- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.281
Ne yazik ki verilen bolgeleri biz secemiyoruz.Burada senle ilk konuşurken 68e yakındı kilom. Halimden memnn değildim şimdi kendimi seviyorum ama kalçadan vermek istiyorum artıkbende bi hemen hemen 5 kg atmak istiyorum kalcamdan farkeder inşallah yaa . Hatta 57 desen nerdeyse 7kg. İnşallah veririz kilolarimizi güzelce
O hatayı bende yapmıyorum artık bı çizelge yapmıştım şubata kadar 56 olurum diye hatta ağustosa kadar gidiyor cizelgem istediğim ölçülere gelmek içinNe yazik ki verilen bolgeleri biz secemiyoruz.Yalniz nerden ilk almaya baslarsan , oradan kilo vermeye basliyorsun.
Hemen olmuyor iste , mantikli olup acele etmemek gerek. Bende cok acele ediyorum bazen. haftada uc kilo versem mi diye ama sonucta extra stres yukleniyor sonra da veremediginle kaliyorsun. O yuzden uzun donem hedefler daha iyi.
Zaten ben de hep kalcamdan kilo aldigimi anliyorum. Son nokta.O hatayı bende yapmıyorum artık bı çizelge yapmıştım şubata kadar 56 olurum diye hatta ağustosa kadar gidiyor cizelgem istediğim ölçülere gelmek içinayda 2.5 ile 3 versem sağlam olsun yeter bana. Ben daha önce 2 kez yaptığım diyette de hep en son kalçadan verdim ilk üst bölge gitti en son zamanlar kalcam gitti vücudumu tanıyorum yine öyle olacak . haftada 3 verirsin ama yağdan veremezsin kas kaybedersen de güçsüz düşer bunye toplamam zor olur kas kazanmak çok zor çünkü. Bu sebeple ayda 3 ideal diye düşünüyorum
Evet ben de aynı senin gibiyimZaten ben de hep kalcamdan kilo aldigimi anliyorum. Son nokta.Ilk de senin gibi ust bolgeden kilo veririm . Korumak daha zor derler hep rutin oturdugunda zor degil.
Istedigin kiloya dus oyle de gitsin. Yalniz tatli yememek degil , tatliyi abartmamak lazim. Kotu huyum , bir iki dilim yetmez bana butun kutuyu bitirip oyle rahat edecegim.
Ben 8 aya yakin korudum ama yine de yarari olmuyor.Evet ben de aynı senin gibiyim
Diyet dönemi yine durdurabiliyorum ama en zoru koruma dönemi. Kilonuzu aynı 6 8 ay arasj koruyun diyorlar böylece vücut adapte olup o kiloya alışıyormuş
Evet bilirim o dönemi 40 günde 10 kg aldim duygularındki dengesizlikten yemeğe saldırıyorsun en azından bende öyleydi..Ben 8 aya yakin korudum ama yine de yarari olmuyor.
Bazi donemler var , o donemler de istesen de duramiyorsun. Bahsettigim regl donemi degil.
Demek ki o donemler domatese salataliga saldirmak gerek.Evet bilirim o dönemi 40 günde 10 kg aldim duygularındki dengesizlikten yemeğe saldırıyorsun en azından bende öyleydi..
Hosbulduk ml nasil gidiyor.Kaptan gecmis olsun hosgeldin tekrar
Fransa'da mıydın sen kaptanGunaydin kizlar,
Aramizdaki saat farki uce cikmis.
Hosbulduk ml nasil gidiyor.
Sadece ben degil herkes yok .
Hayir Ingiltere.Fransa'da mıydın sen kaptan
Yaa oyle malesef yine dagildik kaptanGunaydin kizlar,
Aramizdaki saat farki uce cikmis.
Hosbulduk ml nasil gidiyor.
Sadece ben degil herkes yok .
Kis modu belki de . Bahara girelim o zaman herkesi gorurum.Yaa oyle malesef yine dagildik kaptan
İdare etmeye calisiyor iste. Allahtan bu aralar canim pek bir sey istemiyor da uzakta kalmis olsam da kilo almadim.
Sen nasilsin?
Ayy süperselam kizlar,
58.0 kg.
Dususe gectim umarim devam eder. Yalniz hic diyet modunda degilim. Bakalim.
Seninkide cok guzel gidiyor.Ayy süper
Tuhaf bir yorgunluk var bu ara. Kimse kilo vermeyi takmiyor gibi. Yarisma hayatimda hic boyle olmamistim/olmamistik.Bende şu sıra dikkat edemedim ama artık yeter diyorum ve yarın değil,su dakikadan itibaren dikkat edicem