Lohusalık hep mi zor?

yok artık daha neler...ben de hep emzirma+mama gittim , kızım zaten sarılık oldu 2 gece hastanede kaldık sonra kilo alamayınca hep mama takviyesi yaptım, bu arada göğüs ucum da yoktu silikon uçla 4 ay kadar emzirdim sonra 2 ay full mama...şimdi artık 21 aylık ne yesek ondan yiyor...

ilk zamanlar hep zor ilk 3 ay bütünce her şey kolaylaşıyor..benimki küçükken hep kucakta uyurdu bu arada mama emmesine rağmen hep slingde uyuttum yazın izmir sıcağında naapalım..

Öncelikle bi sakin ol canım.. bebek bu tabiki ağlayacak...bende ilk bebegimde hata yaptım sutume güvenmeyip mama verdim kafama göre.. ikincisinde tabiki yapmadim...bolbol emzirdim
Yapman gereken tartıya çık birde bebisinle tartıya çık sadece emzir bolbol ertesi gün gene tartil kilo alımına bak...almamissa tabiki mama ver almışsa emzirmeye devam et lütfen benim yaptığım hatayı yapma. Benim oğlumda huysuz sürekli zirlamakli ama aç olduğu için değil çünkü kilo alımı masallah iyi...İlk zamanlar ağlamaların en büyük sebebi gaz.bir sen değilsin bunu yaşayan unutma
Birde insragramda bebek hemşiresi var esra egtugrul ben emzirmeye ilgili çok şey öğrendim ondan mutlaka bak derim ismini etiketlere sorularda cevap veriyor

canim oncelikle tebrikler, saglikla kucagina almissin kizini. ben seni o kadar iyi anliyorum ki. benim hem memede zorlanan cocugum da oldu, memeye yapisan cocugum da. oncelikle bence emzirmek kesinlikle ama kesinlikle cocuga bagli bir sey. eger cocuk emmek isterse o cocugu kimse durduramaz. 500 kilo mama da versen sirf keyif icin bile senin memene yapisir. baska cocuga da on tane takla atsan nazli nazli biraz ceker birakir. ben de senin gibi cok uzuluyordum ama inan o kadar gereksiz ki. ozellikle cevrendeki insanlar cok fazla karisip seni daha kotu hissettiriyor. yapman gereken sey evde kim varsa mumkunse gonder, cocukla bol bol ten temasi sagla, memeni ver, emerse emsin. eger hala aglarsa daya mamayi uyusun, sonra tekrar meme denersin. onemli olan senin ve bebegin rahat olmasi. ayrica fazla yedirmek diye bir sey oldugunu sanmiyorum, en fazla cok yerse fazlasini cikarir, o da problem degil zaten.

Bebeğim emmeyi çok seviyor. Süt biberondaki gibi ağzına gitmediği için bir süre sonra pes edip bırakıyor memeyi. Sağolsun yardım için yanımda olan herkes benim için her şeyi yaptı. Hiç sıkıntı yaşamadım o konuda ama pazardan beri yalnızız. Eşim,ben ve minik kızım.

Bebeğim 1 aydan fazla yoğunbakımda kaldığı için o sıra makineyle sağım yaptım ve sütümün azalma nedeni de o oldu.Söylediğiniz bilgiler genelgeçer bilgiler ama kişiye göre değişiyor maalesef.

Emin ol herkese zor geçiyor.. Ben aylarca yattım hamileliğim de, kanamalar ile uğraştım. Çok tramvatik şeyler yaşadım. Bebeğim doğdu 5 günlükken sarılıktan hastanede yattı. Sezeryan dikişlerim bir yandan eşimin sürekli emzir baskıları bir yandan ilk 10 gün çok zor geçmişti. Ruh hali zaten çok çalkantılı oluyor. Şuan hemen hemen 3 ay olmak üzere doğum yapalı. Hala bir takım sağlık problemlerim var rahimle ilgili. Benden tavsiye sağlığın da şuan yerindeyse bebeğini öp kokla bugünler de geçer

Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda sağlığınıza geri kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…