- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.181
Günaydınlar
Gayet iyi ve aynıyız bende 58.3 çıktım ama 400gr verip çekicem aç karnına
Ilk sayfaya bakın ve en az 100 gram eksi gelin kızlar.
100 gram eksi gel yoksa döverim seniGunaydın her kesi tebrik ediyorum bende sonuncuyum ohh ne guzel banayeni sezonlarda basarılar herkese A AklinYolu1 eline saglık tatlim
Ben veremesemde 56-57 diyorum 5 sezon sonuBen sezon sonunda diyete başladım tekrar 62ye çıkmıştım ve tilya çayı haftada 3 kilo verdirdi bu yeni sezonda ilk haftamız ama benim kendi hesabımda 3.haftam ve 4.5 kilo gitti. 1 haftadır direnç vardı onu kırdım ve 57leri gördüm bu sezonda da 4 haftada kasmadan 54.5 hedefim ramazanda geç iftar olduğu için zor veriyorum.
İnşallah hedeflerimize ulaşırız sizin sezonluk hedefiniz kaç
Acım ac sahur yapmadım sen dedin ben yaptım eksı gelmesem daha napabilirim acaba100 gram eksi gel yoksa döverim seni
Gerekirse geceye kadar bekle
2 gündür başladım ama sahurda 1 büyük bardak içiyorum işe yarar mı bilmemBen veremesemde 56-57 diyorum 5 sezon sonusen yine tilya iç tatlım ara vermiştin tekrar başla bence
Ben sezon sonunda diyete başladım tekrar 62ye çıkmıştım ve tilya çayı haftada 3 kilo verdirdi bu yeni sezonda ilk haftamız ama benim kendi hesabımda 3.haftam ve 4.5 kilo gitti. 1 haftadır direnç vardı onu kırdım ve 57leri gördüm bu sezonda da 4 haftada kasmadan 54.5 hedefim ramazanda geç iftar olduğu için zor veriyorum.
İnşallah hedeflerimize ulaşırız sizin sezonluk hedefiniz kaç
Senin kadar sözümü dinleyen bir yarışmacı görmedim. Ama sonuçtan memnun olacaksin.Acım ac sahur yapmadım sen dedin ben yaptım eksı gelmesem daha napabilirim acaba