- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.601
Nana bir diyetisyene gitsene. Hastanelerde ucretsiz , o sana liste veriyor gun gun saat saat uyuyorsun.Bu günkü menüm arkadaşlar
Sabah
Pekmezli yumurta 2 tane
Kepek ekmeği 1 dilim
Şekersiz çay ( içmesem kendime gelemiyorum)
Öğlen
Kahve komşumda içtim hasta ziyarete gittim ) şekersiz
2 kaşık beyaz susam yedim (
Yoğurt yedim
Akşam salata
Bol bol su içtim
Kullanıyorum zaten cnm ve fitil ve agrı kesiciÇok geçmiş olsun duphalac al eczaneden istersen
Kan akıyor cnm sonrada cam parçası batıyor sanki sonrada agrıdan gece yatamıyorum vs..Ayy cok seker bu. Sicsa ne olur ki.
Rahatsız olmasam bu kadar titiz olmam zaten rahatsızım ondan böyle davranıyorum cnmNana bir diyetisyene gitsene. Hastanelerde ucretsiz , o sana liste veriyor gun gun saat saat uyuyorsun.
Emzirdigini de ekle , listeyi ona gore verir zaten hangi ildeydin?
Kaptanım benim de canım çok tatlı çektiIki tabak lahana corbasindan sonra canim tatli istedi ama son pismaniyeyi acmadim. Arkadasa soz verdim cunku...
Onun yerine hindistan cevizli yulaf ezmesine tarcin kattim.
Kiz kediye yazmistim ben bunu. Doktora gitmen gerekiyor . Kilo isini birak artik. Adam gibi bir doktora git ve sonra da diyetisyene. Kilo vermek icin degil saglikli beslenmek icin.Kan akıyor cnm sonrada cam parçası batıyor sanki sonrada agrıdan gece yatamıyorum vs..
Sacmaliyorsun nana , o kadar sorunun var iken kiloya takmissin kafayi.Rahatsız olmasam bu kadar titiz olmam zaten rahatsızım ondan böyle davranıyorum cnm
Dr gittim cnm ilaç verdi kullanıyorum sıvı tüket dedi çabuk geçsin . Bendevi dönem diyet yapayım dedimKiz kediye yazmistim ben bunu. Doktora gitmen gerekiyor . Kilo isini birak artik. Adam gibi bir doktora git ve sonra da diyetisyene. Kilo vermek icin degil saglikli beslenmek icin.
Pekmez kalori cnm işallah az süte kattınKaptanım benim de canım çok tatlı çekti
Gittim 1 bardak süte 1 kaşık pekmez atıp içtim
Çok katmadim canım ama tatlı isteğimi bastırdıPekmez kalori cnm işallah az süte kattın
Ben de cok actim ya , neyse ki evde lahana corbasindan baska bir sey yoktu. Koca tencereyi bitirdim, 15 tane de zeytin.Ayyy cok duzensiz bi gundu cok yedim ve kabak detoksumu da yapamadım
Ne oldu sana kaptanım diyettesin öncümüssünBen de cok actim ya , neyse ki evde lahana corbasindan baska bir sey yoktu. Koca tencereyi bitirdim, 15 tane de zeytin.Canim patlamis misir ve patates kizartmasi cekmisti. Hala cekiyor.
Süper bence ben sana dogru geliyorum 64 kiloyumEki Görüntüle 2542714
Bu da guncel kilom
Lahana corbasinin icinde sogan havuc patates hepsi vardi . Bir surum vitamin aldim. Bi sey daha vardi da cozemedim. Sen kendine yan nana.Ne oldu sana kaptanım diyettesin öncümüssün
Hep hedefin ilk listesi sendin bırakma kendini yoksa şişman olursun
Ne oldu gelmedin bugun hayirsiz.Süper bence ben sana dogru geliyorum 64 kiloyum
İşallah bende vitaminli çorba yapacam . Çocukları okulla yollayayım bi türlü boş olmuyorum hafta sonu çoçuklara yönelik yemek yaptım bakalım artık nasıl geçecek bu haftaLahana corbasinin icinde sogan havuc patates hepsi vardi . Bir surum vitamin aldim. Bi sey daha vardi da cozemedim. Sen kendine yan nana.
Tc Numarani alip sana randevu alicam nana. Ona gore.İşallah bende vitaminli çorba yapacam . Çocukları okulla yollayayım bi türlü boş olmuyorum hafta sonu çoçuklara yönelik yemek yaptım bakalım artık nasıl geçecek bu hafta
Evde degildik cnm misafirliğe gittikNe oldu gelmedin bugun hayirsiz.