- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.241
Seninki ne acabaSeninki mevhibeninkinden kötüymus
Ödem değildir o kuru pastadır ödem olsa duramazsınSaat bese geliyor.
52.7 ciktim.
Feci odem var , hissetmistim.
Yarim siseyi doldurdum ayran olarak iciyorum.
Iki saat sonra tartilirim yine. Olmazsa iki hafta saha disi kalirim .
Tamin ettim bjkdir diye ama daha absürd bişey bekliyodum o kadar beğenmedin ki biziNeyse kizlar şaka yapıyorum. Herkesin takımı kendine ama benim kocam Beşiktaş'LI olacak. Yabancı da olsa bu böyle
Yok yahu . Bugun haric hep 51.8 den az cikiyordum.Ödem değildir o kuru pastadır ödem olsa duramazsın
Limon cayi buldum evde bir umut ama sonuc daha beter cikacak gibi bir his var icimde.
Eger odemse gun icinde bir kilo verdigim de olmustu ama bu hafta bi de dolunay var oradan kaybediyorum.Ben gün icinde bidaha hic eksi cıkamıyorum ya tartilsam 59 olmusumdur
Bir ben mi kaldim simdi sap gibi. Ayni karinca ve Agustos bocegi hikayesine dondu benim is.Kızlar kusura bakmayın
Yememekle çok iyi yapmışsın leblebi çorba hepsi daha iyidir o kızartmadanAslinda dun cok usudum ben . Montum da inceydi . Mc Donald's yuzume bakti. Yok patates kizartmasi yemiycem dedim.Eve geldim karidesli corba. Hadi o olsa iyi uzerine bir tabak badem ve beyaz leblebi. 11 filandi.
Sonrasini hatirlamiyorum.
Yok arkadas olmadi .Yememekle çok iyi yapmışsın leblebi çorba hepsi daha iyidir o kızartmadan
Yine baklava vardı bu akşam bende hiç eksik olmaz sağolsunlar ama 1 tanecik yedim kasmadım yemicem diye ama abartmadım da o yüzden iyi oldu