- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.441
Günaydın sıfırcı luckyGunaydin kizlar.
Tam 58 kg. Gecen Carsamba 60.1 yazilmistim. Bu Pazar 58.8
Giden 2.1 kg.
Anamm ben böyle tartı görsem kırkbir takla atarımGünaydın:) dün akşam çok geç geldik yazamadim. Dün ben yemek yemedim. Meze atistirdım. Yoğurtu falan mutluyum :)
Super fatma. Devamini bekliyoruz.
Bak dedim sana AS.O ve AS . S , Sen de bir All star oldugun icin kilo vermeden duramazsin.Günaydın:) dün akşam çok geç geldik yazamadim. Dün ben yemek yemedim. Meze atistirdım. Yoğurtu falan mutluyum :)
Ben bulmadim sab. buldu.
Cok kolay evde 5 kiloluk su yok mu. Onunla deneme yap.A AklinYolu1 bende durum bu tartıda bi sıkıntı var sabah annem bu ne böyle ben sana yeni tartı alayım dedi
Tabiki 54 ü görmeden durmak yokSuper fatma. Devamini bekliyoruz.
Bak dedim sana AS.O ve AS . S , Sen de bir All star oldugun icin kilo vermeden duramazsin.
Ben bulmadim sab. buldu.
Aklimda bir suredir vardi . Dun degistireyim dedim.
Bu son kilolar sıkıntıli ve kilo vermeye devam ediyorsun pa.
Bir gunle kacirdin menu kupasini. Menu kupasi siralamaya giremeyenler icin onemli pa. Belki de siralamaya girdin ne biliyorsun.Ben şimdide olamam tüh yaa keşke o 500 gr da verseydim bak gitti kupalar banane ya ben oynamıyorum
Bir gunle kacirdin menu kupasini. Menu kupasi siralamaya giremeyenler icin onemli pa. Belki de siralamaya girdin ne biliyorsun.
Simdi sana torpil yapsak , 6 gun yazan herkese torpil yapmamiz gerek o yuzden olmaz.kokulusabun
Biz torpil yapsak benim tanidigim pa . kabul etmez.Aman iyi yapmayın hıh
Zaten beklemiyoruz.Ben kitabıma gömülmeye gidiyorum 7 ye kadar geri gelmezsem beni beklemeyin
Hedef kacmis ama pazara gore buyuk fark var. -800 gramEki Görüntüle 2225715 hedefi tutturamadım malesef ins haftaya
Inşallah bakalim birazda spor eklesem iyi olcak daha etkili olurHedef kacmis ama pazara gore buyuk fark var. -800 gram
Bu hafta emekleme haftasiydi haftaya yurumeye basliyoruz.
Ay hadi inşallah 1 er 1er gitse yeter bana:))Super fatma. Devamini bekliyoruz.
Bak dedim sana AS.O ve AS . S , Sen de bir All star oldugun icin kilo vermeden duramazsin.
Ben bulmadim sab. buldu.
Aklimda bir suredir vardi . Dun degistireyim dedim.
Bu son kilolar sıkıntıli ve kilo vermeye devam ediyorsun pa.
1 olsun bizim olsun.Ay hadi inşallah 1 er 1er gitse yeter bana:))