- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geliyorum kimse olmuyor ama
Özledim ben sizi
Günaydın iyi pazarlar
iyi pazarlar kızlar
locam nerdesin canım
loca dert topiclerini geziyordur....
bizde onu bekliyoruz...........
geldim canlar geldim
ya kızlar bugün bişiy okudum şaşırdım yaakadınlar kulübü bize göre gençler yazın bi arama motoruna orda bi sitedeki yorumları okuyun bi ayy fena
semuş anlamadın sen galiba yazdınmı google'a o cümleyi bi sitede erkekler biz üyeler hakkında bişiyler yazmışlar ve en kötüsü 1 senedir kendisini kız diye tanıtan bi erkek var aramızdabizden birisiylen 1 senedir konuşuyormuş üstelikvahim bi mevzuu
special nasılsın şeker?
semuş bizim kızlar yazmışda esas sitedekini okusana bak gir işde o sitelere yazamıyorum şimdi hangi site diye de kim acaba merak ettim bende :26:1 senedir nasıl saklamayı becermiş o konuştuğu üye'26 yaşındaymış herşeyinide anlatmış
semuş bizim kızlar yazmışda esas sitedekini okusana bak gir işde o sitelere yazamıyorum şimdi hangi site diye de kim acaba merak ettim bende :26:1 senedir nasıl saklamayı becermiş o konuştuğu üye'26 yaşındaymış herşeyinide anlatmış
O dediğin cümleyi yazdım kk dan kızlar yorum yazmışlar hepsini okumadım ay kim o acaba
semuş anlamadın sen galiba yazdınmı google'a o cümleyi bi sitede erkekler biz üyeler hakkında bişiyler yazmışlar ve en kötüsü 1 senedir kendisini kız diye tanıtan bi erkek var aramızdabizden birisiylen 1 senedir konuşuyormuş üstelikvahim bi mevzuu
special nasılsın şeker?
ikizgilim çok korktun demi:18:kimse çıksın ortaya
evet locam ya............
offfffffff 3 kuruşluk keyfimiz var şurda onuda kıskanıyorlar.......
çıksın evet...........:18:
Hoşbuldukselam şekerimhoşgeldin
Ben birşey anlamadım ne olmuş:26:
Hoşgeldin tatlımNaber canım