- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.401
Tüh yakalandıkDun var dediydin. Bir anda mi yok oldu.
Ben de deniycem parmaktan sonra.Hiç yemedim denemedim de ama nasıldır bilemem. Yapıyor yani
Ahahaha kalk hadi zerdeçal yoğurt ye :))Tüh yakalandık
Öyle mi dediydim
Ah bu unutkanlık
Bir arkadaşım vardı "eğer yalan söylüyorsan hafızanın iyi olması gerekir" derdi. Ne demek istediğini şimdi anladım
Bir de karsinda ben varim ahaha.Tüh yakalandık
Öyle mi dediydim
Ah bu unutkanlık
Bir arkadaşım vardı "eğer yalan söylüyorsan hafızanın iyi olması gerekir" derdi. Ne demek istediğini şimdi anladım
Bu nickle de olmazsin korkma .neyse ki ifşa olmadım henüz
Sarmada ev işi gibi ya yapması uzun sürüyor etkisi çabuk kayboluyor :))Ben de deniycem parmaktan sonra.
Ay görse hemen anlar da bugün soruyordu ne yazıyor seninkiler diye :)) benimkiler oldunuz yaniBir de karsinda ben varim ahaha.
Bu nickle de olmazsin korkma .
Sab. mutfaga git.Ahahaha kalk hadi zerdeçal yoğurt ye :))
Cok yemek beceremem ama sarmayi iyi yapiyorum. Ters etki.Sarmada ev işi gibi ya yapması uzun sürüyor etkisi çabuk kayboluyor :))
Bizden zarar gelmez. En fazla zerdecal konusuyoruz.Ay görse hemen anlar da bugün soruyordu ne yazıyor seninkiler diye :)) benimkiler oldunuz yani
Evlendiğimiz ilk yıl yemeklerde ne facialar yaşadık anlatamam. Şimdi çok şükür karnımızı doyuracak canımızın çektiğini yapacak kadar geliştirdim :))Sab. mutfaga git.
Sab . Zerdecali yogurda dok.
Sonrasi kolay . Gozunu kapat ve ye.
Cok yemek beceremem ama sarmayi iyi yapiyorum. Ters etki.
Yok öyle şeylere takılıp kızmaz.... ara verdiğimde soruyordu niye yazmıyorsun artık diye...Bizden zarar gelmez. En fazla zerdecal konusuyoruz.
Kefir tursu yapiyorsun onlar daha cok ugrastirici fatma.Eğlendiğimiz ilk yıl yemeklerde ne facialar yaşadık anlatamam. Şimdi çok şükür karnımızı doyuracak canımızın çektiğini yapacak kadar geliştirdim :))
Gelmene ve yarismaya katilmana sevindim. Surpriz oldu.Yok öyle şeylere takılıp kızmaz.... ara verdiğimde soruyordu niye yazmıyorsun artık diye...
Ya mutfaga gitti ya da tartilmaya.kokulusabun kız kayboldun naptın kaçtın mı
Sen burdamıydın... seviyorum ilginç şeylerle uğraşmayı kombu çayı da yapıyordum bana dokundu içemedim o yüzden yapmıyorum artıkKefir tursu yapiyorsun onlar daha cok ugrastirici fatma.
Gelmene ve yarismaya katilmana sevindim. Surpriz oldu.
Iyi geceler yarin guzel tartilarla gelin.Hiiii bi ben kalmışım bende gideyim de yatayım bari...
Hadi iyi geceler
:))) bence uyuduYa mutfaga gitti ya da tartilmaya.
İnşallah bugünkü sonucu korusam bana yine yeterIyi geceler yarin guzel tartilarla gelin.