- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.381
Hmm bilemedim bak şimdi.Sab . oku bunu iste.
Dene dene faydası oluyor ama azıcık da karabiber koyman gerek etkileşim için yada pul biber... ben garanti olsun diye hepsini koyuyordumHmm bilemedim bak şimdi.
O zaman 15 tatilden sonra deneyeyim ben onu. Sonuca göre bakarız durumlara.
Maybe maybe not.Kesin dedikodu :)) yoksa sen mi çıkardın
Hmm bilemedim bak şimdi.
O zaman 15 tatilden sonra deneyeyim ben onu. Sonuca göre bakarız durumlara.
Anaaam yeni bişi icat ettin fatmaaKimyonlu çay içiyorum içine limonda koydum tadı dolma gibi oldu yahu
Diyete giris dersleri . Volume 3344Kimyonlu çay içiyorum içine limonda koydum tadı dolma gibi oldu yahu
İçilebilen dolma yaptım hemde kalorisizAnaaam yeni bişi icat ettin fatmaa
Zayıflama uğruna denedigimiz tatlara ve gördüğümüz hayallere bak
Karabiberi de pulbiberi de çok severim.Dene dene faydası oluyor ama azıcık da karabiber koyman gerek etkileşim için yada pul biber... ben garanti olsun diye hepsini koyuyordum
Icilebilen baklava da yapmislar. Ayyy nerdeee okudum ben bunu.İçilebilen dolma yaptım hemde kalorisiz
Evde zerdeçal yokMaybe maybe not.
Hayir yahu erteleme. Simdi mutfaga gidiyorsun zerdecalli yogurdu alip geliyorsun.
Zerdecali sevmeyen pulbiberi seviyor. Enteresan.Karabiberi de pulbiberi de çok severim.
Hatta birara pulbiberli yoğurt kürünü yaptım çok faydasını görmüştüm. Eklerim bende hepsini o zaman.
Onun kalorisi vardır hiç umutlanma. Benim bi tanıdığım var yaprak sarması zor geliyor üzüm yapraklı iç pilavı yapıyor tadı aynı şekli ne farkeder mantığı :))Icilebilen baklava da yapmislar. Ayyy nerdeee okudum ben bunu.
İçilebilen dolma yaptım hemde kalorisiz
Dun var dediydin. Bir anda mi yok oldu.Evde zerdeçal yok
Yapma lucky bu saatte nerelere gidem
Icilebilen baklava da yapmislar. Ayyy nerdeee okudum ben bunu.
Baharat candır envai çeşit var evde... ama kimyon ve muskata aşığım. Kocam duymasınZerdecali sevmeyen pulbiberi seviyor. Enteresan.
Teoride evet , pratikte calismaz.Onun kalorisi vardır hiç umutlanma. Benim bi tanıdığım var yaprak sarması zor geliyor üzüm yapraklı iç pilavı yapıyor tadı aynı şekli ne farkeder mantığı :))
Napcan anacım diyet kafası herşeyi yaptırıyor. Bu sevdayla mucit olduk :))Sesli güldüm yahu gece gece ev ahalisi uyanacak
Whooo hoo bosanma sebebi.Baharat candır envai çeşit var evde... ama kimyon ve muskata aşığım. Kocam duymasın
Hiç yemedim denemedim de ama nasıldır bilemem. Yapıyor yaniTeoride evet , pratikte calismaz.