- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.141
Sezonda bizim , takimda bizim bosver. Gelirler bir gun.Aynen sanki kimse gelmicek
Ben o kadar cikolata yememe ragmen geldigimde 51.8 ciktim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezonda bizim , takimda bizim bosver. Gelirler bir gun.Aynen sanki kimse gelmicek
SüperSezonda bizim , takimda bizim bosver. Gelirler bir gun.
Ben o kadar cikolata yememe ragmen geldigimde 51.8 ciktim.
Ben 51.1 filan ciktim.68.5 cikiyorum ben yine. İstanbulda o kadar terledim ki 2 kilo vermisimdir diyodum
Yine fena takildim ben ya. Ocaktan beri hepi topu 4 kilo verebilmisim
Guya sen korumadasin kaptan. Biz koruyoruz sen eksiliyosun.Ben 51.1 filan ciktim.
Bilmiyorum ml bir ara verin bence. Böyle bir işe yaramıyor gerçekten.
Yediklerim belli ekmek tuketmem. Poğaça simit hariç :) Patates olmazsa olmazim. Yogurt maydanoz ayran söyledim bunları size de.Guya sen korumadasin kaptan. Biz koruyoruz sen eksiliyosun.
Ben de bilmiyorum. Sanirim bu zamana kadar ara vermis gibiydim ben. Baktigimda evet gercekten cok ugrastim diyemiyorum. Su anki kilom bekarken en uzun kaldigim kiloydu. Artik aksamlari porsiyon kucultmeye de baslicam sanirim.
1 saat yıyemem ben 2.5 saat yada 3 saat ara veriyorum ama denicemArkadaslar ben ara ogun yapiyorum mesela fikir olsun diye yaziyorum.
Bunlari birer saat ara ile dusunun.
Saat 16:30
Yediklerim
Sutlu yulaf ezmesi muslu tarzinda ama meyvesiz
Iki sutlu nescafe
Mocha
Hazir sebze corbasi
1 tatli patates
#
Yiyeceklerim:
Iki bardak sodali maydanozlu ayran
Bitki cayi
Karisik salata
Latte
cikolata
Duruma gore mevhibe esas olan ara ogun seklinde olmasi.1 saat yıyemem ben 2.5 saat yada 3 saat ara veriyorum ama denicem
Harikasın arkadaşımGunaydin kizlar,
Tarti resmi yuklemek zorunlu degil ama ben yukluyorum son iki haftam cunku.
Kilom 50.8 kg
Yag yuzdem %17.9
49.9 civarinda bu isi birakacagim. Sonra 52 ye cikarak kas yapmayi dusunuyorum.
Karar senin tatlım gelende yok inşallah gelirlerArkadaslar 5. Sezon olacak ama takım için neyin iyi olacağıni hala düşünüyorum. Ara vermek mi devam etmek mi.
Soyle ki mevhibe durterim gelirler ancak biktilar.Karar senin tatlım gelende yok inşallah gelirler