- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.961
Ben kekleri çocuklara yediriyorum :)Bazen yemiyorum ama bazen de 10 tane yiyorum ya.
Yok be hayal degildir yarin gorursun.
Ayyy ne olacak bizim halimizBenimde ödemler gitti şükür
Yarin tekrar 69lar bi ara 72 gördüm şok oldum resmen
Bilmiyorum sen yine indin ben yerimde sayıyorumAyyy ne olacak bizim halimiz
Goruyorum uc vakte kadar kilo vereceksin fatma.Ben kekleri çocuklara yediriyorum :)
İnşallah bakalım akşam 1 salatalık yarım yeşil elma ile 1 bardak kefir içtim bakalım ne çıkarsa bahtımıza
Sarellam haber var mi ne oldu senin is?
Dis gebelik ise de moralini bozma . Mutlaka tedavini ol. Konusmak istersen, biz burdayiz.Canım dün gittim özele alttan ultrasonla baktı dış gebelik oldugunu dusunuyo tekrar kan verdim bugun ogleden sonra sonuclar cıkcak degerle birlikte bi tedavi surecine sokucak sanırım kafam dalgın biraz kusura bakmayın
Reglden o bende aynı şişim limonlu su bol su işe yaramadı anlamıyorum delircem kilom yerınde oynamadıBilmiyorum sen yine indin ben yerimde sayıyorum
Simdi oruca adapte oldum 1 hafta sonra oruç bitcek tekrar düzen değişecek kafayi yememek elde degil
Ama bitsin oruc iyice asilcam koydum kafaya
Ilk hedefim 10bin üstü hergun ve bölgesel hareketler ölçüde alcam hafif beslenme
23hazirana kadar ne yapabilirsem sonra 4gun tatil dönüşte tekrar asilmaca
Aynı gidiyoduk sen 3 kilo açtın arayı ben hala saymaca
Canım inşallah guzel haber vardırCanım dün gittim özele alttan ultrasonla baktı dış gebelik oldugunu dusunuyo tekrar kan verdim bugun ogleden sonra sonuclar cıkcak degerle birlikte bi tedavi surecine sokucak sanırım kafam dalgın biraz kusura bakmayın
Aa bugun carsamba unuttum ya