlarına biz nasıl müdahele etmiyorsak onlarda bize etmemeli.Her koyun kendi bacağından asılır.Artık bu kayınvalidelere birşeyleri öğretmemiz gerekiyor.Yeter artık eskiyi yaşamıyoruz çağ değişiyor.Artık bilgi çağındayız biz onlara ihtiyaç duyarsak sorarız.Neden anlamak istemiyorlar anlamıyorum.Cahil insanla uğraşmak ruha azap verirmiş çok doğru gerçekten...
Sıkma canını eşine olanları sakince anlat rahatsız olduğun noktalarıda söyle o da annesini uyarsın.Umarım eşin senden taraftır...
Hayatı zindan etmek içinmi yaratılmışlar bunlar ya.
Ben lohusa olsam lohusalığımı fırsat bilip gırtlağına sarılabilirim sanırım :)
Sonrada hiçbişey olmamaış gibi hormonal değişim der çıkaım işin içinden
Hep o mu yok göz damarım çatladı , ayağım kırıldı , bi tarafım patladı diye velveleye verip sömürü yapıcak millete dimi ama?
aynen egosu çok kuvvetli, çok bencil, çok zalim ve karşısındaki oğlu da olsa egosu uğruna kırıp geçirmekten çekinmeyen bi yaratık olduğu için nefret ediyorum...dünyayı ben döndürürürüm edasında ve hem kendisinin hem oğullarının mükemmel ve kusursuz oldukları iddiasında her zaman (eşim o anadan nasıl böyle olmuş hayret)
aynen benimki de bide en tirajikomik yanı ne biliyomusun bana ikide bir sen çok şanslısın benim gibi bi kaynanaya sahip olduğun için derdi sürekli :)))))))))))))))))) şimdi küsüs diyemiyo, hani bana devamlı hediyeler alıyodu yağ çekip duruyodu ya ondan, halbuki sırf bizim evimize istediği gibi girip çıkabilmek her mevzunun içinde olup adeta evin 3. sü olmak için yaptığı anlaşılmıyodu sanki de, zaten böyle olduğu son olaylarda açığa çıktı onun arzu ettiği gibi davranmayınca nasıl canımı okumaya kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?