- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #15.001
Günaydın kizlar.
51. 7 lerde ciktim. Hedefe kilitliyim bu hafta.
51. 7 lerde ciktim. Hedefe kilitliyim bu hafta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim sagol. Su an icin zor gelmiyo bana, gidince dank edecek muhtemelen, tabi eger biz de gidersek.Allah kolaylık versin canıö gercekten cok zor asamadasınız
Valla yapmiyo gibiyim ama icten ice yapiyo da olabilirim kaptan. Saclarim tutam tutam elimde kalmaya basladi.Bosuna stres yapma. Her sey olacagina varir ml.
Kilo alarak gelme seni doverim.
Amin canim tesekkur ederimCanım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah stres yapma... herşey netleşince duruma göre hareket edersiniz inşallah.
Sağolasın canım inşallah en kısa sürede seninde hiç bir sıkıntın kalmazSevindim canım iyi olmana
Ooo sarellam seni de kaybettik . ALL StaR bebekleri 3 oldu. Siraaa bende bence.Selam kızlar hamileymişim keseyide gördü bugun dr ama hala risk var dedi takibe aldı
Ooo sarellam seni de kaybettik . ALL StaR bebekleri 3 oldu. Siraaa bende bence.
Hayirli olsun canim. Umarim saglikla kucagina alirsin.
Yaa cok sevindim rabbim yazmışsa yicegi ekmek varsa oyle yada böyle gelir yeterki rabbim ol desin umarım saglıkla kucagına alırsın minnoşu55 hayalim seneye kaldı yine
Sadece %3 unun basina geliyomus oda benmisim
Insallah valla simdi sadece oyle dusunmek kaldı hakkımzda hayırlisi insallah
Yaa cok sevindim rabbim yazmışsa yicegi ekmek varsa oyle yada böyle gelir yeterki rabbim ol desin umarım saglıkla kucagına alırsın minnoşu
Oyle deme ya . Ileride sevineceksin.55 hayalim seneye kaldı yine
Insallah valla simdi sadece oyle dusunmek kaldı hakkımzda hayırlisi insallah ♥
İyi geceler 4 ogunde cok iyi yarın eksi olursun gibiIyi geceler kizlar.
Bugun gercekten cok aciktim 4 ogun yaptim. Uykusuz kalinca daha bir ac oluyorum ama yine de iyi kurtardim.
Cunku ogunler fazla degildi.
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...Selam kızlar hamileymişim keseyide gördü bugun dr ama hala risk var dedi takibe aldı
Kiloyu daha önce verdin yine verirsin hiç dert etme.55 hayalim seneye kaldı yine
Insallah valla simdi sadece oyle dusunmek kaldı hakkımzda hayırlisi insallah ♥
Bence de sıra sende e elini çabuk tut da beraber büyütün bebeleriOoo sarellam seni de kaybettik . ALL StaR bebekleri 3 oldu. Siraaa bende bence.
Hayirli olsun canim. Umarim saglikla kucagina alirsin.
İyi geceler 4 ogunde cok iyi yarın eksi olursun gibi
Bence de sıra sende e elini çabuk tut da beraber büyütün bebeleri
Hayırlı olsun canim valla tırsmadım degil bende de varSağolun kızlar iyiki varsınız