- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.921
Ooo spor yildizimiz hosgeldin.Selam kızlar griptim hala tam geçmedi çok halsizdim spora da ara verdm bir de regl şişkinliğim başladı 58 gördüm. Zaten ramazanda çok zor veriyorum dikkat etsen bile akşam geç yiyosun o beni kötü etkiliyo duraklamaya girdim bu hafta hedef olmaz ama almamaya çalışıcam
Iki gun bekleyelim de bakalim. Sonuclar ne cikacak. Diyet yapma sen bu aralarda.
Stres faktoru de var. Ben bir sey demiyorum biliyorsun ama Fatma gormesin.Yapamıyorum ki kuzum valla engel olamıyorum yiyorummm beni lutfen mazur görün
Degerin ıyı nasıl dış gebelik dediler 2 gun sonra artış varsa ona göremi karar verilecekEvet kuzum ya 2 gun sonraki deger gostericek sanırım onu da
Waww superTartiya ciktim 52.5 lara indigimi gordum. Bunu gormek iyi oldu. 54 .8 de buz su etkisi yapmisti.
Bugun burada tatil. Bugun temizlik yapacagim. Insallah yaparim. Yaparim ya yaparim.
Fatmaaaaa ortmenimmm mevhibeeee tatli yemisss.Bende bugun buskivili pasta yedim yanında dondurma
Aksama kadar iyi gittim. Aksam cozutmadim ama bir kac patates ve 5 tane sebzeli sosis yedim. Niyetim 3 taneydi ama neyse artik ...Waww super
Kolay gelsinBulasiklari koydum bir parti daha koyup gelecegim.
Degerin ıyı nasıl dış gebelik dediler 2 gun sonra artış varsa ona göremi karar verilecek
Hakkında hayırlı olan olsun inşallah canımEvet canım carsamba tekrar gidicem bakalım
Yarin geziye gidiyorum ya. Ondan topluyorum yoksa onu da toplamam.Kolay gelsintabak kalmadı yada tezgah ustunde yer kalmadı
Varmıdır oyle biriYarin geziye gidiyorum ya. Ondan topluyorum yoksa onu da toplamam.
AYyyyyy bana ev isi demeyin. Insallah soyle duzenli bir erkekle evlenirim de ev islerini o yapar.
Sevmedigim ev isi . Yemek bi sekilde halledilir.Varmıdır oyle birikayınım öğretmen yemek yapar .eşimede derim sen niye yemek yapmıyorsun
Yemek yapanı varda ev işi yapanı varmı bilmiyorum. koca zenginse yaptırırsın temizlik firmaları her yerde varSevmedigim ev isi . Yemek bi sekilde halledilir.