- 24 Aralık 2014
- 5.045
- 6.775
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Bir de ben yokken görmediğim anda yapıyor inadına yapar gibiPes yani. Ben burda okurken sinir oldum. Eşinize de ayrı sinir oldum ne demek kendi aranızda. Ben olsam şu durumda o kadını evime sokmam. Ha anlamayıp geliyorsa giderim annemde kalırım bir süre. 20 günlük çocuğa ne yağı ne şekeri Allah aşkına
Eşim sen haklısın ama o da annem ne yapayım diyor kendisi şu an depresyon tedavisi görüyor ilaçlar falan hastaneye yatacak derecedeydi yeni düzeliyor o yüzden birşey diyemiyor ama deliren ben oldumSinirlenmekte haklısınız ben bile okurken sinirlendim allah yardımcınız olsun ne yapılabilinir ki siz bağırırken kadın gülmüş arsızca, eşiniz konuşsun annesiyle biraz uzak dursun sizden ve bebeğinizden hem virüs var neden sürekli sizinle
Annem diyor ki eşinde o aile olduğu sürece ben sizin sonunuzu görmüyorum ve öyle haklı kiAllah sabir versin. Benimde bebegim 20 gunluk benim kvde sadece kendi bildigini okuyor. Artik biktim. Kocamda cok anneci cikti. Ben artik ikisinide Allaha havale ettim.
İstedim ki fesat olduğumu kıskandığımı düşünmesin ama ben iyi oldukça o nankörleştiAllah sağlıklı uzun ömürler versin yavrunuza öncelikle.
Ahhh gardaşımm diye sarılasım geldi size. Benzer şeyler hatta doz aşımı yaşadıklarım oldu ilk doğumumda. Kaynanam annemi kırdığı için bende onun burnundan getirdim. Çocuğun üstünü mü değiştirdi söylenerek soyup yeniden giydirdim. Yüz vermedim, yanında oturmadım en sonunda uzaklaştı bir miktar da olsa. Tabi ben oğlumu onunla eve yollamadım hiç, siz nasıl bu kadarına izin verdiniz? Böyle saçmalık mı olur ya, adabıyla yardımcı olup gitsin 20 günlük bebenin nesini sevecek?? Hele bu salgın zamanı.
Net olun, gard düşürmeyin. Başka türlü önünü kesemezsiniz. Kötü gelin olun yani, çünkü bu kadın başka türlü durmaz. Eşiniz de karışmıyormuş hazır, verin odunu kayganaya
Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrunuza öncelikle.
Ahhh gardaşımm diye sarılasım geldi size. Benzer şeyler hatta doz aşımı yaşadıklarım oldu ilk doğumumda. Kaynanam annemi kırdığı için bende onun burnundan getirdim. Çocuğun üstünü mü değiştirdi söylenerek soyup yeniden giydirdim. Yüz vermedim, yanında oturmadım en sonunda uzaklaştı bir miktar da olsa. Tabi ben oğlumu onunla eve yollamadım hiç, siz nasıl bu kadarına izin verdiniz? Böyle saçmalık mı olur ya, adabıyla yardımcı olup gitsin 20 günlük bebenin nesini sevecek?? Hele bu salgın zamanı.
Net olun, gard düşürmeyin. Başka türlü önünü kesemezsiniz. Kötü gelin olun yani, çünkü bu kadın başka türlü durmaz. Eşiniz de karışmıyormuş hazır, verin odunu kayganaya
Yüz verme boşver kıskandı sansın iyi niyeti haketmiyor bu kadinİstedim ki fesat olduğumu kıskandığımı düşünmesin ama ben iyi oldukça o nankörleşti
Bebeği alıp götürmek ister yine kavga ederim ama ben bağırırken karşımda gülen insan ne kadar takar bilmiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum benAyy canım benim çok üzüldüm çok sinir bir durum hem de çok gerçekten hasta senin kv verme çocuğu gelince suratını as ayağını keser kararlı ol ya tavis verme bir gelir 2 gelir sonra gelmeye yüzü olmaz düzelecek memuhakakrak etme. Bu lohusa dönemlerinde kv ile muhakkak bir sorun çıkıyor
Ya bebeği kiskaniyorlar ya da çok bilmişlik yapıyorlar. Yüz verme dedigini yapma çocuğunu da al kucağına odana git çıkma gidene kadar anca böyle kurtulursun bu deliden
Hiç bir şey yok gibiydi gerçekten hatta keşkek pişirip getirmiş normalde de öyle bir suratlı oluyor bir de güleryüzlü diyorum ya tam bir ruh hastasıAkşam hicbir sey olmamis gibi gelip oturdu mu bi de. Peki siz ne yaptınız konuştunuz mu kadinla? Sakin olun bebeğinizi düşünün. Eşiniz de yorumsuz ya şaka gibi..
Valla bağırdım çağırdım belki dedim işi ben de deliliğe vurursam tırsar ama karşımda güldü eşim konusunda haklısun onda iş yok onda beter olsun ana oğulHer zaman sana yazdığımın arkasındayım, sen pasifsin eşinde de iş yok. Bir cinnete bakar iş, kırılıyor mu kırılsın kocan kızıyor mu kızsın umurunda olmasın. Susup oturmakla, kendini sinir küpü yapmakla hiçbirşey elde edemezsin.
Aaaa kızdım size. Şu kaynana yüzünden ölmek istenir mi ayol?Annem diyor ki eşinde o aile olduğu sürece ben sizin sonunuzu görmüyorum ve öyle haklı kiAğlayarak yazıyorum bunu ölmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?