- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.421
Sen burdamıydın... seviyorum ilginç şeylerle uğraşmayı kombu çayı da yapıyordum bana dokundu içemedim o yüzden yapmıyorum artık
Yarinki sonuclari ben de merak ediyorum. Yuzdemiz kac olacak gibi.İnşallah bugünkü sonucu korusam bana yine yeter
Ben de seviyorum ama usengec bir yapim var. Yarin yaparim derim ertelerim.
Yarinki sonuclari ben de merak ediyorum. Yuzdemiz kac olacak gibi.
Tamam anlastik yarin hatirlatirim.Çocukları bi kontrol edip üstlerini örttüm hep açık yatıyor sıpalar :) kızımı da tuvalete götürdüm gözü kapalı gidiyodu :)
Yok anacım bu saatte yoğurt yiyemem. hele zerdeçallısını hiç yiyemem. Bi demlik çay içtim. Yarına söz artık.
Sabah iş var, bende yatiim en iyisi, iyi geceler...
Haftada 1 kilo versem şahane olacak hadi bakalım hedefim şimdilik bu
Bu arada bende feci üşengeçim ya tembellik boyutunda özellikle süpürge yapmaya karşı. Birde tıkanıyorum hepten bitmez bi eziyet oluyor
İyi gecelerÇocukları bi kontrol edip üstlerini örttüm hep açık yatıyor sıpalar :) kızımı da tuvalete götürdüm gözü kapalı gidiyodu :)
Yok anacım bu saatte yoğurt yiyemem. hele zerdeçallısını hiç yiyemem. Bi demlik çay içtim. Yarına söz artık.
Sabah iş var, bende yatiim en iyisi, iyi geceler...
1.2 kg bile verirsin fatma.
Ilginctir supurmeyi seviyorum. Sevdigim tek ev isidir.
Bir 10 kilo rahat vereceksin cunku baslangici yaptin.İş paylaşımı yapalım seninle:)))
İnşallah verebilirim nisana kadar eski kilona indem yine yeter bana.
Tmm canım hadi yarın görüşürüz iyi geceler bol eksiler :))Biz de cikalim fatmacim.
Yarin buyuk gun.
Amin cnm teşekkür ederimNana929 hayırlı uğurlu olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah bizde yeğen severiz :)
Evet malesef
Benimki kimMAKE UP_
Sen o misafirleri takmadan yola devam edersin. Kucuk porsiyonlar bir sey yapmaz sana sab.
Cok sıkı basladik iyi oluyor boyle. Hep ensenizdeyim.
Unutmadım unutmadımda giremedim durumlar malum bi istisna yapsakCık :))
Onu yazmaya gelmiştim aslında
Çenem açıldı sohbete daldım
MAKE UP_ menünü unutma canım
Bende yazayım
Sabah; 1 yumurta, 1 kase yoğurt, badem
İkindi vakti arkadaşlar okula ciğköfte getirmiş marulla yedim biraz. Birde ayran ictim.
Yemesem iyiydi ama ayıp olurdu şimdi.
Akşam yemeği yemedim o yüzden.