- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.841
Benim tabağın minicik ve gerçekten doyama açısından çok faydalı. 1 kepçe çorba ve 1 servis kaşığı yemekle tepeleme dolu oluyor. Bende onunla yetiniyorum
Greyfurt ilaçlarla beraber kullanılmamalı aman dikkat özellikle grip ilaçları ve antibiyotikle birlikte. Vücut ilaçları depoluyor greyfurtla tüketilince
Selam canım isten geldigimden beri anca oturdum yemek temizlik falan derken bi bakayım dedim sen napysn canım :)Slm hanımlar ne haber
İyi yine erken olmuş benim geçen yıl tam ezana 5 dk kala olmuştu12 de regl oldum orucum 12 ye kadar surdu
Bende kızları gezdirdim regl olmuşken gezdikSelam canım isten geldigimden beri anca oturdum yemek temizlik falan derken bi bakayım dedim sen napysn canım :)
Bende regl olunca ödemde fazla oldu zaten ilaçlarda odem yapıyorNeler yapıyorsunuz bende tık yok vallahi çarşambaya ne kaldı
155 70kilodan selamNasıl çocuk o yahu 158 boy 60 kiloya şişko diyebilecek bi çocuk tanımıyorum ben.
Yanlış anlama ama yanında mutlaka muhabbeti yapılmıştır.
Yine sen çok dert etmeden moral bozmadan yol yakınken müdahale et.
Yoksa bizim gibi 155 boy 68 kiloya boğuşursun. Bizzat kendimden biliyorum
Oradaki acil sistemi hakkinda hicbir fikrim yok ama hayirli olsun diyelim mi.Günaydın kızlar idrar testi yaptım böyle cıktı spiralim var yarın gitmem mümkun degil kimseye de bisey soylemek istemiyorum acaba acile gitsem kan testi yaparlarmı telaş yaptım
Oradaki acil sistemi hakkinda hicbir fikrim yok ama hayirli olsun diyelim mi.
Telas yapmanin sebebi cocuk dusunmemen mi , yoksa hazirliksiz yakalanman mi?
Jinekolojiden bir randevu al ona gorun.
Acile git o zaman en fazla geri gonderirler sarellam ama arada randevunu da al.Yook demeyelim yahic hazır degilim yani varsa da bisey yapmam ama spiral beni korkutuyo dış gebelik bile olabilir eger bu test dogruysa :/