ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ben ALL_StaR arkadasim sekersizcikolata sekersizcikolata yi anlatiyorum. :cool:

Yarismaya son gun ve son anda dahil oldu. Eklerseniz iste tarti resmim aha burada didi. :KK70:Bir kere cikolata nickiyle diyet yarismasina gelinir mi.:deli:Ya dedim fazla paylasim yapamaz ama ekleyelim listeye . Paylasimlari giderek cogaliyor , kabak cekirdegi gibi acildi. :confused:

29 Yasinda sosyoloji mezunu, evli henuz cocugu yok. Fazla bir kilosu yok , boyu 167 civari, 56 kilolarda ama amaci 52 olmak. Zaten kilo vermek istemesi de cocuk istemesiyle baglantili. Tup bebege basladiginda ilaclarin sisirmesinden korkup simdi ne kadar kilo versem simdi kardir diye dusunuyor. Bobrek yetmezligi var , o nedenle tuz tuketmiyor ve eti de limitli tuketiyor ama kahve ve tatli turevlerine dayanamiyor. Tanidik geldi mi ? Eeee bennnn. :deli:

Basak burcuyum diyor ama bir yerlerden su etkisi aldigina eminim. Bakalim arkadasin yukseleni ve ay burcu ne , azzz sonraaa. :KK53:

O da benim gibi sertifika odakli. Insan kaynaklari , pr , isaret dili , dramali terapi uzerine egitimler almis . Sosyal hizmetlerde calistigi icin yuksek lisansini da sosyal hizmetler uzerine yapiyor. :KK50:

Bu yarismayla istedigi kiloya rahat rahat inecegine inaniyorum. :sampiyon:
Amacina ulasirsa , bebek bekleyen Ucuncu ALL_Star imiz olacak.:anneadayı: :21::nazar:

Ahah supersin :) yükselenim koç :) bilmiyorum.ne grubu o :) Son cümlen içimde cicekler açtırdı:KK200: inşallah
Not: ayrıca cikolata ama sekeriz dikkatini cekerim:deli:
O zaman napıyoruz tüm dualarımıza sekersizcikolata sekersizcikolata nın bebek dileğini ekliyoruz...
:dua: tesekkürler:KK200:
All_StaR bebekleri diye topik acacagiz anlasilan. :nazar:Baskan Irmak olacak. :dondurma:
Ahahah insallah:KK200:

o zaman buyuk ihtimalle 7yasina kadar beklersin eger yakin zamanda yapmıyorsan 7yas ideal bencesi artik kendini iyice kurtarmış oluyo 1.sinif yeni ortamlar sosyalleşme yeni seyler öğrenme daha bi büyümüş geliyo

Ben şimdi is ariyorum biraz borclarimiz var düğünümüzü eşyaları flan hep kendimiz hallettik ustune esim is değiştirmek zorunda kaldı ustune doğum ustune gecen sene taşınma faln sarsıldık açıkçası 2sene çalışıp biraz esime destek olmak istiyorum sonrasında kiz ilkokula başlarken bırakmayı dusunuyorum belki bir bebek daha o zamn olabilir ama emin degilim zaman ne gösterir bilmem

Benim bu pes pese olsun isteme sebebim de kardesimle aramdaki yas farkinin 12 olmasi. Ben yalvar yakar kardesim olsun diye gezdim baya bi sure. Cocukcagizin bebekligi ergenlik zamanlarima denk geldi. Sonra o 9 yasindayken evlendim geldim baska bi sehre. Aradaki fark cok olmasin diye dusunuyordum. Ama bizim de durumlar cok cok guzel degil su andaki sartlara gore. Benim aklimda hala eczacilik okumak var, hazirlanmasiydi kazanmasiydi okumasiydi derken nerden baksan 6 7 sene lazim. Boyle dusundukce isin icinden cikamiyorum. Hayirli olsun diyip gecmem lazim ama iste kontrol manyakligim yuzunden o da olmuyo:KK48:

Sizin icin de hayirlisi olsun canim insallah gonlunuze gore olur isin de bebegin de:KK200:

Eline saglik ml. :KK66: Ben onu davet ettigimde ben gelmem cunku o tip takimlarda yapamiyorum demisti , ben de Nazi kampi degiliz gel bir dene demistim. :21:

Varsa aralarda yiyebilirsin. Ogun yerine de gecebilir. Mesela zerdecalli yogurt. Aksam yemeginden sonra yenilebilir.

5 gibi daha da iyi oluyor. Kahvaltini gec yap , oglen 12 1 gibi. Artik IF e gecme vaktin geldi senin de. :KK8:

Ben aksam yemegini en gec 7 de tercih ediyorum ama ne kadar erken o kadar iyi ml.
Sonra sadece salata zeytin yogurt yiyorsun kilo almiyorsun. :KK51:
İyi demissin iyi ki gelmis. :KK68:

Oglen 12 1 gibi kahvalti yapamam simdilik canim. Kizim birazcik daha buyusun iyice duzeni otursun da anca oyle. Su an surekli ya kucagimda ya dibimde hep ilgi istiyor. Her seyi birlikte yapiyoruz. Onun karnini doyururken ben de ne yersem kar kafasiyla yiyorum bi seyler.
Aksami erken yemek bende de cok ise yariyo aslinda. Yemek sonrasi da meyvedir vs fasli yapmazsak super olur. Benim esimin ailesi sabahtan aksama kadar bi seyler yer. Sabah kahvalti yaparlar. Sonra oglen 1 2 gibi cayin yaninda pasta borek cesidi, 5 6 gibi aksam yemegi, sonra yine cay, sonra kuruyemis ve meyve patlamis misir fasli, sonra da (biz varken) kahve ve yanina bir seyler. E bu sartlarda yasamis simdi de oyle devam etsin istiyor. Kilo derdim yokken benim de hosuma gidiyodu acikcasi. Hep boyle aldim zaten kilolari. Su an kizimla hicbir sey ortada birakilmiyor, allahtan baya azaldi gece tikinmalarimiz:KK53:
Neyse iste uzun lafin kisasi ben de erken yeme ve sonrasinda bir sey yememe taraftariyim artik, ama cocuk malesef elimi kolumu bagliyor, yemegi vakitlice yapamiyorum.

Bi de son olarak, bugün çiğ findik ici ve beyaz leblebi aldim ben. Kuruyemis yeme aliskanligi edinmeyi umuyorum:KK48:
Bende anlatayım Moon Light Moon Light arkadaşımı;
24 yaşında, 3,5 yıllık evli, 11 aylık kızı olan genç bir annedir kendisi.
Hala emziriyor bebişi, hayallerinde eczacı olmak varmış ama istemediği bir bölümü okumuş, şimdi de geç mi kaldım acaba hayallerime kavuşmak icin diye düşünüyor ama bence hiçbir şey için geç kalmış değil..
Şu an çalışmıyor, ev hanımı. Benim gibi 60 kiloyken yemek yemeyi seven biriyle evlenmiş :) geceleri mutfak dağıtıp yemekler hazırlayarak 74 kiloya ķadar gelmiş. Kilolara dikkat edeyim derken bebişe dikkat etmeden 72 kilo ile hamile kalmış. 92 ye kadar çıkmış, doğuma 95in üzerinde bir kiloyla girdiğini tahmin ediyor.
Gereksiz cümlelerle moral bozan düşüncesiz bir anestezi uzmanına denk gelmiş, doğum sonrası zahmetsiz 82 ye inmiş, fotoğraflarda kendini görmek istemediği bir gün zayıflamaya karar vermiş ve bizim topiğe gelmiş.
Şu anda 74 kilo, hedefi 55..
Her türlü yemeği seven bir başak burcu, fakat takıntıları dışında pek başak gibi davranmıyor..
Kendisini aramızda görmekten mutluyum ve umarım en kısa sürede dilediği kiloya iner diyorum :KK68::KK52:

Ben de aranizda olmaktan mutluyum. :KK36:
İnsallah hepimiz hedeflerimize ulasiriz veya yaklasiriz bu sure icinde:KK200::KK200:

Kararliyim simdilik uye toplamaya calisiyorum:KK53: Bence hedefi tutturan bebek yapsin:deli:

Ben senin zerdecal ve kabak cekirdegi pazarladigindan suphelenmeye basladim:KK70:

Hazir senin minnos da istiyormus aramiza katil sen de 3. uyemiz olursun:KK66:

Kuzuum seni de okeye 4. alalim madem:KK53:

Forever07 Forever07 sagolsun, ondan duymustum ben ilk cok etkili bir yontem erkenden yatinca yemek falan yiyemiyorsun ne guzel:KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70: ırmak hamilelik yaradı kız sana :KK70::KK70::KK70:

Selam arkadaşlar hepinizden özür dilerim çok dahil olamadım iş yerinde bi kaç sorun oldu malesef mesaim uzadı falan bugunde hic diyetime dikkat edemedim bu arada :KK43:

Muttapa7555 Muttapa7555
İsmi Fatma bursada oturuyor 32 yaşında 2 erkek çocuk annesi 12 senelik bir evliliği var tam bir boga burcu inatçılık ve yemek aşkı gibi aynı ben :)

Bulgurlu yiyecekleri sever icli kofte , bulgur pilavı tatlıyı cok sevmez ama su ara hayır diyemediklerinden leslie yapıyo ev hanımı ama hamaratlı dikiş nakış işinde özellikle.

Ara ara sıvı diyeti yaptıgını hatırlıyorum sütlü yeşilçayda içiyo :)) 47 ile hamile kalıp 70 le doğuma gitmis sonra da ver al derken allstarda bizim gibi yerini aldı nasipse hedefi 55 olmak ve olucak inanıyorum seni yakından tanıdığıma çok memnun oldum canım :KK200:

Selam arkadaşlar hepinizden özür dilerim çok dahil olamadım iş yerinde bi kaç sorun oldu malesef mesaim uzadı falan bugunde hic diyetime dikkat edemedim bu arada :KK43:

Muttapa7555 Muttapa7555
İsmi Fatma bursada oturuyor 32 yaşında 2 erkek çocuk annesi 12 senelik bir evliliği var tam bir boga burcu inatçılık ve yemek aşkı gibi aynı ben :)

Bulgurlu yiyecekleri sever icli kofte , bulgur pilavı tatlıyı cok sevmez ama su ara hayır diyemediklerinden leslie yapıyo ev hanımı ama hamaratlı dikiş nakış işinde özellikle.

Ara ara sıvı diyeti yaptıgını hatırlıyorum sütlü yeşilçayda içiyo :)) 47 ile hamile kalıp 70 le doğuma gitmis sonra da ver al derken allstarda bizim gibi yerini aldı nasipse hedefi 55 olmak ve olucak inanıyorum seni yakından tanıdığıma çok memnun oldum canım :KK200:
Bende memnun oldum canım o kadar net olmuş ki biri görse aaaa bu bizim fatma der :)):KK200::KK68:

Tuzsuz cekirdeklerden al bir daha. :KK45:

Peki limon. :KK70:

Ben iciyorum simdi. :KK70:
Kocanın başının etini yedim bana tuz fena etki ediyor bunun tuzsuzunu alsaydın. İçi hazır alsaydın dudağım tuzdan şişti yarına balon gibi olcam falan diye ama... onca lafa cevap tuzsuz çekirdeği papağan yer :))

Günaydın :) kargalar mamalarini yemeden ben geldim :) çünkü nöbetçiyim. Orada tartilmak istemedim. Ve son kilom (regl oldum biliyorsunuz şişim bir de )

Eklentiler

• IMG_20190113_100830.jpg
    IMG_20190113_100830.jpg
    140,9 KB · Görüntüleme: 17
Ahah supersin :) yükselenim koç :) bilmiyorum.ne grubu o :) Son cümlen içimde cicekler açtırdı:KK200: inşallah
Not: ayrıca cikolata ama sekeriz dikkatini cekerim:deli:
Umarim dilegine kisa zamanda kavusursun. :nazar: Ates grubu o ama ay burcu da var. :KK45:

İyi demissin iyi ki gelmis. :KK68:

Oglen 12 1 gibi kahvalti yapamam simdilik canim. Kizim birazcik daha buyusun iyice duzeni otursun da anca oyle. Su an surekli ya kucagimda ya dibimde hep ilgi istiyor. Her seyi birlikte yapiyoruz. Onun karnini doyururken ben de ne yersem kar kafasiyla yiyorum bi seyler.
Aksami erken yemek bende de cok ise yariyo aslinda. Yemek sonrasi da meyvedir vs fasli yapmazsak super olur. Benim esimin ailesi sabahtan aksama kadar bi seyler yer. Sabah kahvalti yaparlar. Sonra oglen 1 2 gibi cayin yaninda pasta borek cesidi, 5 6 gibi aksam yemegi, sonra yine cay, sonra kuruyemis ve meyve patlamis misir fasli, sonra da (biz varken) kahve ve yanina bir seyler. E bu sartlarda yasamis simdi de oyle devam etsin istiyor. Kilo derdim yokken benim de hosuma gidiyodu acikcasi. Hep boyle aldim zaten kilolari. Su an kizimla hicbir sey ortada birakilmiyor, allahtan baya azaldi gece tikinmalarimiz:KK53:
Neyse iste uzun lafin kisasi ben de erken yeme ve sonrasinda bir sey yememe taraftariyim artik, ama cocuk malesef elimi kolumu bagliyor, yemegi vakitlice yapamiyorum.

Bi de son olarak, bugün çiğ findik ici ve beyaz leblebi aldim ben. Kuruyemis yeme aliskanligi edinmeyi umuyorum:KK48:
Ahhh ahhh bilmem mi. Ben de boyleydim. :confused:

Yalniz yas ilerledikce kilolar aliniyor. Bazi aliskanliklarin degismesi gerekiyor.

Ben %100 degistirmesem de biraz degisiklik yapiyorum. Ozellikle diyet donemi. Koruma donemine bakiciggiizzz. :dondurma:

Kocanın başının etini yedim bana tuz fena etki ediyor bunun tuzsuzunu alsaydın. İçi hazır alsaydın dudağım tuzdan şişti yarına balon gibi olcam falan diye ama... onca lafa cevap tuzsuz çekirdeği papağan yer :))
Bir daha kendisi cikarsin sen bulasma. :KK70:

Günaydın :) kargalar mamalarini yemeden ben geldim :) çünkü nöbetçiyim. Orada tartilmak istemedim. Ve son kilom (regl oldum biliyorsunuz şişim bir de )
Gunaydin.

Tam -500 gram vermissin.:halay: Bik bik konusuyordun , ayyy ben kilo veremem diye. Dedim sana ALL_StaRdan once ALL_StaRdan sonra. :KK73:

Umarim dilegine kisa zamanda kavusursun. :nazar: Ates grubu o ama ay burcu da var. :KK45:

Ahhh ahhh bilmem mi. Ben de boyleydim. :confused:

Yalniz yas ilerledikce kilolar aliniyor. Bazi aliskanliklarin degismesi gerekiyor.

Ben %100 degistirmesem de biraz degisiklik yapiyorum. Ozellikle diyet donemi. Koruma donemine bakiciggiizzz. :dondurma:

Bir daha kendisi cikarsin sen bulasma. :KK70:
Aynen bende öyle yapacağım canım :))

X