- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.621
Niye devam etmesin ki herkes kacmayinca olur.Evde degildik cnm misafirliğe gittik maşallah iyi sohbet etmişiniz böyle devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye devam etmesin ki herkes kacmayinca olur.Evde degildik cnm misafirliğe gittik maşallah iyi sohbet etmişiniz böyle devam eder
di mi bence deAyy cok seker bu. Sicsa ne olur ki.
Canim bebim doğum normal olmamasina ragmen ben de ilk zaman cok sıkıntı yaşadım. Sonra nasil oldu bilmiyorum gecti kendiliginden. İnsallah gecer bi an once senin de.Kan akıyor cnm sonrada cam parçası batıyor sanki sonrada agrıdan gece yatamıyorum vs..
Sen onu bir de buyuyunce gor ama o zamana kadar alisir .di mi bence de
Diyet yapacagim diyor cildirtiyor beni .Canim bebim doğum normal olmamasina ragmen ben de ilk zaman cok sıkıntı yaşadım. Sonra nasil oldu bilmiyorum gecti kendiliginden. İnsallah gecer bi an once senin de.
Evinde yag yokmus. Yagsiz az tuzlu patlamis misir cok problem olur mu ki kalori bakimindanBen de cok actim ya , neyse ki evde lahana corbasindan baska bir sey yoktu. Koca tencereyi bitirdim, 15 tane de zeytin. Canim patlamis misir ve patates kizartmasi cekmisti. Hala cekiyor.
Gel canim sen de sık sık. Yine inersin aşağılaraSüper bence ben sana dogru geliyorum 64 kiloyum
Misir yok ki aldigim an bitiyor. Bir kere yarim kiloyu patlatmistim kendime guvenmiyorum.Evinde yag yokmus. Yagsiz az tuzlu patlamis misir cok problem olur mu ki kalori bakimindan
Sen onu bir de buyuyunce gor ama o zamana kadar alisir .
Diyet yapacagim diyor cildirtiyor beni .
Hic bıkkınlık hissetmiyo musun kaptanMisir yok ki aldigim an bitiyor. Bir kere yarim kiloyu patlatmistim kendime guvenmiyorum.
Bilmiyorum ki kaptan eve sokabilecek miyiz. Su yasima geldim hala ordan izin al burdan izin al. Bunaldim valla bugun. Bu aralar baya kotu hissediyorum kendimi
Doktor kati beslenme demis ya onu firsata cevirmeye calisiyor ama pek dogru gidemiyor sanki. Seninki gibi lahana corbasi falan icse hem bagirsaklara faydasi olur, hem biraz daha faydali beslenmis olur. Menu mu versek Nana929 ya acaba. En dogrusu dedigin gibi doktor tabi..
9 ekime kadar işlerim var ikizler 3 yaş kutlaması hazırlıgı 8 ekim dogum gunusuGel canim sen de sık sık. Yine inersin aşağılara
Ac olunca her turlu gideri var.Hic bıkkınlık hissetmiyo musun kaptan
Bi de yagsiz yani ben yiyemem yagsiz tuzsuz hayatta
Dogum gunleri kutlu olsun. Nice guzel ve saglikli yaslara.9 ekime kadar işlerim var ikizler 3 yaş kutlaması hazırlıgı 8 ekim dogum gunusu
Ben de öyle düşündüm aslında. Gidip alalim veya sen izne gelirken getir gel suprizmis gibi, yok olmaz sokaga birakin bunu demezdir heralde diyorum esime. Ayip olur kafama yatmadi pek benim diyor. komsulari hep tanıyorlar ya oyle dersem yemezlerGidip al ve direkt komsunun, bir hafta ben bakicam dersin. Ben kucukken civciv aldigimda babami ikna etmek icin oyle yapmistim.
O yuzden diyetisyene gitsin dedim ya. Sivi beslenmek demek arada borek yemek degildir. Nohutlu turlu yapsa vs vs...
Biz dogru kisi degiliz yine de diyetisyene gitmesi sart.
Allah hayirli ömür versin canim. Sana da kolay gelsin. Yine de geceleri gel yorgunluktan bayilip kalmazsan9 ekime kadar işlerim var ikizler 3 yaş kutlaması hazırlıgı 8 ekim dogum gunusu
Dimi 65 görim oyle gelimDogum gunleri kutlu olsun. Nice guzel ve saglikli yaslara.
Cok iyi denk gelmis 8 inde pastani yeyip dokuzunda gel.
evinde pismaniye ve lahana var galiba su an bi tekAc olunca her turlu gideri var.
Tuzlu yiyorum da evde tuz da yok. Sofra tuzunu biraktim zaten
Amin canım cümlemizin evladına hayırlı ömürler versin... buyudukce zorlanıyorumAllah hayirli ömür versin canim. Sana da kolay gelsin. Yine de geceleri gel yorgunluktan bayilip kalmazsan
Arkadas gecerken birakmis de , amann sen de cok durustsun.Ben de öyle düşündüm aslında. Gidip alalim veya sen izne gelirken getir gel suprizmis gibi, yok olmaz sokaga birakin bunu demezdir heralde diyorum esime. Ayip olur kafama yatmadi pek benim diyor. komsulari hep tanıyorlar ya oyle dersem yemezler
Aynen oyle haklisin. Ayran aşı mi vardi bi detoks vardi. Bi gun oyle corba yapsa o da mis gibi olur nohut bugday mercimek falan her sey vardi galiba onda da.
Biz ne 65 ler gorduk.Dimi 65 görim oyle gelim
Bir de zeytin ve latte var. Yulaf ezmesi de.evinde pismaniye ve lahana var galiba su an bi tek
Aslinda en iyisi almamak eve sokmamak. Evde olunca yiyoruz