- 7 Haziran 2009
- 9.667
- 266
- 37
bu sıralar pek bir yoğunum cnm yaaa akşamları biraz uğrayıp çıkıorum malesef yoruluorum işte
hmmm anladım kankam dinlen sen
selamm :79:
hoşgeldin tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sıralar pek bir yoğunum cnm yaaa akşamları biraz uğrayıp çıkıorum malesef yoruluorum işte
selamm :79:
hmmm anladım kankam dinlen sen
hoşgeldin tatlım
hoşbuldum naber
Kızlar
gerginim ya şu seçimden dolayısenden ne haber?
ömür
:81: :93:Kızlar
benim de canım sıkkın yine kilo almışım dipteyim sondayım depresyondayım :84:gerginim ya şu seçimden dolayısenden ne haber?
ömür
:81: :93:
benim de canım sıkkın yine kilo almışım dipteyim sondayım depresyondayım :84:
oyyyy topiğim benim bende zayıflıyorum bana ver biraz
ömürüm seçimlerden dolayı fazla girmiyorum ayrıntılara
juliam kankam
dominakaç kilo almışın?
locaaaa kankam
domişimmmm
ömürrrr
juliiimm :81:
domişim napıosun ne zamandır görüşemedik sennle yaaa özlüorum hepinizi hevinimi seni masalı huriyii bir sürü idik ama kala kala loca ömür ben ve meg kaldık
ben iyice iradesiz oldum ya eskiden yapıcam dediğim zaman yapıyodumşimdi diyete başlıcam diyorum sonra tıkınıyorum yine.bana birşeyler oldu ya yok ama bu sefer farz oldu artık adam gibi spora başlamam lazım diyetisyene de gitmem gerek galiba :44: şu sınavlar da bi türlü geçemedi ya bekledikçe geçmiyor zamanamanın domina :96:acil spor şart
domişim napıosun ne zamandır görüşemedik sennle yaaa özlüorum hepinizi hevinimi seni masalı huriyii bir sürü idik ama kala kala loca ömür ben ve meg kaldık
meg'de bizi sattı juli kankamküstüm ona ben