- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.681
Çok abartma yoğurdu 3 yemek kaşığına 1 çay kaşığı zerdeçal ve azıcık karabiber koy yeterli oluyor canım. Kasetle falan zorlamaBuaralar herkes hasta galiba, topikçe nazar değiyor bize, iyileşsinler toplaşırlar ablası
Ben farklı şeyleri denemeyi sevmiyorum aslında tat olarak, ama çok ısrar ettin, vardır bi bildiği, kırmayım dedim az da olsa yedim küçük bir kase
Kız tuzsuz olunca da yapar mı ödem ben yarın acıkırsam içicem ya içmeyeyim miEkmeksiz peynir salatalik domates yiyebilirsin. Hatta ogun bile olmasin yarin mihtar . Peynir + salatalik + domates + yesillik + marul vs vs.
Fazla ayran da icme o da odem yapmasin tarti oncesi.
Tamam inşallah sağ saglim atlatırım yarını cok zor olcak benim icin ama hakkettim bunu ne güzel tam oturtuyorum cok pis bogazim yaEkmeksiz peynir salatalik domates yiyebilirsin. Hatta ogun bile olmasin yarin mihtar . Peynir + salatalik + domates + yesillik + marul vs vs.
Fazla ayran da icme o da odem yapmasin tarti oncesi.
Amanın bu nee
Tüm topiğin toplam menüsünü yazmış gibi olmuş
Kase dediğime bakma minik çerez kasesi gibi bişey, ama zerdeçal miktarını yazdığın iyi oldu, bunu hergün mü yememiz gerekli?Çok abartma yoğurdu 3 yemek kaşığına 1 çay kaşığı zerdeçal ve azıcık karabiber koy yeterli oluyor canım. Kasetle falan zorlama
Ben de tuzsuz iciyorum fatma ama iki bardaktan fazla olmasin bir de aksam olmasin. Mihtarin yedikleri seninkinden cok daha fazla. Ona ayran yok.Kız tuzsuz olunca da yapar mı ödem ben yarın acıkırsam içicem ya içmeyeyim mi
Tamam inşallah sağ saglim atlatırım yarını cok zor olcak benim icin ama hakkettim bunu ne güzel tam oturtuyorum cok pis bogazim ya
Kasetle zorlamasin , CD ile zorlasin. Maca kozum benim.Çok abartma yoğurdu 3 yemek kaşığına 1 çay kaşığı zerdeçal ve azıcık karabiber koy yeterli oluyor canım. Kasetle falan zorlama
Evet hergün mümkünse en geç 21.30 da yani diyetisyen bana öyle vermişti bu tarifi..Kase dediğime bakma minik çerez kasesi gibi bişey, ama zerdeçal miktarını yazdığın iyi oldu, bunu hergün mü yememiz gerekli?
Ahahaha kaset mi kalmış anam dijital takılmak lazım klavyem şahane bana güvenmiyor sanki ben ne dediğimi bilmiyorum da bu düzeltiyor :)))Ben de tuzsuz iciyorum fatma ama iki bardaktan fazla olmasin bir de aksam olmasin. Mihtarin yedikleri seninkinden cok daha fazla. Ona ayran yok.
Bol salatalik al yanina. Kasar , beyaz peynir olabilir.
Kasetle zorlamasin , CD ile zorlasin. Maca kozum benim.
Tmm o zaman bende zerdrçallı yoğurt yerim ayran içmem ne olacak canım :)Ben de tuzsuz iciyorum fatma ama iki bardaktan fazla olmasin bir de aksam olmasin. Mihtarin yedikleri seninkinden cok daha fazla. Ona ayran yok.
Bol salatalik al yanina. Kasar , beyaz peynir olabilir.
Kasetle zorlamasin , CD ile zorlasin. Maca kozum benim.
Canim ben anca gelebildim ya kusura bakmaben kendi açıma iyi diyelim iyi olalım modundayım sen nasılsın kuzum
Tuzlu mu tuzsuz muMenume ek : Iki bardak ayran. Iyi ayran lafinin ustune gelirmis.
Ye ye, hep beraber yiyelim valla, etkisi daha büyük olur belkimTmm o zaman bende zerdrçallı yoğurt yerim ayran içmem ne olacak canım :)
10 kilo almaz ama onlem almazsa o menuyle Pazar gunu arti cikar ve morali bozulur .
Panik yok, 1 günde 10 kilo almazsın korkma ama geleni de göndermek çok zor oluyor maalesef.
Ben hep canım birşey yemek istediğinde önce su içiyorum. Sonra onu yedikten sonraki pişmanlığımı ve tartıda göreceğim kiloyu ve en başa dönüp herşeye yeniden başlamam gerektiğini düşünüyorum o zaman iyice moralim bozuluyor, iştah falan kalmiyor, tavsiye ederim
Takiliyorum beee.Ahahaha kaset mi kalmış anam dijital takılmak lazım klavyem şahane bana güvenmiyor sanki ben ne dediğimi bilmiyorum da bu düzeltiyor :)))
Ogun yerine gecsin lutfen.Tmm o zaman bende zerdrçallı yoğurt yerim ayran içmem ne olacak canım :)
Tuzsuz tuz koymaya usendim sab.Tuzlu mu tuzsuz mu
Ona göre not alıcam
Olsun biz anlıyoruz seniAhahaha kaset mi kalmış anam dijital takılmak lazım klavyem şahane bana güvenmiyor sanki ben ne dediğimi bilmiyorum da bu düzeltiyor :)))
O derece diyosun yaniTuzsuz tuz koymaya usendim sab.
Ahaha zerdeçal kardeşliği... ben içine zencefil ve pul biberde ekliyorum çok pis bi midem var malesef ama öyle daha sevimli geliyor bana :)Ye ye, hep beraber yiyelim valla, etkisi daha büyük olur belkim