Arkadaşlar ben oturdum düşündüm, bana "bir kadın tanıdım buraya heykelini dikerim" Diye eski sevgilisinin heykelini dikeceğini söyleyen eşime diyeceğim ki, canım benim ben ne yanlış yaptım da senin eski anıların canlandı, neden aklına eski sevgilin geldi de böyle bir şey söyleme gereği duydun, gel bir öpeyim seni de oturup konuşalım.
"Davayı açtığın gün seni gömeceğim, öldüreceğim" Diyen eşime, "ya canım benim sen böyle bir insan değilsin ki sen karıncayı bile incitemezsin, şuan sırf bana kızgınlığından öyle konuşuyorsun, seni bu kadar kızdırdığım için özür dilerim" diyeceğim.
Oğlu bana tokat attı diye sinir krizi geçirdiğimde, "sen yalan söylüyorsun inanmıyoruz ayrıca hani nerede iz? Hem sana gerçekten vursa yerden kalkamazsın" Diyen kayınvalideme, " Doğru söylüyorsun anneciğim, oğlun beni komalık yapmadığı için çok teşekkür ederim, belki şuan benim helvamı bile yiyebilirdiniz ama ne hikmetse öyle merhametli bir evlat yetiştirmişsin ki bak hayattayım, bak helva dedim canımız çekti dur bir helva kavurayım da yiyelim şöyle karşılıklı" Diyeceğim.
" Şiddete karşıyım ama sen hakediyorsun" Diyen görümceme, "canım görümcem, doğru söylüyorsun, ben nerede yanlış yapıyorum, ne yapıyorum da bu tokadı hakettim, bana bir anlat da ben de ona göre davranayım da bir daha eşimden tokat yemeyeyim" Diyeceğim.
Diyeceğim de diyeceğim, 28 yaşındayım, annemin babamın bir evladıyım, ne zorluk görmüşüm ki ben yani koca evinde, hastanelik mi olmuşum, tarlada mı doğurmuşum, üstüme kuma mı gelmiş. Yoo, ekmek elden su gölden, arada bir ye iki tokat, hatta eşinle beraber otur eski sevgilisinin heykelini yapın dikin salonun ortasına beraber, karşısına geçin, "yaa sen heykelini diktin ama ben burdayım, naber? ' diyip şakalaş.
Ne gerek var iki lafa söze yuva yıkıp boşanmaya, prenses misin kızım sen kendine gel. Beyin bedava.
Ben hanfendinin yazdıklarından şu hayatta hiç bir zorluk görmediğime, kendi kendime huzursuzluk yaratıp şu hayatı kendim mutsuz yaşadığıma, ve kocamda ve ailesinde hiç bir sorun olmadığına ikna oldum. yarın kocamın evine , yarım kalan dayaklarımı yemeye dönüyorum arkadaşlar. Hakkınızı helal edin.