işte benim en büyük derdim..düşük riski sonra erken doğum riski derken çok zor geçen 38 hafta ardından apar topar sezeryan..bunların yanısıra bebeğim 1 hafta kuvözde kaldı daha ona yeni kavuştum ama o kaynana yokmu delirtti artık beni ya çocuk uyuyo beşiğinde gelip üzerini açıyo tutup sarsıyo uyansın diye sigara içiyo pis elleriyle çocuğa dokunuyo uyarmaktan bıktım artık ama sabrım tükendi valla ağzımı açıcam artık canıma yetti ya ağlama krizlerinden sütüm kesilecek diye korkuyorum..
tebrik ediyorum kaynanamı sonunda kocamla beni kavga ettirmeyi de başardı eşim baştan beri hep sen haklısın diyordu ama annesine ise en ufak bi tepki göstermedi kadının yaptığı yanına kar kalıyodu resmen yaz tatilinde dahi gitmekten bahsediyor eşim ben de bu duruma iyice içerlemişim demek ki kuru kuruya haklısın demekle olmuyo ki birinin bu kadını durdurması gerekiyo,ben de artık sürekli laf sokmaya başladım eşime , elimde değil birden ağzımdan çıkıyor yoksa kasıtlı annesinin hataları ile ilgili laf sokayım demiyorum ama annesine karşı tepkisiz kalması beni içten içe kemiriyo demek ki bu durumda da adam en sonunda tepki gösterdi bana ben de patladım resmen annesinden çekiniyo heralde söylesem sanki anlayacak mı adam yerine koyacak mı o bildiğini okur hep diyo iyi valla olan bize olsun iyimi sonunda dört dörtlük giden evliliğimi bozmayı başardı ya kaç seneden sonra onun yüzünden kavga ettik iyi mi
ahh canım al bendende o kadar bi kaç gün önce kayınvalde size geliyoruz diye telefon edince başladım yemek yapmaya bir aylık bebeğim var çok huysuz hiç durmuyor kendimde sezeryanlıyıım bebişi ağlata ağlata onlara yemek yaptım bi güzel yiyiyp içtiler ben masayı toplayıp mutfağı düzenlerken bizim bebefon devreye girdi kocamlar ailecek beni çekiştiryorlar eşim bebefonun açık olduğunu bildiği için hep konuyu değiştiriyor ama kayınvalde kayın peder otomatiğe bağladılar iyi yemek yapamıyo çocuğu ağlatıyor ev çok sıcak bebeğe iyi gelmez vs eşim ise beni savunmak bi yana konu değşitirip duruyo öyle canım sıkıldıki onlar gidi gitmez eşimle küstüm yatağımı bile ayırdım açıklama dahi yapmadım yani varya bide başkası değil benim eşim kaç yıldır gözümün içine bakar her günü ilk günümüz gibi yaşatır uzun bir flörtten sonra evlendik birbirimze aşığız sevgi dolu yuvamız var bekarken yalnız yaşıyordu annesi babası ilgilenmezdi eşimde onları yok gibi görürdü evlenince kıymete bindi melek gibi kocamla küsüm şimdi barışmayı uzun bir müddet düşünmüyorum çok kırıldım en zoruma giden şeyde bana hep sen haklısın ben onlarla konuşurum onların düşünleri bizim için önemli değil gibi cümlelerle beni kandırmış beyefendi ben ailesinin hiç bi hatasını eksiğini eşimin yüzüne vurmadım ama bundan sonra görecek o annesinin babasının tüm sözlerini anında eşime yapıştıracağım
or kızlar ya bugün kabusum yani kaynanam geldi yine her zamanki gibi sigara kokulu elleriyle bebeği uyandırmaya çalıştı bende gece hiç uyumuyo bırak uyusun yazık çocuğa hem ellerini yıkayıp dokun mikrop alıcak yazık dedim hiç bişey yok gibi davrandı yarım saat sonrada gitti..
biraz önce eşimi aradı beni şikayet etmiş yok çocuğu bana sevdirmedi bile surat yapıyo yemek koymadı önüme vs...
canım sıkıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?