- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.221
Afiyet olsun canım gayet iyi07perşembe menüm
Limonlu çay 1 demlik
2 yumurta lor peynirli. Yağda
2 yemek kaşığı tahin pekmez (direncim olsun diye yiyorum )
2 dilim kepek ekmeği
Öğlen
Kayısı 5 tane canım tatlı istedi onla durdurdum
Nescafe
Osmaniye fıstıgı 1 avuç
Akşam
2 tabak bulgur pilavı (süt olsun diye yedim)
1 kase yoğurt
1 tane nescafe içerim birazdan
Sarellam
Seninde iyi cnm menüm . Ben sütlü olmasam daha dikkat edicem süt olunca porsiyonu abartıyorumSabah:2 Brezilya cevizi,2 yaprak galeta,1 mandalina yarım elma
Akşam:1 koca tabak soğanlı pırasa kavurması, 1 büyük bardak ayran,5 büyük kasap köfte
Genelde doğumdan sonra böyle oluyor diye biliyorum ama doktora git istersen yine deDoğum yaptıgım gündendir regla olmuyorum
Diğer çoçuklarımda kırkım çıkınca regla olurdum
Regla olsam daha çok zayıflardım neden olmadım
Yok canım senin bugünkü menünü çok beğendimSeninde iyi cnm menüm . Ben sütlü olmasam daha dikkat edicem süt olunca porsiyonu abartıyorum
Hastane çok uzak biraz bebeğim toparlansın işallah gidicem birde 3 ay geçsin olmasam giderim cnmGenelde doğumdan sonra böyle oluyor diye biliyorum ama doktora git istersen yine de
Teşekkürler cnm işallah hep böyle uygularımYok canım senin bugünkü menünü çok beğendim
Normalde biliyorsun biseyler derdim ama bugün çok çok iyi beslenmissin. Emziriyorsun ekstra kalori gidiyor böyle beslen hep bence
Bsn normal diye biliyorum canım hatta kuzenimin uzun süre olmadı doktora gitmedi sonra kendiliğinden düzeldi ve şuan sağlıklı da .Hastane çok uzak biraz bebeğim toparlansın işallah gidicem birde 3 ay geçsin olmasam giderim cnm
Şuan bebeğim 2 ay oldu cnm
Anne sütü veriyorum dışarı çıkmaya korkuyorum her an aglıycak meme isteyecek diye
İnşallah canım merak etme uygularsin sağlıklı beslenmiş olursun hemTeşekkürler cnm işallah hep böyle uygularım
Benimde çevremdekiler olmamış çoğu onlarda senin gibi dediler bekle bakalım bu dönem olsaydım süper olurdu daha çok zayıflardımBsn normal diye biliyorum canım hatta kuzenimin uzun süre olmadı doktora gitmedi sonra kendiliğinden düzeldi ve şuan sağlıklı da .
İnşallah canım merak etme uygularsin sağlıklı beslenmiş olursun hem
Öyle düşünme gayet iyi gidiyorsun :))Benimde çevremdekiler olmamış çoğu onlarda senin gibi dediler bekle bakalım bu dönem olsaydım süper olurdu daha çok zayıflardımben regla olunca sanki daha çok zayıf olucam gibime geliyor
Noldu buddycim hayirdir niye sıkıldı canın. Ben de sana yazmak icin gelmistim. Tartin mi bozuldu diyecektim tam. Guzel eksi gelmissin tebrik ederim. Darisi basimaGelemedim kizlar
Çok canim sıkkındi. Bir de dün lahmacun yedim
Kilom 64.7 idi tartı resmi atamadım A AklinYolu1
Canim benim ilk dogumum. Ben bir sene sonra anca oldum ilk reglimi. Degismistir belki duzenin.Doğum yaptıgım gündendir regla olmuyorum
Diğer çoçuklarımda kırkım çıkınca regla olurdum
Regla olsam daha çok zayıflardım neden olmadım
3 çoçukta aynıydım cnm 4.cü çoçuk benim hormonları değiştirdiCanim benim ilk dogumum. Ben bir sene sonra anca oldum ilk reglimi. Degismistir belki duzenin.
Stres oldum biraz buddycim :)) gel gel bırakmayalım topigi kilolar kaldığı yerden gitmiyorNoldu buddycim hayirdir niye sıkıldı canın. Ben de sana yazmak icin gelmistim. Tartin mi bozuldu diyecektim tam. Guzel eksi gelmissin tebrik ederim. Darisi basima
Çok güzel canim yarın sakin tartilma ama ödem tutarsınBugunku menum
Sabah
Zeytin kasar domatesli tost
Cay
Aksam
1 corba kasesi kisir
Tursu
Yesillik
Su 1.5 litre
Canım igne yapılıyor oda kilo yapıyor kendimi toparlayamadım