ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

hazir salepler hic tavsiye edilmiyor artik bencesi at gitsin
Kolay kolay cope atmam. Bakalim.

Aman bahaneye bak. Zerdecalin tadini begenmedim demiyor da. O yeni denedigin, antep fistikli yeni bir tatli olsa ya da yeni bir borek cesidi olsa nasil yersin sen sab.
Yarin benim detox gunum. Limonlu su + zerdecal.

Hmm olabilir..
Ben bugün şekersiz 21 gün'e başladım. Umarım devamını getirebilirim. Birde 16:8 IF ile devam etmeyi düşünüyorum 2 hafta, işe yararsa 18:6 olarak devam edebilirim.. deneyip görüciiiz..
IF gercekten super . Ben ogunler disinda latte icsem de , bu haliyle bile ise yariyor bende.

Sen tam yaparsin daha cok ise yarar.

Hasta olduğumda şurup içemediğim için, doktora ısrar kıyamet şurup yerine hap yazdıran biriyim ben

Yemek kültürüm de sınırlı epeyce :)))
Fındık fıstık ceviz gibi kuruyemişli tatlılar hele o peynirli künefe her zaman saçma gelmiştir bana börek deyince de öyle hepsini yemiyorum. Kıymalı börek, patatesli poğaça sevmem mesela, kadınlar patlıcanlısını yeşil mercimeklisini falan yapıyor ya değişik geliyor bana, ha bi de anlayamadığım bir tatlı, ıspanaklı kek
Ispanağın böreğini severim ama keki tuhaf gözüküyo yaa
Ama bu sevmiyorum dediklerimin hiçbirini yemedim, bana tuhaf gelince tadına bakamıyorum ben, bu durumda zerdeçalı denemiş olmak büyük nimet benim için

Ben 10gunluk emeğimi bugun çöp edip geldim
Çok kötü seyler degil ama cok fazla miktar olarak
Midem cik kotu suanda herseyi hakettim
Menunu yazdin mi ben mi kacirdim.

Ispanakli kek yemem ben de. Tarafi belli degil onun.

Favorim peynirli - ispanakli borek ve peynirli pogaca ama yapilmis baska pogaca bulursam ayirt etmem yerim.

Zerdecal da senin arkandan cok iyi konusmadi.

Sabah 8 de avucicimden kucuk bir parça borek
13de 1dilim ekmek çeyrek simit salça peynir

Duble kahve

15de 3yk taze fasulye 3yk makarna 1dilim ekmek

16da türk kahvesi yarim kase patlamış mısır

18de bu dönerek kızaran tavuklardan ufak bir parca ekmek helva

Deminde 2bardak cay

Evdeyken hiçbir sorunum yok cok iyi gidiyorum anneme gittim bugun Babaneme falan noluyo anlamıyorum zıvanadan çıkıyorum

Bence beni atin

Oyyyy oyyyy gercekten fenaymis. Ben haftalik menu demedim , gunluk demistim.

Atmiyoruz zorla mi.

Nasil toparlayabiliriz ona bakalim. Tabi ki limonlu suyla. Simdi bir litre - 2 limon. Mide sorunun yoktu degil mi?

Yarin da iki litre limonlu su ve tek ogunlu sade bir menu bekliyorum senden.

Yani cok içince yanma yaptı ama icerim
Bence aylik bir menü bu haftalikta degil

Biz boyle sakin takiliyoruz fatma.

Yediklerinde bir sey yok ama iyi ki kola icmemissin .

Biz pizza yiyerek de zayiflariz.

Bu arada karneler nasil.
Çok şükür canım karnemiz iyi bugün o yüzden dışarılardaydık. Menüyü çocuklar belirledi. Yarın dengeleme günü olacak tek öğün yine ama ekmeksiz kahvaltı yapmayı planlıyorum. Onun dışında su bitki çayı kahve şeklinde ilerlerim. Çok acıkırsam tuzsuz ayranla bastırırım. Pazara da birgün var inşallah kötü olmaz sonuç....

Ne guzel heyecanlar . Birak da menuyu secsinler.

Yarin konusunda dogru karar almissin.

Amanın bu nee
Tüm topiğin toplam menüsünü yazmış gibi olmuş

Cok rahatsiz oluyorsan limon miktarini azalt.
Tamam simdi icerim koca bir bardak

Geçen hafta soylemedim gitmemiştim ben cumartesi günleri pazara çıkıyorum oturduğumuz yerde haftada 1gun çalışma hayatım var Yani

Tek ogun biraz zorlar beni mesela salatalık yesem olurmu veya ne yiyebilirim sabah 7de evden çıkıyorum aksam 9da evde oluyorum

Hmm olabilir..
Ben bugün şekersiz 21 gün'e başladım. Umarım devamını getirebilirim. Birde 16:8 IF ile devam etmeyi düşünüyorum 2 hafta, işe yararsa 18:6 olarak devam edebilirim.. deneyip görüciiiz..
Ya şekersiz olayını bende çok istiyorum günlük hayatımda çok az aslında şeker o da yersem tabi meyveden. Ama gizli diyet yapıyorum ya mecbur kaldığım zamanlar oluyor o zaman da bi kıymeti kalmıyor

Ekmeksiz peynir salatalik domates yiyebilirsin. Hatta ogun bile olmasin yarin mihtar . Peynir + salatalik + domates + yesillik + marul vs vs.

Fazla ayran da icme o da odem yapmasin tarti oncesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…