- 18 Şubat 2017
- 2.177
- 5.281
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #16.181
aynen cnm alışkanlıklar değişmiyor cnmCanim kendini niye öyle sartlandiriyosjn
Ben düğünlerde hiç pasta yemem
Krema sağlıksız bir kere.
Yanıma ya hurma ya kuru kayısı alırım öyle denesen. Aslında senin elinde bozmak zorudna degilsjn herşeyin sağlıklı alternatifi var
Yaparsın sen canim yanında götür hiç olmadı midem kötü deaynen cnm alışkanlıklar değişmiyor cnm
Arkadaş ortamı olunca yemesen olmuyor aynı masa puff
Bu günü kurtardım cnm Utanıyorum cnm bahane bulamıyorum sonra burnu havada diyorlarYaparsın sen canim yanında götür hiç olmadı midem kötü de
İnsanlara yaranamazsin canım sen çok iyi olsan da yine de diyecek bişey bulutrlar. Boşver takmayacaksinBu günü kurtardım cnm Utanıyorum cnm bahane bulamıyorum sonra burnu havada diyorlar
Canim hep böyle diyorsun hiç gelmiyorsun spora da baslicam dedin yoksunSelam kizlar. Ben de geldim. Birkac gundur iyi salmistim. Bugun bi tartildim 66.5 ciktim.
Kararliyim bugunden itibaren duzene giricem. Kasim sonunda 62 63 olmus olmam lazim en kotu. Suyu falan duzenli icicem. Abur cubur cok yemeye baslamistim. Azaltiyorum. Hemen sifira indiremem, daha kotu oluyor o zaman.
Geldim canim geldim. Spor olayim sıkıntı malesef ya. Ailemle yasiyorum. Kardesim lgs senesinde. Annem ve babam da biri lisede digeri unide calisiyor. Yogunlar. Evde gorusemiyoruz bile resmen. Kizimin tüm sorumluluğu bende su an. O da ekstra huysuz uykusuz bir cocuk oldu çıkti basima. Onun gerginligi de beni yemeye itiyorCanim hep böyle diyorsun hiç gelmiyorsun spora da baslicam dedin yoksungel artık
hoşgeldin cnmSelam kizlar. Ben de geldim. Birkac gundur iyi salmistim. Bugun bi tartildim 66.5 ciktim.
Kararliyim bugunden itibaren duzene giricem. Kasim sonunda 62 63 olmus olmam lazim en kotu. Suyu falan duzenli icicem. Abur cubur cok yemeye baslamistim. Azaltiyorum. Hemen sifira indiremem, daha kotu oluyor o zaman.
Hadi bi canlanalim zayiflama moduna girelim tekrar. Hepimiz saldik bence. Ugramiyoruz buraya cogumuz hic.hoşgeldin cnmbu dediklerinin hepsi İnan bende de var işallah veririz
Aynen cnmHadi bi canlanalim zayiflama moduna girelim tekrar. Hepimiz saldik bence. Ugramiyoruz buraya cogumuz hic.
Süper buddyimYeme isimi bitirdim.
Menum
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates klasik kahvalti
Cay
Ara
3 tane cubuk kraker
Aksam
1 tabak nohut yemegi
2 kasik pirinc pilavi
Su 1.5 litre
Senin menu de super olmuş buddycimMenüm
Sabah:1 fincan leblebi,1 çay bardağı ceviz,1 domates,3 hindi füme,1 bardak süt yarım yumurta
Akşam:1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
1 tabak yoğurtlu sebze haşlaması
İnşallah güzel kilolar veririzSenin menu de super olmuş buddycim
C vitamini almaya calis canim. Mandalina limon falan tuketBu aralar bogazım agrıyor diye tahin pekmez yada bal kahvaltıda yiycem