ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Çocukları bi kontrol edip üstlerini örttüm hep açık yatıyor sıpalar :) kızımı da tuvalete götürdüm gözü kapalı gidiyodu :)
Yok anacım bu saatte yoğurt yiyemem. hele zerdeçallısını hiç yiyemem. Bi demlik çay içtim. Yarına söz artık.
Sabah iş var, bende yatiim en iyisi, iyi geceler...

:skandal:Ben de seviyorum ama usengec bir yapim var. Yarin yaparim derim ertelerim. :dondurma:

Yarinki sonuclari ben de merak ediyorum. Yuzdemiz kac olacak gibi. :halay:

Haftada 1 kilo versem şahane olacak hadi bakalım hedefim şimdilik bu :KK76:

Bu arada bende feci üşengeçim ya tembellik boyutunda özellikle süpürge yapmaya karşı. Birde tıkanıyorum hepten bitmez bi eziyet oluyor:KK43:

Çocukları bi kontrol edip üstlerini örttüm hep açık yatıyor sıpalar :) kızımı da tuvalete götürdüm gözü kapalı gidiyodu :)
Yok anacım bu saatte yoğurt yiyemem. hele zerdeçallısını hiç yiyemem. Bi demlik çay içtim. Yarına söz artık.
Tamam anlastik yarin hatirlatirim.:dondurma: Gorusuruz canim kolay gelsin.

Haftada 1 kilo versem şahane olacak hadi bakalım hedefim şimdilik bu :KK76:

Bu arada bende feci üşengeçim ya tembellik boyutunda özellikle süpürge yapmaya karşı. Birde tıkanıyorum hepten bitmez bi eziyet oluyor:KK43:

1.2 kg bile verirsin fatma. :halay:
Ilginctir supurmeyi seviyorum. Sevdigim tek ev isidir. :KK70:

İyi geceler

Günaydın kızlar 20190116_073246.jpg
:halay::halay::KK76:

Cık :))
Onu yazmaya gelmiştim aslında
Çenem açıldı sohbete daldım
MAKE UP_ MAKE UP_ menünü unutma canım
Bende yazayım
Sabah; 1 yumurta, 1 kase yoğurt, badem

İkindi vakti arkadaşlar okula ciğköfte getirmiş marulla yedim biraz. Birde ayran ictim.
Yemesem iyiydi ama ayıp olurdu şimdi.
Akşam yemeği yemedim o yüzden.
Unutmadım unutmadımda giremedim durumlar malum bi istisna yapsak :sus: kimseye demem

X