- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 31
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.021
Hayırlı olsun canim valla tırsmadım degil bende de var
Cikardilarmi spirali kalcakmiymis
Canim hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Ne guzel bi kardesi olcak minnosun. Sana kalsa dusun dusun cesaret edemezdin buyuk ihtimal55 hayalim seneye kaldı yine
Sadece %3 unun basina geliyomus oda benmisim
Insallah valla simdi sadece oyle dusunmek kaldı hakkımzda hayırlisi insallah ♥
Canim hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin. Ne guzel bi kardesi olcak minnosun. Sana kalsa dusun dusun cesaret edemezdin buyuk ihtimal
Bu spiral olayi baya tehlikeli bence korunurken ya. Ben cok duydum spiral oldugu halde hamile kalan.
Sen yaparsın tatlumKizlar selam,
Bu hafta extra yogunum. O yuzden kafama gore takiliyorum. Gunde 4-5 ogunu bulabiliyor ve aralarda cikolata ama abartmiyorum.
Haftaya yine diyet moduna girebilirim.
Ben çok yoğunum. Bundan sonra ancak hesaplamaya gelebilirim. Isterseniz 4. Sezon sonu dağılalım kizlar. Kararı size bırakıyorum.Slm iyi geceler ugramamışınız benim kızlar hasta misafir gelip gidiyor bayram temizli derken girip cıkıyorum yazan yok
Kizlar yaklasik iki-uc gun kaldi. Tabloyu ilistireyim suraya .
En yakin olan ya da altinda olan yuzde kupasini alir.
Eki Görüntüle 2275455
Ben ramazan ve bu hastalık olaylarına bağlıyorum sessizliği.Slm iyi geceler ugramamışınız benim kızlar hasta misafir gelip gidiyor bayram temizli derken girip cıkıyorum yazan yok
Ramazandan dolayı böyle sessizlik olabilir baktık olmuyor dediğin gibi olurBen çok yoğunum. Bundan sonra ancak hesaplamaya gelebilirim. Isterseniz 4. Sezon sonu dağılalım kizlar. Kararı size bırakıyorum.
Buradan tamamen kopmaniz dogru degil ama bu sekilde verim alacaginizi hic sanmiyorum.Yani bende bi tık yok açıkçası çoğunluğa uyarım
Regl olucam iki gündür cok fena sancılar içindeyim tartımda aldi gitti
Yani bayramdan sonra ben daha dikkatli olucam ama sonrası tatil falan nasil olur bilmiyorum bisey icin sozverememBuradan tamamen kopmaniz dogru degil ama bu sekilde verim alacaginizi hic sanmiyorum.
Benim icin sadece hesaplama sorun degil ama yogunluktan dolayi gelip sohbet etme imkanim olmuyor.
Siz de gelmeyince hayalet topik olarak yarismaya devam etmemiz sacma olur.
Takimca soz vermelisiniz . Yaz geldi.Yani bayramdan sonra ben daha dikkatli olucam ama sonrası tatil falan nasil olur bilmiyorum bisey icin sozveremem
Bana uyar kaptanArkadaslar bayram nedeniyle bu Carsamba tarti gununu atlayalim derim. Bana kalkip artilarla gelmeyin.
Son tarti gunu 12 Haziran Carsamba gunu olsun. 4. Sezon sona eriyor. Bir toplu degerlendirme yapariz.
Ikra meyra Muttapa7555 MIhtar Moon Light Nyx1
Sarellam sen zaten yukleme. Ismini listeden silmiyorum cunku 4. Sezonu beraber bitirelim.