Lohusa depresyonuna girdim diye konu açarsın demiştiniz...

Kahkaha attım cherry ibiş tuttum bunu

İbiş çünkü cadaloz karı yuvasını yıkıyor bu ibiş oğlanı hala diyor ki problemlerinizi kendiniz çözdünüz istirham ederim.. anne sen artık gitsen diyemiyor. Konu sahibesinin annesi haksız, sorun ruh hastası ailede değil onları göre göre evine sokan kocada

Zaten eşler sınır çizmeyi bilmediği için aileler resmen evliliklere tecavüz ediyor. Utanmaz herif bir de karısıyla ilişkiye giremediğini de anlatmış anasına, hadsiz kaynana da kızı annesine şikayet etmiş. İbiş kere ibiş oğlan da anası da. Ay çok sinirlendim yine

Kayınvalıde annesine hangı ılıskı icin sikayet etmıs?
Cınselseksle ilgisi yok dı mı, yok de bana lutfen

...dondum kldım

Hiç bir şey yok gibiydi gerçekten hatta keşkek pişirip getirmiş normalde de öyle bir suratlı oluyor bir de güleryüzlü diyorum ya tam bir ruh hastası

değil 20 günlük 2 yaşındaki çocuk bile annesiz bir yere götürülemez..
bu nasıl pasiflik Allah aşkına lohusa depresyonuna indirgemeyin bunu..Lohusa depresyonu sağa sola ayar vermek çocuğunu korumaktir benim gözümde.
lanet olasica o kadını saf pasif durup mutlu etmeyin silkelenin kendinize gelin.
başlatmasın biz böyle büyüttük ayaklarına..
susmayin her gün bardak canak kırın hatta kafasına kafasina atın.

Emzirmem dısında bebegımı kucagıma vermıyor kısmını gercekten anlamadım, bebegın onda duruyor ve istiyor musun?

kıskandım sanmasin demiyor mu birde..cildirdim.
yakinda dogum yapacagim ve gerek kv gerek gorumceye ben cocukla ilgilenecegim, annem ablamlar ev ile ilgilenir illa gelmek kalmak istiyorsaniz ev için gelin ben süt kokulumu kimseye birakmam dedim çıtları çıkmadı.

gerçekten göz göre göre kendinizi yakmışsınız..yavruya da yazık etmişsiniz..böyle saçma sapan meselelerin arasında sürüklenerek büyümek zorunda kalacak muhtemelen:/

illa bi çözüm arıyorsanız, sesiniz onlardan daha gür ve net çıksın..yeni doğmuş bebeği alıp götürmek ne Allah aşkına..benim kv ben vermeden kucağına almamıştı bebeğimi yeni doğduğu zamanlarda..benimki de az psikopat değil ama yerini bilir en azından benim evimde

Kayınvalıde annesine hangı ılıskı icin sikayet etmıs?
Cınselseksle ilgisi yok dı mı, yok de bana lutfen
Maalesef ilgisi var ben okuduktan sonra öyle bi yorum yaptım konu sahibi vajinismus muş ilk eblendiğinde kocasıda bunu annesine soylemis birlikte olamıyoruz diye kvde hanımda annesine şikayet edicekmiş miş birlikte olamıyorlar diye böyle ezik bir adamı da baba yapmış konu sahibi aferin

Kıskandım sansa nolur kı, nedir bu cici gelın olmak icin evladını ellerine vermek anlamiyorum hıc.
Gule Gule buyut bebegını, kim ne sanarsa sansın bebegını asla bırakma.

O noktada bosanmayan bırıne uzulemem artık.

Kaynanan deli orası belli de.. Sen minicik bebeğini ne diye verip gönderiyorsun daha 40 çıkmamış küçücük bebeğin. Ben 2 ay odadan dışarı çıkartmadım mikrop kapar diye. Babası 2 ay odaya gelmedi covit var diyee.. Siz de kötü olmayayım diye çok yanlışlar yapmışsnz

Siz bebeginizi asla yalniz birakmamalisiniz, bebeginizin en cok size ihtiyaci var! Alin bebeginizi girin yataginiza, saatlerce ten tene temas yapin bebeginizle. Kimse bisey diyemez.

yatak odasını en mahremini başkasına heleki şikayet gibi anasına yetiştirenden koca olmaz baba olmaz adam hiç olmaz.
Allah yardımcısı olsun.Utanmaz kadın bu kadar cüreti oğlundan almış demek.

Valla kv nizin verdiği ek şeylerden dolayı bile kolik durumu ilerlemiş olabilir bebeğinizin. 20 günlük daha anne sütünü anca sindiriyor ve sindirim sistemi gelişiyor; yani bilemedim kv nizle biraz zor. Çocuğunuzu ne sebeple olursa olsun yanınızdan ayırmayın ve kv nizle yalnız bırakmayın. Size gülmesi de aldırmadığından çok sinirlenmesinden ruhsal sorunları olan insanların böyle farklı dışavurumları oluyor. Yani gerekirse böyle devam edersen anne çocuğu göstermeyeceğim size diyin. Kocanıza da bebeğimize bir şey olsa vebalini alabilecek misin diye sorun? Annen bir daha böyle yaparsa kapıyı dahi açmam diyin.

Daha dur o çocuğa neler içirecek o,Poposuna sabunlar koyar,yağlar sürer .canım çığırır.sen annesin onu tek koruyacak kişi sensin.kendine gel, Yoksa bebeğini kartal kapmış, fatma girik gibi dolanmaya devam edersin.madem eşin karışmıyor mis senin için daha iyi. Bir yapış bebeğe almaya çalıştımı alabiliyorsan al de verme kucağına. Annene çok acıdım,yazık çaresizdir şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…