- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
- 53
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Bugün annemi aradım , annem zaten bir an önce karar verin nerede kala cagınıza ona göre çantaları vs hazırlayalım alınacakları alalım getirelim diyordu. Anneme güzel bir şekilde izah ettim anne sende kalamayız kendi evimizde olacağız xle konuştum (eşimle ) seni sabah alacak kardeşim okuldan gelmeden bırakacak bir kaç günlüğüne kendimi toparlayana kadar aksamda kv ler gelecek sende kardesimle ilgilenirsin aksamları babamla falan dedim.
- BEN HİÇ BİYERE GELEMEM EVİMİN DÜZENİNİ BOZAMAM BABAN AKSAM İSTEN GELİNCE NE YİYCEK DEDİ.
- BENDE ANNE BİZDEKİ YEMEKLERDEN GÖTÜRÜRSÜN GİDERKEN DEDİM KARDESMDE OKULDAN GERİ KALMAZ DEDİM. - VALLA KUSURA BAKMA BEN HİÇ BİYERE GELEMEM GELİYOSANIZ SİZ GELİN KALIN YOKSA BEN SABAH GİT AKSAM GEL YAPAMAM DEDİ. - BENDE ANNE X SENİ SABAH ALIP AKSAM BIRAKICAK EV ZATEN ARABAYLA 15 DK DEDİM. YOK YOK YOK BEN SABAH GİDİP AKSAM GELMEM KALAMAM DA EL GİBİ GİDER EL GİBİ GELİRİM ÇOK YÜZ VERİYON X E Bİ SÖZÜNÜ GEÇİREMİYOSUN DEDİ.
SONRA NEYSE ANNE TAMAM DEDİM KAPATTIK TELEFONU. YA GERÇEKTEN ANNEMLE EŞİM ARASINDA KALMAKTAN YORULDUM. İKİSİNİN İNADI YÜZÜNDEN BEN ARADA KALIYORUM. ANNEM ORDAN ONA LAF SÖYLÜYOR O BURDAN BANA LAF SÖYLEDİ BİRİSİDE BENİM ÜZÜLÜP KIRILABİLECEĞİMİ DÜŞÜNMÜYOR.
EŞİM ZOR OLACAGINI TAHMİN EDEBİLİYOR ANNEMİN KALMASINI YADA GELMESİNİ O DA ÇOK İSTEDİ AMA GEREK YOK.. ORDA KALMA FİKRİ DE BENİ SOĞUTTU ZATEN.... BENDE KARAR ALDIM İSTEMİYORUM KİMSEYİ KENDİM BAŞIMIN ÇARESİNE BAKCAM DÜN ZATEN EŞİMLE KONUŞMUŞTUM YARDIM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ UMARIM BİR AN ÖNCE TOPARLANIRIM DA KİMSEYE MUHTAÇ OLMAM... ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE