- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.221
Normalde çıkarmıyorum, ortalama tahmin ediyorum ama tarti gunleri hep çıkartırım.Bende çıkarmam evde 4 oglan evin kilitleri yok kiracı olunca kilit olmuyor sanırım hangi eve gitsem anahtarsız iyiki dış kapının var
Babaanne donundan alsak sorun olmaz aslındaBanyoya girerken tartılırım 500 grm eksik olur
Azcık daha baklava yiyim bariVallahi helal olsun o sutlaclara halleylere ragmen tebrik ediyorum kuzum
Puahaha ya kızlar gelip duruyor zaten sonra abo ayıp diyor bende gelme niye geliyon diyorumBabaanne donundan alsak sorun olmaz aslında
Kimse baklavamın karşısında durmaya cesaret etmesinHadii beee. Ben niye sana yetiseyim sen bana yetişeceksin. 7 hafta ara verdim ama sen baklavayı tercih ettin
Bende var zor günler için saklıyorumPuahaha ya kızlar gelip duruyor zaten sonra abo ayıp diyor bende gelme niye geliyon diyorum
Baklava tipim değil zaten. Kadayifciyim ben.Kimse baklavamın karşısında durmaya cesaret etmesin
Olsun eksi eksidirEki Görüntüle 2269095
Bu da tartim. Kiyafetlerle tam 1 kilo fazlayim aslinda. Saha disi kalmamak icin ne var ne yok cikardim oyle tartildim. Kabul etmezseniz de sorun yok. Durust olayim da ben
Haftaya kiyafetlerle bu kilonun altinda olmam lazim. Kendi bacagima sıktım aslinda
Hangi takımlarımız kızBende var zor günler için saklıyorum
Baklava tipim değil zaten. Kadayifciyim ben.
Bu arada takımlariniz neler.
All StaR'dan başka o birinci tabi ki :)
Kaşık çatal takımı.Hangi takımlarımız kız
GsBende var zor günler için saklıyorum
Baklava tipim değil zaten. Kadayifciyim ben.
Bu arada takımlariniz neler.
All StaR'dan başka o birinci tabi ki :)
Kaşık çatal takımı.
Futbol takımı iyi ki erkek değiliz. Nerelere çekilir bu laf.
Beğenmedim :)
Önemli olan benim beğenmemBen begeniyom
Kaşık çatal takımı.
Sen kenarda oyna sarellacimGöztepe tabisiiii
Fb - Liverpool since i was abt 14 or15Kaşık çatal takımı.
Seninki mevhibeninkinden kötüymusFb - Liverpool since i was abt 14 or15
you'll never walk alone