- 24 Aralık 2014
- 5.045
- 6.775
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Annesinin psikolojik sorunları varmış yeni toparlanmış üstelemesinmiş anayı kotarayım derken karı gidiyor elden20 gunluk bebege yag vermek sekerli su vermek ve poposuna sabun sokmayi dusunmek mi? Cildirmakta haklisin. Gec bile kalmışsın. Bu tavrindan vazgeçme bence. Inceldgi yerden kopsun. Esinde güzel iki cumle saysaydi iyi olurdu.
Fesatlıkla ne alakası var yirmi günlük bebeğin ne işi var annesinden ayrı başka evde?İstedim ki fesat olduğumu kıskandığımı düşünmesin ama ben iyi oldukça o nankörleşti
Bu modeller anlamaz ki? Siz çıldırırken karşınızda gülen bir psikopat var. Böyleleri nankör olur, vefasız olur. Çok da önemsemeyin. Şu an bebeğiniz ve sizin huzurunuz sağlığınız önemli olan. Böyle huzursuz ortamlardan çok etkilenir bebekler, gergin, huysuz ve sinirli olurlar. O el kadar yavrudan daha mühimi var mı? Bi düşünün bakalım.İstedim ki fesat olduğumu kıskandığımı düşünmesin ama ben iyi oldukça o nankörleşti
Açık konuşayım mı? Senin kocan tırsağın teki, annesinin sütünden daha kesilmemiş. Evet anne kutsaldır ama sende annesin, sana ağırlık vermesi gerekirken kendi annesinin ağzının içine bakıyor. Madem annesine bu kadar düşkündü evlenmeseydi. Dengeyi kuramayacağını pek ala biliyordu, senin başını yaktı. Ki daha böyle olacağı taa kayınvalidenin annene seni ilişki yüzünden şikayet etmesinden belliydi. Keşke çocuk için acele etmeseydin, bende annen gibi düşünüyorum sus pus duran bir kocaya bir ömür tahammül edebileceğini zannetmiyorum.Valla bağırdım çağırdım belki dedim işi ben de deliliğe vurursam tırsar ama karşımda güldü eşim konusunda haklısun onda iş yok onda beter olsun ana oğul
İlk defa keşke vajinismus tedavisi olmadan boşansaydım kurtulsaydım dedim biliyor musunAşık konuşayım mı? Senin kocan tırsağın teki, annesinin sütünden daha kesilmemiş. Evet anne kutsaldır ama sende annesin, sana ağırlık vermesi gerekirken kendi annesinin ağzının içine bakıyor. Madem annesine bu kadar düşkündü evlenmeseydi. Dengeyi kuramayacağını pek ala biliyordu, senin başını yaktı. Ki daha böyle olacağı taa kayınvalidenin annene seni ilişki yüzünden şikayet etmesinden belliydi.
Ne diyorsunuz? Aman Allah ım!Açık konuşayım mı? Senin kocan tırsağın teki, annesinin sütünden daha kesilmemiş. Evet anne kutsaldır ama sende annesin, sana ağırlık vermesi gerekirken kendi annesinin ağzının içine bakıyor. Madem annesine bu kadar düşkündü evlenmeseydi. Dengeyi kuramayacağını pek ala biliyordu, senin başını yaktı. Ki daha böyle olacağı taa kayınvalidenin annene seni ilişki yüzünden şikayet etmesinden belliydi. Keşke çocuk için acele etmeseydin, bende annen gibi düşünüyorum sus pus duran bir kocaya bir ömür tahammül edebileceğini zannetmiyorum.
Evet keşke boşansaydın Taa o konundan beri hafızamdasın, o gün eşinin sana attığı mesajdan belliydi senin hiçbir zaman arkanda durmayacağı..İlk defa keşke vajinismus tedavisi olmadan boşansaydım kurtulsaydım dedim biliyor musun
Ben konu sahibini ilk konularından itibaren biliyorum,o zamanlar dışarıdan okuduğum için yorum yapma şansım yoktu ama hep aklımda kalan üyelerden olmuştu. Malesef ki gerçek, konu sahibi aslında iyi biri aam evlilik kumar işi, kendine yanlış eş seçtiğini düşünüyorum.Ne diyorsunuz? Aman Allah ım!
İnanın çok şaşırdım. Kadın hakikaten ruh hastası çıktı. Yani bu kadın eve sokulmuycak cinsten ki oğlu gerekeni yapmamış zamanında, şimdi de korkuluk gibi var da yok. Çok üzüldüm konu sahibine.Ben konu sahibini ilk konularından itibaren biliyorum,o zamanlar dışarıdan okuduğum için yorum yapma şansım yoktu ama hep aklımda kalan üyelerden olmuştu. Malesef ki gerçek, konu sahibi aslında iyi biri aam evlilik kumar işi, kendine yanlış eş seçtiğini düşünüyorum.
Kadın hiçbir şekilde oğluna suç bulmuyor. Acaba kendi oğlumda mı sıkıntı var diye düşünmek yerine konu sahibini annesine şikayet edecek kadar yüzsüz ve pişkin. Anne oğul birbirini tam anlamıyla tamamlıyorlar. Umarım kurtulur konu sahibi, ne eşi ne kayınvalidesi onun bu çabasını haketmiyor.İnanın çok şaşırdım. Kadın hakikaten ruh hastası çıktı. Yani bu kadın eve sokulmuycak cinsten ki oğlu gerekeni yapmamış zamanında, şimdi de korkuluk gibi var da yok. Çok üzüldüm konu sahibine.
Hayır bir de kaynanaya ne yani. Mahremini anasına anlatan bir erkek hiçbir şeyi haketmiyor. Iyyy tiksindim heriften. Anasında da hiç utanma yok.Kadın hiçbir şekilde oğluna suç bulmuyor. Acaba kendi oğlumda mı sıkıntı var diye düşünmek yerine konu sahibini annesine şikayet edecek kadar yüzsüz ve pişkin. Anne oğul birbirini tam anlamıyla tamamlıyorlar. Umarım kurtulur konu sahibi, ne eşi ne kayınvalidesi onun bu çabasını haketmiyor.
Kv si annesine mi sikaayet etmisKadın hiçbir şekilde oğluna suç bulmuyor. Acaba kendi oğlumda mı sıkıntı var diye düşünmek yerine konu sahibini annesine şikayet edecek kadar yüzsüz ve pişkin. Anne oğul birbirini tam anlamıyla tamamlıyorlar. Umarım kurtulur konu sahibi, ne eşi ne kayınvalidesi onun bu çabasını haketmiyor.
Kahkaha attım cherryBas tokadı KVye tut kolundan at dışarı. Kocan ibişin teki bir şey demez
Okurken çok kızdım kadın psikopat 20 günlük çocuğu götürmek ne demek hem de virüs varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?