- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 31
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.861
Acile git o zaman en fazla geri gonderirler sarellam ama arada randevunu da al.
HamilesinGünaydın kızlar idrar testi yaptım böyle cıktı spiralim var yarın gitmem mümkun degil kimseye de bisey soylemek istemiyorum acaba acile gitsem kan testi yaparlarmı telaş yaptım
Canım spiral varsada hamile isen spiral uygun yerde ise cıkartıyorlar inşallah kötü bir gelişme olmazYook demeyelim yahic hazır degilim yani varsa da bisey yapmam ama spiral beni korkutuyo dış gebelik bile olabilir eger bu test dogruysa :/
Acabbaaaaaaaaaaa.Hamilesin
Benim kızda hep böyle çıkmıştı idrar silikGünaydın kızlar idrar testi yaptım böyle cıktı spiralim var yarın gitmem mümkun degil kimseye de bisey soylemek istemiyorum acaba acile gitsem kan testi yaparlarmı telaş yaptım
Yol arkadaşım benim elbet birgün bizde 60 kilodan dert yanacağız155 70kilodan selam
Canım her türlüsü için de hakkında hayırlısı olsun.Günaydın kızlar idrar testi yaptım böyle cıktı spiralim var yarın gitmem mümkun degil kimseye de bisey soylemek istemiyorum acaba acile gitsem kan testi yaparlarmı telaş yaptım
Uc gunde 3 kilo hedefim... Kotu baslamadim. Bugunu atlatirsam yarin daha kolay olacak.
Canım her türlüsü için de hakkında hayırlısı olsun.
Normal bi test yapmışsın sanırım o testlerin bi türü daha var daha erken sonuç verenleri alabilirsen ondan dene.
Acilden bakmazlar ben zannetmiyorum aile hekimine yada kadın Doğum uzmanına gitmen gerekir
Bence su an dusunme. En azindan diyet yapma sarellam.Randevuların en yakinı 10 haziran canim ya ebeye fotograf attım hamilesin dedi. Ama tabi ben inanmak istemiyorum kimseye söyleyemedim. Esim istersen aldırırız istersen dogur dedi. Resmi sonucu görmeden inanamıcam sanırım daha tam maddi anlamda toparlayamamışken yeterli olamayabilirim. Benim buyuk kız hala cok huysuz ama eger oyle bisey varsa da naparım bilemiyorum.Spiral var ve o kadar hap ictim bu hafta nasıl olur diyorum :/
Ben ramazanda veremiyorum yaramıyor 8 lerde yiyoruz olmicak eksilme ramazan sonrası diyete asılmalıyım4. Sezonun bitmesine iki hafta gibi bir sey kaldi.
Bir sure diyet moduna geceyim bari.
Bu hafta 51.6
Haftaya 50.6
Ve sonraki hafta
49.9 a dusmeye calisacagim.
Bugun yine eskisi gibi ara ogunler verdim. Sanirim bu bende en ise yarayan yontem.Ben ramazanda veremiyorum yaramıyor 8 lerde yiyoruz olmicak eksilme ramazan sonrası diyete asılmalıyımsenin kilonda olmayı çok isterim
Saglıgına engelse iradeli olman lazım yada asırı tüketmesen olurmuBugun yine eskisi gibi ara ogunler verdim. Sanirim bu bende en ise yarayan yontem.
Yogurt sikintisi cekiyorum. Soya yogurt cik.
Ayran istiyorum ben yaaaa.
Fazla dayanabilecegimi sanmiyorum. Oyle cok negatif bir etkisi de yok sanki.Saglıgına engelse iradeli olman lazım yada asırı tüketmesen olurmu