Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam yok bende yok , benim ilk denememde olmuşdu rahım dinlendirme süreci, ama ilk denemde lucrın vurmadım , çunki doktorum başka idi , başka tedavi uygulamışdı
Merhaba arkadaşlar beni tanıyanlarınız var ilk taze transferim negatif olmuştu kendime geldim bismillah dedim 5 tane 5.gün embriyom var adetim bitti doktora gittim alttan baktı temiz dedi hormon baktı onlarda normal çıktı yarın femara başlayacagım 5 gün kullanıp kontrole gideceğim sohbet etmek isteyenleri bekliyorum Allah yardımcımız olsun
Merhaba arkadaşlar beni tanıyanlarınız var ilk taze transferim negatif olmuştu kendime geldim bismillah dedim 5 tane 5.gün embriyom var adetim bitti doktora gittim alttan baktı temiz dedi hormon baktı onlarda normal çıktı yarın femara başlayacagım 5 gün kullanıp kontrole gideceğim sohbet etmek isteyenleri bekliyorum Allah yardımcımız olsun