- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.561
Papatya cayi icirebilirsin ml.Bulasmadi sanirim. Kulucka suresinin bitmesini bekliyorum oyle kaptan. 3 - 7 gunmus. İnsallah bulasmamistir.
Şanssızım diyosun yani
Hoşgeldin canim. İyiyiz şükür sen nasılsın
Kanka arkadas, bir de fuckbuddy var aman karistirmayalim.
İcireyim kaptan bugun. Teşekkür ederim tavsiye icinPapatya cayi icirebilirsin ml.
Kizlar aranizda kedi besleyen var mi?Muttapa7555 var onu biliyorum, gelmesini bekliyorum. Baska var mi? Sorularim olacak kendisine.
Bulasmadi sanirim. Kulucka suresinin bitmesini bekliyorum oyle kaptan. 3 - 7 gunmus. İnsallah bulasmamistir.
Şanssızım diyosun yani
Hoşgeldin canim. İyiyiz şükür sen nasılsın
Hem de kilo verme arkadasin. Birinizin kilo almasi ya da kilo veremesi yuzdenizi etkiler ona gore.Canım menü arkadaşım ♥Muttapa7555
Tam zamaninda gelmissin.Benim guncel bu suan ödemli tabi cünkü son 2 gün herseyi yemistim sanki yarışmaya tekrar başlıcağımızı bilir gibi
Menuler gun icinde ya da gun sonunda yapilmali. Ertesi gun olmaz. Ben sizi tutuyorum.Moon Light buddyim bak biz birinci olacaz tamam mı 9ekimde başlıyoruzz her gün seni didiklerim menü at diye unutsan bile
Ben akşam 10 gibi yaparım zatenMenuler gun icinde ya da gun sonunda yapilmali. Ertesi gun olmaz. Ben sizi tutuyorum.
Ben akşam 10 gibi yaparım zaten
2 ayda bakalım kaç kilo verecez grupça
Senin hedefin kaç kg kaptan‽
Tam zamaninda gelmissin.
Odem 2-3 kilo gidebiliyor .
Ben de spor yapmadim biliyorsun . Ara verdiniz su 9 hafta uzerinde durun , hem yilbasi da geliyor.Ayy hadi insallah kendim 1 aydır biseyler yapamaya çalısıyorum ama spor yapamadıgım için 58.5 u gecemedim
Ben de spor yapmadim biliyorsun . Ara verdiniz su 9 hafta uzerinde durun , hem yilbasi da geliyor.
Bizim enerjimiz baska o yuzden.Böyle grupca olmasınında cok etkisi olur bence ya ben sizinle verebiliyorum :)
Veririm öyleyse aktif olucam çünkü :)))Yeterince aktif olursan verilmeyecek kilo yok. Ilk sayfaya bak bakalim kac kilo vermisler.
Bugun 56.0 civarlarindaydim.
Ben su uc haftada , 51 e inip sonra korumayi dusunuyorum.