- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.241
Noldu bana anlamıyorum çinko ,b12, demir of off degerlerim yerde diye verildi ama kilo yaptı bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun cnm sağlıklı olda gider kilolar Bende bu aydan sonra gidicem b12 kilomu yapıyor cnm bana da doktor yazar belim agrıyor geçenlerde gittim geçmese gel iğne yazarım dedi pufffCanım igne yapılıyor oda kilo yapıyor kendimi toparlayamadım b12 igne
Demekki bu dönem vücudun yapmıyor işallah toparlanırsın cnm geçmiş olsun tekrardanNoldu bana anlamıyorum çinko ,b12, demir of off degerlerim yerde diye verildi ama kilo yaptı bana
Sagol cnm nolcak halim bilmiyorumDemekki bu dönem vücudun yapmıyor işallah toparlanırsın cnm geçmiş olsun tekrardan
Olsun canım ödem o yağ değil ki2 tabak bulgur pilavı iyi olmadı dün
Sabah artı geldi tartıda
Her gün bulgur yersem cnm kilom gider mi hem sütte olur ? Benim arkadaş diyor kilo yapar yeme fazlaOlsun canım ödem o yağ değil ki
Bulgur , brokoli, karnabahar, turşu ,kuru fasulye,nohut vb yedikten sonra tartilma insanın morali bozuluyor beyne olumsuz msj gidiyor
Canım sende başka bişey olmasın bu dediklerinin hepsini kullandım bende kilo yapmadı , B12, çinko demir üstüne birde multivitamin aldığım dönem oldu ama diyet yaparken hemde tam tersi hızlı kilo verdim. D vit degerin ne alemde tiroit olmasın sendeNoldu bana anlamıyorum çinko ,b12, demir of off degerlerim yerde diye verildi ama kilo yaptı bana
Bence yemeHer gün bulgur yersem cnm kilom gider mi hem sütte olur ? Benim arkadaş diyor kilo yapar yeme fazla
Aklım karıştı ? Bu ay 2 kilo versem süper olur
Pekmezin kalorisi yüksek olduğu için kahvaltıda tahinle yiyorum cnmBence yeme
Bulgur yerine dereotu yiyebilirsin bulgurdan daha çok süt yapar gün içinde imkanın varsa badem ,dereotu ,yumurta , özellikle keçi boynuzu pekmezi, mandalina yemeye calis
Afiyet olsun canımBu günkü menüm 9kasım
Sabah
Süt
3 kayısı
Öğlen
Yağda 1 yumurta 3 kaşık lor peyniri koydum
Şekersiz çay limonlu 3 bardak
1 tl su
Şekersiz kahve
Akşam
1 kase türlü patlıcan
1 kase yoguurt
1 nescafe
1 avuç çekirdek
2 tl su
Sarellam
Teşekkürler cnmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun sanada cnmMenüm
Sabah 1 çay bardağı süt +4 kaşık musli+kakao+ 3 Brezilya cevizi
Öğlen 3 minik kuru incir 1 mandalina yarım elma
Ara sade kahve
Akşam 2 tane çöp şiş ızgara kırmızı et ,3 kaşık barbunya
Teşekkürler cnm bende bugün meyveyi kaçırdımAfiyet olsun sanada cnm
Ths de yuksek canım pazartesi tekrar kan vericem 4.68 thsCanım sende başka bişey olmasın bu dediklerinin hepsini kullandım bende kilo yapmadı , B12, çinko demir üstüne birde multivitamin aldığım dönem oldu ama diyet yaparken hemde tam tersi hızlı kilo verdim. D vit degerin ne alemde tiroit olmasın sende