- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.701
Amaaann kapatin dukkani gidiyoruzzz.Unuttuuum. Menume ek 2 de elmali kurabiye var
Ben de bugun sacmaladim ya
O derece diyosun yani
Topikçe saçmalasak iyiymiş. Hadi toplanıp saçmalamayanları dövelim :))Unuttuuum. Menume ek 2 de elmali kurabiye var
Bugün buraların neden sessiz olduğu anlaşıldı A AklinYolu1Unuttuuum. Menume ek 2 de elmali kurabiye var
Ben latte ictim hocam.Topikçe saçmalasak iyiymiş. Hadi toplanıp saçmalamayanları dövelim :))
Herkes mutfakta atistiriyormus.
Akşam öğünü işte olur bence yakışır if yapıyorum ya zaten öğlende ekmeksiz kahvaltı en son 19 da zerdreçallı yogurt10 kilo almaz ama onlem almazsa o menuyle Pazar gunu arti cikar ve morali bozulur .
Takiliyorum beee.
Ogun yerine gecsin lutfen.
Pulbiberli yoğurdu severimm bende atiiiim o zaman içine, hepsini karıştıriiim, içelim güzelleşelimAhaha zerdeçal kardeşliği... ben içine zencefil ve pul biberde ekliyorum çok pis bi midem var malesef ama öyle daha sevimli geliyor bana :)
Latte falan bilmem ben diyeti bozmayanı dövüyoruz bugünBen latte ictim hocam.
Herkes mutfakta atistiriyormus.
Ben de oyle yapiciigimm yarin.Akşam öğünü işte olur bence yakışır if yapıyorum ya zaten öğlende ekmeksiz kahvaltı en son 19 da zerdreçallı yogurt
Sevebilirsen öyle yap 1 taşla çok kuş vurmuş olursunPulbiberli yoğurdu severimm bende atiiiim o zaman içine, hepsini karıştıriiim, içelim güzelleşelim
Sab . var.Latte falan bilmem ben diyeti bozmayanı dövüyoruz bugün
Dünya diyeti bozma günü ilan edilmiş zaten de bizim haberimiz yokmuş baksanaLatte falan bilmem ben diyeti bozmayanı dövüyoruz bugün
Hadi bakalım zerdeçal günü olsun yarın yanlız zerdeçal üreticileri dua edecek bize :)Ben de oyle yapiciigimm yarin.
O dereceAmaaann kapatin dukkani gidiyoruzzz.
Onuda döveriz elimize mi yapışır :))Sab . var.
Bir paket aliyorum 3 ay yetiyor. Bereketli.Hadi bakalım zerdeçal günü olsun yarın yanlız zerdeçal üreticileri dua edecek bize :)
Oturr sifirrr.O derece
Sab . var.
Onuda döveriz elimize mi yapışır :))
Ben tüm ev ahalisine ye.diriyorum ama farkında değiller :)))Bir paket aliyorum 3 ay yetiyor. Bereketli.
Oturr sifirrr.
Böylece senin nickin hakkını da vermiş olduk bugünBir paket aliyorum 3 ay yetiyor. Bereketli.
Oturr sifirrr.
Aaa süper fikir bebe olaydı öyle yapardım... süpersinEvet oyle olmus valla. Nerdeyse hepimiz yemis yemis gelmisiz
Bu aralar bi istahim acik kendimi asiri zor tutuyorum. Kizim uyudugu zaman pusetiyle mutfaga koyuyorum ki girip de bi seyler yemeyim.
Ona ragmen boyle oldu bugun