ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Çok abartma yoğurdu 3 yemek kaşığına 1 çay kaşığı zerdeçal ve azıcık karabiber koy yeterli oluyor canım. Kasetle falan zorlama

Ekmeksiz peynir salatalik domates yiyebilirsin. Hatta ogun bile olmasin yarin mihtar . Peynir + salatalik + domates + yesillik + marul vs vs.

Fazla ayran da icme o da odem yapmasin tarti oncesi.
Kız tuzsuz olunca da yapar mı ödem ben yarın acıkırsam içicem ya içmeyeyim mi

Ekmeksiz peynir salatalik domates yiyebilirsin. Hatta ogun bile olmasin yarin mihtar . Peynir + salatalik + domates + yesillik + marul vs vs.

Fazla ayran da icme o da odem yapmasin tarti oncesi.
Tamam inşallah sağ saglim atlatırım yarını cok zor olcak benim icin ama hakkettim bunu ne güzel tam oturtuyorum cok pis bogazim ya

Çok abartma yoğurdu 3 yemek kaşığına 1 çay kaşığı zerdeçal ve azıcık karabiber koy yeterli oluyor canım. Kasetle falan zorlama
Kase dediğime bakma minik çerez kasesi gibi bişey, ama zerdeçal miktarını yazdığın iyi oldu, bunu hergün mü yememiz gerekli?

Kız tuzsuz olunca da yapar mı ödem ben yarın acıkırsam içicem ya içmeyeyim mi
Ben de tuzsuz iciyorum fatma ama iki bardaktan fazla olmasin bir de aksam olmasin. Mihtarin yedikleri seninkinden cok daha fazla. Ona ayran yok.

Tamam inşallah sağ saglim atlatırım yarını cok zor olcak benim icin ama hakkettim bunu ne güzel tam oturtuyorum cok pis bogazim ya

Bol salatalik al yanina. Kasar , beyaz peynir olabilir.

Kasetle zorlamasin , CD ile zorlasin. Maca kozum benim.

Panik yok, 1 günde 10 kilo almazsın korkma ama geleni de göndermek çok zor oluyor maalesef.
Ben hep canım birşey yemek istediğinde önce su içiyorum. Sonra onu yedikten sonraki pişmanlığımı ve tartıda göreceğim kiloyu ve en başa dönüp herşeye yeniden başlamam gerektiğini düşünüyorum o zaman iyice moralim bozuluyor, iştah falan kalmiyor, tavsiye ederim

Ahahaha kaset mi kalmış anam dijital takılmak lazım klavyem şahane bana güvenmiyor sanki ben ne dediğimi bilmiyorum da bu düzeltiyor :)))

Tmm o zaman bende zerdrçallı yoğurt yerim ayran içmem ne olacak canım :)

10 kilo almaz ama onlem almazsa o menuyle Pazar gunu arti cikar ve morali bozulur .
Ahahaha kaset mi kalmış anam dijital takılmak lazım klavyem şahane bana güvenmiyor sanki ben ne dediğimi bilmiyorum da bu düzeltiyor :)))
Takiliyorum beee.

Tmm o zaman bende zerdrçallı yoğurt yerim ayran içmem ne olacak canım :)
Ogun yerine gecsin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…