- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
o kadar çok isteyen var ki liste yapıcam bi ara herkese yeter zaten
sen niye zayıflıyosun ablacım? :26:
Ablam yemiyorum bende ya iştah yok:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar çok isteyen var ki liste yapıcam bi ara herkese yeter zaten
sen niye zayıflıyosun ablacım? :26:
Ablam yemiyorum bende ya iştah yok:26:
senin iştahını açmamız lazım benimkini de kapatırsak güzel olur ohh
ben iyice iradesiz oldum ya eskiden yapıcam dediğim zaman yapıyodumşimdi diyete başlıcam diyorum sonra tıkınıyorum yine.bana birşeyler oldu ya yok ama bu sefer farz oldu artık adam gibi spora başlamam lazım diyetisyene de gitmem gerek galiba :44: şu sınavlar da bi türlü geçemedi ya bekledikçe geçmiyor zaman
evet ya ben de pek giremiyordum ama artık bol bol burdayım çok özledim hepinizi ben de.
bu arada diğerleri nerde göremiyorum onları :26:
satmaz o bizi locam merak etme sen napsın oda bir hafta sonu var eniştemin beraber vakit geçiriolar kıyamam ben onlara bu gece gelir meg
Birbirimizi tamamlarız
O kadar içtiğim vitaminler kan iğneleri nereye gidiyo anlamadım
diğerlerini bilmiyorum tatlım huri o zamanlar tatile girmişti gitti gidiş o gidiş daha da gelmedi masal yoğun çok gelemiyor kk ye hiç hevin meşgul kız düğün hazırlıkları felan öyle yani:97:
haftasonu değil kaç gündür yokbugün ikindin de online dı ama gelmedi buraya başka topiklere yazıyür
selam ikizgilim kız hayırdır mendil sallıyon barıştınızmı yoksa
hu huuu
hayır..............
hu huuu
geldi bizim gelinbizde bugün kulaklarını çıtlattık
hoşgeldin
bidenecik hevinim davetiyeniz değişmiş bunuda beğendim
iyi nolsun sen nasılsın görüşmeyeli özledimcanımm karar verdim dönüş yaptım kkya
hani nerde kiminle anlat bakim
hoşbuldum dominaa nasılsın
evet balım ya buna karar verdik sonunda yani gına gelmişti valla
nişanlım çok beğendi ne çok sade nede çok şık dedi tamam dedim ertesi gün basıldı, yoksa karar değiştirirdim yine
iyi nolsun sen nasılsın görüşmeyeli özledim
aa ben de bakıcam
canımm karar verdim dönüş yaptım kkya
hani nerde kiminle anlat bakim
hoşbuldum dominaa nasılsın
evet balım ya buna karar verdik sonunda yani gına gelmişti valla
nişanlım çok beğendi ne çok sade nede çok şık dedi tamam dedim ertesi gün basıldı, yoksa karar değiştirirdim yine
demek dönüş yaptın ya varya bizde domayla diyoduk bugün nerde bu kızlar diye kalplerimiz karşılıklıymış he
ya insan karar değişip duruyor demi ama ben beğendim buna benzer bi davetiye görmüştüm birinde daha