- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.981
SüperKizlar simdi tartildim
51.9 kg ciktim.
Bugun hedefim 51.6 icin zorlar miyim bilemiyorum. Aralarda latte iciyorum ama
Sanirim bugunluk yeter. Gecen haftaya gore -500 gram
TebriklerYuzde kupasi
200 gramla hedefine en yakin olanMuttapa7555 ya gidiyor. Tebrikler fatma. Hakettin bence de.
Eki Görüntüle 2274188
Eline saglık A AklinYolu1Tarti resimleri olmadigi icin sizin hayalleriniz kaldi kizlar.
Nyx1
Sarellam
Moon Light
Bir hafta dinlenin.
Ikra meyra
MIhtar
Muttapa7555 bizim ulasmamiz gereken kilolar tabloda. En yakin olan yuzde kupasini kapar.
Eki Görüntüle 2274194
Sorma kaptan yaa. Tayinler sali gunu aciklandi. Hakkari cikti. Hep birlikte mi gitcez ne olcak nasi olcak belli degil. Kimi diyo ki gorevlendirme cikiyo esini goturme, kimi diyo ki gitcegin yer guzel hep birlikte gidersiniz. Kimi diyo esyali apart verirler kimi diyo ki kendin evinde oturursun. Daha o konular belli degil hic malesef.Oruc zamani tatlilari yazmayalim.
Kizz mevhibeee kac gundur ne konusuyoruz. A , B . C diye.
Ben oruc tutmuyorum ama kimsenin onunde yemek tatli yemem burada da oruc tutan cok baska milletlerden arkadaslarim ama latte iciyorum kusura bakmasinlar.
Aaa olmaz tartini yuklemezsen silerim seniii.
Biz muhtesem yedili olarak dukkani kapatacagiz. Size sinirsiz izin...
Bu arada tasinma isini hallettin mi. O da cok stresli yahu. Bu bayram tatili mi simdi.
Allah kolaylık versin canıö gercekten cok zor asamadasınızSorma kaptan yaa. Tayinler sali gunu aciklandi. Hakkari cikti. Hep birlikte mi gitcez ne olcak nasi olcak belli degil. Kimi diyo ki gorevlendirme cikiyo esini goturme, kimi diyo ki gitcegin yer guzel hep birlikte gidersiniz. Kimi diyo esyali apart verirler kimi diyo ki kendin evinde oturursun. Daha o konular belli degil hic malesef.
Bayram tatiliyle izin birlestirdik.
Sorma kaptan yaa. Tayinler sali gunu aciklandi. Hakkari cikti. Hep birlikte mi gitcez ne olcak nasi olcak belli degil. Kimi diyo ki gorevlendirme cikiyo esini goturme, kimi diyo ki gitcegin yer guzel hep birlikte gidersiniz. Kimi diyo esyali apart verirler kimi diyo ki kendin evinde oturursun. Daha o konular belli degil hic malesef.
Aman ben arayı açsam ne olacak bugün iftardan önce yine tartıldım. Kilom artmış görünüyor. Artık hergün tartılmayacağım. Ramazan da bildiriyor 5 öğün uygulayacağım.Aynı gidiyoduk sen 3 kilo açtın arayı ben hala saymaca
Sağolasın canım devamını bir getirebilsem inşallahAa bugun carsamba unuttum yatebrikler cnm
Teşekkür ederim canım hele şükür bu günleri de gördüm. 4 gözle ramazanın bitimini bekliyorum.Yuzde kupasi
200 gramla hedefine en yakin olanMuttapa7555 ya gidiyor. Tebrikler fatma. Hakettin bence de.
Eki Görüntüle 2274188
Ayyy o rakama inebilir miyim acaba. Neyse ki eşim 2 gün daha iftarda yok. Akşamları kabak sahurda da kahvaltı takılacağım...Tarti resimleri olmadigi icin sizin hayalleriniz kaldi kizlar.
Nyx1
Sarellam
Moon Light
Bir hafta dinlenin.
Ikra meyra
MIhtar
Muttapa7555 bizim ulasmamiz gereken kilolar tabloda. En yakin olan yuzde kupasini kapar.
Eki Görüntüle 2274194
Canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah stres yapma... herşey netleşince duruma göre hareket edersiniz inşallah.Sorma kaptan yaa. Tayinler sali gunu aciklandi. Hakkari cikti. Hep birlikte mi gitcez ne olcak nasi olcak belli degil. Kimi diyo ki gorevlendirme cikiyo esini goturme, kimi diyo ki gitcegin yer guzel hep birlikte gidersiniz. Kimi diyo esyali apart verirler kimi diyo ki kendin evinde oturursun. Daha o konular belli degil hic malesef.
Sevindim canım iyi olmanaBenim bugün doktor randevum vardı kadın Doğum uzmanında. Çok şükür bi sıkıntı yok. Kanser taramasının sonuçları da 10 gün sonra çıkıyor. Adet dönemim için tahmin ettiğim gibi hormon içeren tedavi uygulayamam dedi.
Sadece süre ve yoğunluğunu azaltacak ilaç verdi o dönemde kullanacağım. Artı vitaminlere devam