- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #14.161
Fırsat olmıyo zaten hemen bi alarm moduna giriyo sonra geliyo baklavalar pastalarPisman miyim hayirrrr
Senin vucut kılığa girmez nyx. Ne senin vucut ne benim vücut
Fırsat olmıyo zaten hemen bi alarm moduna giriyo sonra geliyo baklavalar pastalar
Ama yemek hiç aramam hatta yemesem de olur 1 2 lokma atıştırmalıkla günü geçiririm de diyet sağlıklı yaşam olsun diye menü yapıyorum artık
Menüde olanlar
Bak
La
Va
Evren 58de iyisin diye ısrar ediyo ama 54 ve altı görülecek
Bacaklarım çok yağlı bütün yağlarımBen de yemekle meyveyi sebzeyi aramam. Ne kaldı geriye abur cubur
Benim 3.sezonumm ilk sezonumda verdim zaten, gecen sezonda tatil koruma gibi araydı benim için, bu sezon bi 4 daha gitcek 54 olcamEee artık gör Bi zahmet.4. Sezon sonu gibi.
Ben kum saati vücudu da sevmiyorum. Bi albenisi yok.Bacaklarım çok yağlı bütün yağlarım
iç bacaklarımda toplanmış onu eritebilsem tamam yoks 58de kalsam da olur yüzüm insana benziyo
Hepiniz ara verdiniz iyi oldu.Benim 3.sezonumm ilk sezonumda verdim zaten, gecen sezonda tatil koruma gibi araydı benim için, bu sezon bi 4 daha gitcek 54 olcam
Allahtan bu sezona başlarken aldıklarımı verdim belki ondan bu hafta duraklamadayım
Benim de uykum feci geliyor. Daha dışarıdayim ve hava soğuk.Ben artık uykusuz duramıyorum yatacam az önce zencefili yogurt kuru yedim
Hemen yat uyu tatlım görüşürüzBenim de uykum feci geliyor. Daha dışarıdayim ve hava soğuk.
Gidince dinlenicem :)
Yok be ne yatmasi. Film izlemeden yatmam.Hemen yat uyu tatlım görüşürüz
İyi vücudum aslında o yüzden kasmıyorum ama mutlu değilim bende eskisi gibi olmak istiyorum yavaş yavaş yol alıyoz bakalımBen kum saati vücudu da sevmiyorum. Bi albenisi yok.
Senin bacakların ince görünüyor ama sen bilirsin. Sonuçta mutlu olduğun kilo. Onemli. Söyle diyeyim 55 de memnun değildim. 52 de gayet iyi hissediyorum.
Hayırlı olsun hepimize şimdi moda girebiliriz haftaya hedef 56.94. Sezon 8 Mayista basladi kizlar. Hayirli olsun.
4. sezon Kurallari:
1- Tarti gunumuz Carsamba gunu.
2-Menu kupasi : Tam bildirim yapmak zorunlu. Menu kupasindan yardimcilarimMuttapa7555 ve Sarellam sorumlu.
3- Yuzdelere gore haftalik siralamalar belirlenir ama ilk uce girenler icin sezon sonu sonucu dikkate alinir.4. sezon sonunda ; ilk uce girenler kirmizi ile isaretlenir. 6 ,4 ve 2 kupa alir.
Bknz : Ilk sayfa.
Bir yarismaci hem birinci gelip 6 kupa , hem menu kupalarini alip 4 , hem de en cok mesaji yazip 3 kupa yani toplamda 13 kupa alabilir.
GünaydınlarGünaydın kızlar kacamagım olmasaydı guzel vercekmisim ama buna da sukur artk :)) A AklinYolu1