Hoşbulduk
ne olsun canım, uğraş dur senden nbr?
Bende aynı ne olsun işte annem hala bende rahatsız çok canım sıkılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk
ne olsun canım, uğraş dur senden nbr?
psikolojikti dimi, sıkma canını kuşum Rabbim şifa versin ona, sen bu saatlerde takılıyomuydun, bu arada adıma hic yorum yapmadın
ya çok aceleyle bulmuştm eski adı, bide yeni üyeyken adımı bi kaç kişiye söylemistim ondan değiştirdmbazen girerim canımÖmür ablanın topiğinde yaptım canım neden değiştirdinGüzel olmuş
neden acaba locam topiğine misafir oldum sevdim burayı gelicem artik fırsat buldukçaYa kızlar noktalı harflerimde sorun var ya face te sohbette oluyor böyle niyekiii
mesajını aldım canım tanıdım şimdi ömürün topikten
evet canım, oralardayım ama artık buralardada olucam, benimki uyanıp kontrol etmeden yatayım ben, öpüyorum iyi geceler
canım semacım geçmiş olsun anneciğin nasıl oldu
semuş anlamadın sen galiba yazdınmı google'a o cümleyi bi sitede erkekler biz üyeler hakkında bişiyler yazmışlar ve en kötüsü 1 senedir kendisini kız diye tanıtan bi erkek var aramızdabizden birisiylen 1 senedir konuşuyormuş üstelikvahim bi mevzuu
special nasılsın şeker?
bir iyi bir kötü işte
sen nasılsın semacığım rahatsızlığın geçtimi ankaraya gelcenmi
yok abla gelmem ya güvenemiyorum
aaa hangi topikdeymiş hala varmı nasıl anlıyacağız çok merak ettim
yok abla gelmem ya güvenemiyorum
bencede güvenme bizim buralarda çok iyi bilinmez çünkü ama nadir de olsa iyi olanlar varmış adamın gözü şaşı zaten yanlışda yapar